Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ו.. גם אני מודיע על נפקדות.

בחודשים הקרובים (4 לפחות) אני הולך להיות בעבודה בשעות האלה. 16 שעות ביום הן לא מילה גסה.

חבל, כי התכוונתי להגיע לערב כזה עוד לפני שעלה העניין בפורום.

סליחה ממוקדת בפני אורי ורופני.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא, אבל היה לחץ (מצידי) שתחליט אם היא באה או לא, בסוף החלטת\החלטתם שהיא לא באה.

כרגע אנחנו 22, אם יש עוד מישהו שרוצה לא להגיע שיודיע עכשיו שלא נגלה את זה יום לפני ויהיה אקטסרה בשר (בעצם...)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני רוצה!

הוספתי את עצמי בגוגל דרייב.

יש מצב לאיסוף מכפר הרא"ה? על כביש 4 דרומית לחדרה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בהחלט!

הם נוחרים חזירים כהלכתם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגידו, מה עם התשלום ושריון המקום? מה עם זה אדון קדר?

אליה, נרשמת בטופס המטופש שרופני הכין? אם כן ואתה רציני, דבר איתי בפרטי, נראה איך מסתדרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תגידו, מה עם התשלום ושריון המקום? מה עם זה אדון קדר?

וואלה לא יודע, כנראה שאורי סומך על חברי הפורום שהם יגיעו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברור קידר, ברור שסומך, מהזתומרת כולם פה מילה שלהם זה אייזן בטון.

ואז נשב אני ואתה לבד בחושך כמו בקיץ של אביה ונאכל 50 קילו בשר ונשמע מלא סיפורים על ההבקעות של פרנקוס.

בקיצור, ממחר בצהריים עד מוצ"ש אפשר יהיה להזמין מקום ולשלם מראש סכום של 210 ש"ח (בד"כ 230), אולי בגלל המספר הגבולי+ סופות שלגים+ סיפורים קורעי לב, עדיף לעדכן מיד את הדף שהוא מופת לכל הגיליונות האלקטרונים והטכנולוגיה הבינארית.

בקיצור יפות, דיברתן 13 עמודים על להיפגש בשבוע הבא לאכול בשר, באמאשלי קידר אם ירשמו פחות מ20 ואני אצטרך להתחיל לזכות כרטיסי אשראי בטלפון אתה מגיע לשטוף כלים, הביצ'ז שך' יצאו מכלל שליטה.

טלפון להזמנות: 04-9543777 (לא לפני 12 בצהריים ולא אחרי שבת בשמונה בערב)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...