Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness - 850 HP

Guy30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מסכים כל טירוף הסוסים של השנים אחרונות דיי מיותר,420-500 סוסים למכונית מנהלים גדולה זה דיי והותר.

מעבר לזה כמו שנאמר מעליי זה צריך להיות בתצורה של מכונית ספורט\GT\סופר ספורט,וגם הם,אין שום סיבה שרכב שאינו מיועד למסלול באמת צריך יותר מ550-600 סוסים.

לכן אני ממש לא מבין את כל הטירוף של פרארי\פורשה\מקלארן עם מכוניות על החדשות שלהן.

Porsche 944 turbo

פורסם

:|

Model S

teslamotors.com/models/design

80k euro - לא צריך להיות שייח סאודי.

4.2sec עד 100, כל משנהג בה, אומר שתענוג יותר מלנהוג בפורשה.

חשמלית 100%

550 ק"מ טווח.

הטסלה מכונית מצויינת, מרגישה איכותית (לא מרצדס או ב.מ.וו אבל ראויה בהחלט), יש לה ביצועים מצויינים ואת ״חבילת החסכון״ משלימה חבילת השירות.

לא, היא לא מהנה יותר מפורשה בן של נהיגה ספורטיבית, אם התכוונת שיותר נעים לנסוע בה לסופרמרקט מאשר בפורשה GT3- מסכים.

לקנות רכב ספורט בלי הצליל זה כמו לראות פורנו בלי ווליום. זה סבבה והכל, אבל פשוט לא זה.

מסכים לחלוטין, זה מוזר לנהוג ברכב שנשמע כמו מכונית של שלט, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנהיגה ספורטיבית.

זה המקום לציין שהעדר סאונד המנוע\מערכת פליטה גורם לרעשים אחרים להיות דומיננטיים יותר- לי למשל הפריע שרחש הצמיגים, עבודת המתלים, שיבושי דרך וכדומה הרגישו לי דומיננטיים במהלך הנהיגה במכונית שמראש אינה מבודדת רעשים ברמה של הגרמניות הבכירות.

Having said that, עדיין לטעמי מדובר בחבילה מנצחת ללא תחרות עבור מי שמחפש רכב סאלון יוקרתי, חסכוני וזול לתחזוקה ועם ביצועים טובים.

Having said that 2, בשלב זה לא הייתי מחליף את הרכב שלי בטסלה, למרות יתרונותיה, אני לא יכול לנסוע ברכב על Mute.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאוחר מדי לערוך את ההודעה האחרונה ולכן אוסיף שאני באופן כללי מסכים עם נימנים לגבי עניין הנחיצות ״המירוץ אחר הסוסים״ ובפרט כשמדובר בסגמנט הזה של מכוניות סאלון וכשחושבים כמה סוסים צריך להוסיף בשביל לגרד חצי שנייה מ-0-100 זה בכלל פסיכי (אני עם בערך 520 כ״ס עושה 0-100 סביב 4 שניות עגול, כל ה-330 כ״ס תוספת מגרדת רק 0.5 שניות.... אז נכון, יש מהירות סופית פסיכית אבל את מי זה מעניין ברכב כזה...).

יחד עם זאת אסייג את דברי:

1.מנוע עם ביצועים משופרים וחסכוני יותר ביחס לדור היוצא זו אחלה דרך להציג התקדמות ושיפור בדגם.

2. חלק גדול מה״משחק״ ברכבי פאר זה להראות שיש לך ״הכי גדול״, זה בא לידי ביטוי באיבזור אופציונלי וכמובן באיזה גרסה אתה בוחר (מבחינת מנוע).

3.בוא לא נשכח שברבוס, בניגוד ל-AMG מוציאה דגמים מיוחדים של מרצדס באופן עצמאי (קיטים למינהם), זו הפרנסה שלהם.

4.אתה גר באחת הנסיכויות במפרץ? סבירות גבוהה שאתה יכול לאפשר את זה לעצמך, ואם לא, כל הזין, חבר שלך יאפשר את זה לעצמו והוא יצחק על הגרסת AMG הרגילה העלובה שיש לך.

5. בוא נודה באמת- זה כיף, יש משהו מאוד פאן ברכבים הללו, הם גדולים ומגושמים ועדיין נותנים פאן שונה ועל הדרך גם נותנים לך לחייך כשאתה נעלם לאיזה פורשה 911 בכביש נהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כן, מסכים, הסטיישנים בתקופה האחרונה שמרצדס מוציאה מדהימות.

הסטיישן?? טוב על טעם ועל ריח..

לי עדיין זה נראה כמו רכב קבורה, רק מהיר יותר.

לגבי הרכב בכותרת - WOW

לגבי המרצדס באחת התמונות עם ה 112 קג"מ לאחר הפחתה מ 140 - WOHAAAW!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...