Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני אסביר!

הכול מקרים שקרו!

נכנס בחור אלי למוסך אם מכונית אוטוביאנקי להחלפת מצמד.

הבחור אומר הבאתי מצמד אני מבקש החלפה בלבד. {כלומר בעל הרכב הביא את החלק ומבקש ממני להרכב את החלק}.

אני סירבתי , והסברתי לבחור שאם תהיה בעיה של מצמד מקולקל מי נושא באחריות?

לקח הבחור את הרגלים וניגש למוסך סמוך . שם הסכימו והחליפו את המצמד ואז!!!

התעוררה בעיה בזמן התחלת נסיעה יש רעידה.

כמובן התחיל ויכוח , בעל המוסך טען המצמד דפוק לך לחנות שמכרה לך את המצמד.

בחנות אמרו לבחור המכונאי דפק את המצמד בזמן הרכבה אין אחריות לך למוסך בטענות.

בקיצור הבחור אכל אותה!

סוף הסיפור שהבחור חזר אלי החלפתי מצמד שאני סיפקתי {קיבל אחריות על החלקים ועל העבודה} והכול בסדר.

מה נישאר? תסיקו את המסקנות לבד.

בא אדם אם סט צלחות בלמים קדמים + דסקיות ומבקש הרכבה. לאחר ההרכבה מסתבר שיש "צפצופים מהבלמים מלפנים"

צא מזה.

אמנם יש מוסכים שעושים את זה לא אני!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני הזמנתי רדיאטור חימום פנימי מקורי מאייבי ב100 שקל הלכתי לאורן שירותי רכב הוא החליף לי במחיר עבודה סבבה

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
אני הזמנתי רדיאטור חימום פנימי מקורי מאייבי ב100 שקל הלכתי לאורן שירותי רכב הוא החליף לי במחיר עבודה סבבה

גם אני הזמנתי מאוורר מקורי לגולף דור 5 ב-115 שקלים 8) .

פשוט אין על איביי.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום

אני אסביר!

הכול מקרים שקרו!

נכנס בחור אלי למוסך אם מכונית אוטוביאנקי להחלפת מצמד.

הבחור אומר הבאתי מצמד אני מבקש החלפה בלבד. {כלומר בעל הרכב הביא את החלק ומבקש ממני להרכב את החלק}.

אני סירבתי , והסברתי לבחור שאם תהיה בעיה של מצמד מקולקל מי נושא באחריות?

לקח הבחור את הרגלים וניגש למוסך סמוך . שם הסכימו והחליפו את המצמד ואז!!!

התעוררה בעיה בזמן התחלת נסיעה יש רעידה.

כמובן התחיל ויכוח , בעל המוסך טען המצמד דפוק לך לחנות שמכרה לך את המצמד.

בחנות אמרו לבחור המכונאי דפק את המצמד בזמן הרכבה אין אחריות לך למוסך בטענות.

בקיצור הבחור אכל אותה!

סוף הסיפור שהבחור חזר אלי החלפתי מצמד שאני סיפקתי {קיבל אחריות על החלקים ועל העבודה} והכול בסדר.

מה נישאר? תסיקו את המסקנות לבד.

בא אדם אם סט צלחות בלמים קדמים + דסקיות ומבקש הרכבה. לאחר ההרכבה מסתבר שיש "צפצופים מהבלמים מלפנים"

צא מזה.

אמנם יש מוסכים שעושים את זה לא אני!!!

בברכה בני ל.

מסכים מאד עם כל מה שכתב בני.

כל עוד התיקון עובר בלי בעיות אז הכל בסדר, אבל אם פתאום מתגלה בעייה אף אחד לא לוקח אחריות והלקוח נופל בין הכיסאות, ובצדק כי אי אפשר לדעת בוודאות אם מה שהורכב היה דפוק מראש, או אם הוא נדפק תוך כדי ההרכבה שלו.

מה שצריך לעשות זה למצא בעל מקצוע מנוסה אמין שאתה סומך עליו, ולבקש ממנו לקנות חלקים מקוריים ואיכותיים, ולהיות מוכן לשלם מחיר עבור עבודה מקצועית וחלקים טובים. כי בעלי מקצוע טובים מגיע להם להרויח שכר הוגן על עבודתם.

• תוכן חדש...