Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי פורד פוקוס טיטניום 2013, 15 אלף ק"מ אחרי טיפול ראשון של החלפת שמן ופילטר.

כאשר הרכב במנוחה לפני התנעה אני לוחץ על דוושת הבלם (אני חייב כי יש לי התנעה בכפתור שמחייבת לחיצה על הבלם) הדוושה היא מאד קשה וכמעט לא נלחצת.

לפעמים היא רכה ואין שום דבר, אך ב80% מההתנעות היא ממש נוקשה. כאשר הרכב מניע אז היא נהיית רגילה.

מספר הבהרות:

המצב הזה קיים מאז שהרכב אצלי - מהיום הראשון

אני לא מפמפם אף פעם את הדוושה כאשר הרכב סגור או פתוח - אז אין סיכוי שכל השמן יצא מהמערכת בלמים

אין לי בעיות בלמים ברכב, ואין נורות דולקות

המצב מאד דומה לזה שלוחצים על הדוושה 5-6 פעמים כאשר הרכב סגור והיא מתקשה - אך אני לא עושה זאת. לאחר שעה ולפעמים פחות הדוושה מתקשה בעצמה

תודה

פורסם

נשמע שאין שום בעיה - הרזרבת לחץ (או שזה תת לחץ?) של מערכת הבלימה משתחררת אחרי מספר דקות שהרכב כבוי ואז אין לך שום תגבור בלימה והדושה קשה

בשניה שהרכב מניע תגבור הבלימה חוזר לחיים והדושה מתרככת

פורסם
נשמע שאין שום בעיה - הרזרבת לחץ (או שזה תת לחץ?) של מערכת הבלימה משתחררת אחרי מספר דקות שהרכב כבוי ואז אין לך שום תגבור בלימה והדושה קשה

בשניה שהרכב מניע תגבור הבלימה חוזר לחיים והדושה מתרככת

+1 אני גם חושב שזה תקין לגמרי.

פורסם
שלום,

יש ברשותי פורד פוקוס טיטניום 2013, 15 אלף ק"מ אחרי טיפול ראשון של החלפת שמן ופילטר.

כאשר הרכב במנוחה לפני התנעה אני לוחץ על דוושת הבלם (אני חייב כי יש לי התנעה בכפתור שמחייבת לחיצה על הבלם) הדוושה היא מאד קשה וכמעט לא נלחצת.

לפעמים היא רכה ואין שום דבר, אך ב80% מההתנעות היא ממש נוקשה. כאשר הרכב מניע אז היא נהיית רגילה.

מספר הבהרות:

המצב הזה קיים מאז שהרכב אצלי - מהיום הראשון

אני לא מפמפם אף פעם את הדוושה כאשר הרכב סגור או פתוח - אז אין סיכוי שכל השמן יצא מהמערכת בלמים

אין לי בעיות בלמים ברכב, ואין נורות דולקות

המצב מאד דומה לזה שלוחצים על הדוושה 5-6 פעמים כאשר הרכב סגור והיא מתקשה - אך אני לא עושה זאת. לאחר שעה ולפעמים פחות הדוושה מתקשה בעצמה

תודה

לא תקין בכלל ויש מצב שבוסטר מאבד וואקום זה יכול להיות השסתום חד כווני לא תקין או הבוסטר עצמו

פורסם
לא תקין בכלל ויש מצב שבוסטר מאבד וואקום זה יכול להיות השסתום חד כווני לא תקין או הבוסטר עצמו

בוסטר שמחזיק ואקום למשך שעה נשמע לי תקין, לא?

גם במגאן בהנעת הבוקר הדוושה שוקעת, גם כשהיתה חדשה

• תוכן חדש...