Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת הרכב שוב עולה על הפרק

והאשה התלהבה מהI30

עקמתי פרצוף, הגעה שלי היתה שהקוראניות סובלות קצת ממנועים ישנים, איכות הרכבה ירודה, המרחב מצוצם כו'

גוגלתי קצת וגילתי ביקורת ממש טובות

לא רק הi30 אלא גם על אופציות מקיה כמו הקיה ceed

הביקורות והמבחנים על הקיה היו בעיקר על הדגמים האחרונים.

אני מחפש רכב משנת 2010, 2011

אשמח לשמוע את דעת הפורום על הרכבים וקצת הבהרות על דגמי קיה

האם בשנים הנ"ל הדגמים הנ"ל טובים כמו של השנה האחרונה? האם טובים בכלל?

אופציות אחרות?

תודה מראש

קוראנית שאשתי לא מרשה לי:

.redflava.com/category/kgirls/

פורסם

להורים שלי הייתה i30.

תוציא את כל הסטיגמות שיש לך מהראש.

יונדאי מייצרים מכוניות אמינות למדי מבחינה מכנית, הi30 סובלת ממחלה של חיישן ESP שנוטה להתקלקל, אבל להוריי החליפו אותו במסגרת האחריות וטענו שמדובר בסוג חדש שפותר את הבעיה (ייתכן וזה נכון).

הטיפולים זולים יחסית במורשה, ואין רצועת טיימינג ככה שאין טיפול יקר כמו ברכבים אחרים.

אגב, למה אתה חושב שפולקסווגן מודרניים למשל? השתמשו עד לא מזמן במנוע 1.6 102 כ"ס שלהם שהושק בשנת 90 או משהו כזה.

יונדאי I30 הייתה המכונית הראשונה של יונדאי שיישרה קו עם המתחרות, ומעבר לכך היא מיוצרת באירופה, כמו הסיד.

מבחינת בטיחות היא לא נופלת משום משפחתית, 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

צריכת הדלק סבירה למדי, בנהיגה רגועה אפשר להוציא בעיר 1:11-1:12. שזה לא רע למשפחתית 1.6.

למען האמת הסיד והI30 הן אחיות, שתיהן מיוצרות באירופה, שתיהן פונות לאותו קהל יעד, דומות באבזור, אותן תוצאות במבחני הריסוק עד כמה שזכור לי, מנועים וגירים זהים.

ליונדאי שם יותר טוב בארץ ועל כן ה30 שומרת טוב יותר על המחירון מאשר הסיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיבלנו המון פידבקים טובים מאלפי לקוחות שלנו שנוסעים ב I30 ומאוד מרוצים מהרכב הנ"ל בכול הקשור לאבזור, אמינות ובטיחות.

כמובן שמומלץ לקחת לנסיעת מבחן ולהתרשם על מנת לקבל החלטה.

בהצלחה

פורסם

תודה dorsht

במנועים מודרנים לאו דווקא התכוונתי לפולסווגן. למרות שעלית עלי שיש לי חיבה למותג עם זה הפולו שהיתה לי לפני הרבה שנים או הגולף בלו-מושיין שחרשתי איתה את אוסטריה. אבל זה היה גיר ידני, וכבישם אירופיים חסרי בורות ושילוט ממש ברור :wink:

פורסם

הנסיון הפרטי שלי עם סיד 2011 הוא שמדובר ברכב מצויין, אפס תקלות, איכות ייצור טובה מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי ניסיון עם שני הדגמים הנ"ל בשתי התצורות - סטיישן והאצ'בק גם מהדור הקודם וגם מהדור הנוכחי.

לגבי הדור הקודם (2010,2011) הסיד והI30 די דומות.

לשתיהן אותו המנוע וההספק וקיימים כמה הבדלי אבזור שוליים ביניהן.

כמו שקודמי רשם בI30 יש נטייה של חיישן ESP להידלק לשווא. בסיד לא נתקלתי 3 שנים בשום תקלה.

צריכת הדלק זהה בשתיהן, בעיר 1 ל11 ,12 תלוי באופי הנסיעה מחוץ לעיר צריכה טובה יותר.

אשמח לענות על עוד שאלות אם יש

פורסם

לי גם יצא לנהוג על הסיד 2010 (לאחי היה אחד כזה) ומצאתי אותו מאוד נוח ומרווח.

אני לא יודע בדיוק מה יש לך נגד הקוריאניות, אולי זה עניין של טעם, אבל לדעתי הן מצוינות, איכותיות וגם יפות. למרות שבכל הנוגע לעיצוב לדעתי קיה לוקחת את יונדאי - הסיד פשוט נראית טוב יותר מה-i30.

פורסם

יש לי בבית I30 כבר קרוב לשנתיים מבין האחרונות שעלו על הכביש מהדגם הקודם ברמת האבזור הגבוהה למנוע 1.6 (SUPREME)

ובנתיים מה שהיה עם האוטו זה הדברים הבאים: נורת ESP החלה להידלק לסירוגין לאחר חצי שנה על הכביש בערך , ולאחר שנה נשארה דולקת באופן קבוע לפני כחודש וחצי מישהו ברמזור אמר שאין לאוטו אורות ברקס בכלל ואז במוסך החליפו את מתג אור הבלם במסגרת האחריות בנוסף לזה בהרבה מקומות כתוב על הנורות שנשרפות בקצב מסחרר , אצלנו כשהאוטו היה בן חצי שנה החלפנו לפיליפס EXETRME VISION באור מעבר שזה אנג'ל אייז (פשוט בשביל לנסות המקוריות לא היו שרופות בהחלפה וזה נתן אור יותר טוב) והן נשרפו תוך 4 חודשים בערך עם הפרש של שבועיים אחת מהשניה ומאז יש פיליפס רגילות במקום ועוד לא נשרפו שוב ככה שאני לא בטוח את מי להאשים וגם הצפוי עור של ההגה בצידו השמאלי נשחק ( נראה אם יסכימו להחליף כשנגיע לטיפול).

סה"כ לא נורא , אבל הI30 החליפה אקסנט 2007 שנסעה 115K ק"מ בלי כלום חוץ מטיפולים.

ההבדלים בין I30 לסיד בעיקר באבזור , אצלנו למשל הריפוד הוא חצי "עור" וחצי בד רשת כזה "ספורטיבי".

הצריכת דלק בנסיעה עירונית לרוב וקצת בינעירוני היא 1ל10.5 -11 משולב .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...