Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אתם יכולים להמליץ לי על רכב אמין, חסכוני והוצאות זולות על אחזקתו, המודל שאני מעוניין בו הוא בין 2000-2005 וסכום שהוא בין 10,000-25,000 ש"ח, הרכב הוא בעיקר לעבודה, נסיעה של 30 ק"מ כל יום ומדי פעם אולי נסיעות ארוכות של 100 ק"מ. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

פורסם

אם תקנה פונטו אוטומטית עם גיר רציף 2005-6,שמורה ולא מוזנחת כמובן,תיהנה מרכב מודרני ויחסית עם פחות תקלות מאשר משפחתומטית זקנה כמו לנטיס שתהיה בסכום הזה רכב בן 9-10.

אם אתה מחפש משפחתית,ניסאן אלמרה היא אופציה מעולה,זולה יחסית ונותנת תמורה הולמת בהחלט למחיר.

כאן תשיג 2003-5 שמורות ככל שיש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפחתית אוטומטית - בדוק יונדאי אלנטרה.

המחירון שלה בזבל, אפילו ב-20,000 אתה יכול למצוא משהו נורמאלי ורכב צעיר יחסית.

אמינות טובה, אחזקה מאד זולה.

אומנם צריכת דלק לא הכי מצטיינת אבל סבירה - עם 30 ק"מ ליום זה לא אמור להטריד אותך בכלל.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה לכל העונים, אני מחפש משפחתית 1600 נפח מנוע, לא משנה לי ידני או אוטומט, פונטו אמין? אין לו בעיות מכניות או חשמליות? על הניסאן גם אני יכול לסמוך שלא תעשה לי בעיות? לגבי היונדאי חשבתי עליה אבל דווקא על האקסנט, מה באמת עדיף? אקסנט או אלנטרה? והאם היא באמת אמינה מאוד?

פורסם

תנסה להשיג יונדאי אקסנט, זה רכב אמין ובסיסי ויתאים לדרישותיך.

כמו כן יש לו מקבילה בשם קיה ריו, אולי תצליח להשיג אותה בפחות כסף.

אם תוסיף עוד טיפה ותעלה ל-30K, תוכל לקנות כבר קיה ריו 2008, שזה דגם מודרני בהרבה ודי נעים ויתאים לדרישותיך כמו כפפה ליד.

פורסם

בתקציב הזה תוכל למצוא גם לנסר קלאסיק 2004-2005.

אחת שלא הוזנחה או עברה התעללות, או/וקילומטראז' אסטרונומי, תהיה מאוד אמינה (לא פחות מדגמים עם "שוק טוב"), פלוס אתה מקבל רכב יותר בטיחותי ומודרני מהאלמרה.

בכללי, אני ממליץ להתמקד במודלים 2003-4 ומעלה, ולא להתפתות לרכבים ישנים יותר, מעניינים ככל שיהיו.

מנוע קצת חלש, אבל זה כבר תלוי מה אתה מחפש באוטו. צריכת דלק - 1 ל9-12, תלוי בצורת נהיגה/סוג הדרך/עומס/מזגן/פאזות הירח/התרבות קיפודים סיביריים/תוצאות משחקי ליגת WoW של מערב סאול, בקיצור כמו משפחתומטית סטנדרטית.

למצוא גיר ידני - בערך כמו למצוא חד קרן, כלמוביל משום מה לא ייבאו אותן עם גיר ידני לארץ, וחבל - גירסה ידנית ב85-90 אש"ח יכלה להימכר כאן כמו לחמניות חמות.

לא צריך לפחד מעבר ליסינג - צריך להסתכל יותר על המצב, כי 90 אחוז מהן ליסינג, מה שכן - יכול לשמש כקלף מיקוח. בעצם הכל יכול לשמש כקלף מיקוח, השוק מוצף בהן.

יש לי כרגע לנסר קלאסיק 07, אמינה ברמת it just works

אני מחפש עכשיו עוד אחת למשפחה (כנראה תהיה מודל 08-09)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגיל - ממליץ על רנו מגאן 2001 עד 2004.

אתר לך אחת כזו עם קילומטראז' נמוך (סביב 100K) ומטופלת במוסכי הרשת, יש כאלה כמה למכירה כעת (תגביל את החיפוש ביד2 עד יד שניה).

זו מכונית חסכונית, נוחה, אמינה, מרווחת... (בגאז' גדול בסדאן, קומפקטית ב- 5 דלתות). אני מדבר מנסיון אישי, יש לי אחת עם 210K ק"מ ואני מלקק את האצבעות.

ב 10-12 אלף ש"ח אתה רוכש מכונית מלוקקת ונשאר לך כסף ליישור קו במקרה הצורך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...