Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

black friday בsonicelectronix

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עמרי מה שלומך?

מנסיון עם החנות הזאת, יש למצוא בקלות זולים יותר, מעבר לזה למחירים שם אל תתייחס, בהזמנת המוצר עצמו מוסיפים לך עמלת אשראי ועוד כל מיני שטויות (שזה ממש מעצבן) אפילו כשהייתי בארה"ב ושילמתי בכרטיס מקומי.

מעבר לזה את תנאי האחריות למוצרים שלהם קשה מאוד לממש והכי חשוב! לחלק מהחברות הם לא נחשבים ספק מורשה וככה האחריות הבין לאומית שחלק מחברות האודיו נותנות לא תקפה על מוצר שתקנה מהם.

אני נפלתי ככה עם סט יקר של jl.

פורסם
היי עמרי מה שלומך?

מנסיון עם החנות הזאת, יש למצוא בקלות זולים יותר, מעבר לזה למחירים שם אל תתייחס, בהזמנת המוצר עצמו מוסיפים לך עמלת אשראי ועוד כל מיני שטויות (שזה ממש מעצבן) אפילו כשהייתי בארה"ב ושילמתי בכרטיס מקומי.

מעבר לזה את תנאי האחריות למוצרים שלהם קשה מאוד לממש והכי חשוב! לחלק מהחברות הם לא נחשבים ספק מורשה וככה האחריות הבין לאומית שחלק מחברות האודיו נותנות לא תקפה על מוצר שתקנה מהם.

אני נפלתי ככה עם סט יקר של jl.

יש מצב להסבר לגבי תופסת מחיר?

נגיד אני רוכש מוצר ב95$ כמה מעבר אני אצטרך לשלם למרות שכתוב שהמשלוח חינם...

פורסם

אני לא זוכר בדיוק כמה התוספת, זה היה מזמן.

העניין הוא שרשום לך מחיר וכשאתה רוצה לשלם מוסיפים לך כל מיני עמלות וזה תרגיל מסריח.

גם יש להם באתר פונקציה של אם מצאת זול יותר אז תגיד לנו ונוריד את המחיר, מצאתי באמזון מחיר זול יותר מאצל סוניק ונחש מה?

לא הם ממש לא הורידו במחיר, הם התחילו לתרץ שהמוצר שמצאתי הוא משופץ ועוד כל מיני שטויות כשבאמזון רשום במפורש חדש.

נסה להזמין אתה כבר תראה כמה תוספת.

מעבר לזה אני מחדד שוב את עניין האחריות שהרבה אנשים לא לוקחים ברצינות וחבל, אני נפלתי עם סט שנמכר בארץ בסביבות 5000 ש"ח וכשהחברה מספקת אחריות בין לאומית אבל אומרים לך שאתה לא זכאי לה בגלל שקנית אצל ספק לא רשמי שלהם זה כואב.

לפני שאתה מזמין דרכם שלח מייל לחברה וברר אם הם ספקים מורשים שלהם.

פורסם

כנראה שלא הבנתי אותי, ישנם חברות שגם אם אתה קונה באינטרנט/מחו״ל אתה עדיין מכוסה באחריות בינלאומית (תצטרך רק לשלם ל המשלוח במקרה הכי גרוע וגם את זה לא תמיד).

העניין שגם האחריות הזאת לא תכסה מוצר שנרכש שלא מספק מורשה.

אז אתה יכול גם לרכוש בחו״ל במחיר טוב וגם להיות מכוסה באחריות, רק וודא שהחנות הינה מורשית.

וכמו שרשמתי לא כלכך בעיה למצוא זולים מהם.

• תוכן חדש...