Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לצערי בוודאות נפרץ לי האטם ראש, משמע חדירת נוזל קירור לצילינדר, זה עדיין לא חמור מאוד והרכב נוסע בסדר בינתיים, אבל זה יחמיר מהר מאוד וכנראה שהרכב יעבור טיפול כבר בשבוע הבא.

(מנוע 2.2L 8v המנוע הוחלף מלפני כמה שנים, המנוע הישן נתפס עקב בעיית שימון).

את השיפוץ הקודם ביצעתי לפני שנה או קצת יותר, במוסך שאני סומך עליו לבנתיים.

הפריצה בשנה שעברה הייתה בצילינדר 4, ראיתי בעיניים שלי.

עכשיו, שוב נפרץ הראש, כרגע אני משער שזה שוב באותו צילינדר (הייתי נזילת שמן בין הראש לבלוק ליד אותו צילינדר כבר כמה חודשים; אשכול שפתחתי בנושא).

בשבועיים האחרונים החלו להעלם מים, הייתי בי תקווה קטנה שזה מהרדיאטור חימום (נכנעתי לקור שהיה בסופה האחרונה והעדפתי להסתכן בנזילה אבל לקבל קמצוץ חימום), ניקזתי אוויר ביום שבת, והיום ראיתי ששוב נעלמו המים, היום באחת ההתנעות הרכב רעד עם רעשים מהאגזוז והבנתי שנכנסו מים למנוע. (הרכב עדיין לא מעשן).

הרכב עובר 20-25 אלף ק"מ בשנה, בשנה האחרונה השתדלתי לנהוג הכי עדין שאפשר.

הרכב לא עבר התחממות קריטית מאז הראש האחרון, וממולא לו נוזל קירור איכותי.

השאלה שלי, מה יכול לגרום לפריצה שבאה במחזורים של שנה או קצת יותר (כמו שאמרתי כבר פעמיים)?

אולי יש בעיה שהיא מעבר לאטם ראש, איזה פאק במנוע או משהו?

מחר יצא לי להעבור דרך המוסך מוקדם בבוקר, אני יכנס אליו לשאול אותו מה הוא אומר על זה.

תודה.

פורסם

הבעיה שזה מה שעושים בשיפוץ, ומה שעשו מלפני שנה.

אבל שיפוץ טוב צריך להחזיק הרבה יותר מ25 אלף קמ.

פה יש לי הרגשה שזה לא מסתכם רק באטם וראש ישרים, נראה לי שיש משהו מעבר לכך ובגלל זה אני שואל אותכם.

פורסם

תקשיב יכול להיות שעשו לך עבודה לא מקצועית כי אני לא חושב שאם המנוע עבר שיפוץ לפני שנה צריך לקרות עוד פעם תקלה דומה הכי טוב שתלך למוסך שתדע במדוייק מה התקלה כי בתכלס יש ים של תקלות שאי אפשר לדעת מבלי לראות ולהסתכל במקומך הייתי שוקל למכור את הרכב

פורסם

טעיתי קצת, עכשיו אני במוסך, ראש קודם היה לפני שנה וחצי, והחליפו לאחד משופץ.

אני ידבר עם המנהל לגבי זה.

למכור הרכב לא כלכלי, חוץ מראש בעייתי הרכב מצויין, גיר טוב ועוד הרבה מכלולים ששיפצתי במשך השנים.

השימוש ברכב די עיקרי למרות שהוא כרכב שני בבית.

מה אני יקנה ב3k? רכב עם מחלות אחרות?

גם ככה עוד חצי שנה הרכב יסע בעיקר בסופשים.

אם אני מחליף זה לרכב בסדר גודל שלו, אם הייתי יכול להסתדר עם מיני הייתי ממזמן מחליף.

גם ככה אני צריך שישרוד עוד שנתיים ככה ואז אני יקנה כבר רכב מהניילון.

• תוכן חדש...