Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=50976

http://www.carforums.co.za/viewtopic.php?f=13&t=61056

עם כל הכבוד, אני לא אתחיל לחפש את כל האזכורים שקראתי על מנועים חדשים שהלכו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ממך ציפיתי ליותר... :-D

אחרי האירוע שהיה לך עם נועל הקוויל, אחרי שחווית על בשרך את איכות הפירוק והתיקון - גם בטיפולים פשוטים - שבמוסכים העבריים, אתה עדיין מאמין בלב שלם שאפשר לפרק מנוע ולהרכיב במקומו חדש, ואת כל זה לעשות בלי לדפוק מחברים חשמליים, בלי לחפף, ולבצע הכל לפי הוראות יצרן? :roll:

אשרי המאמין.

ראשית, מכיון שלא כולם יכולים לקרוא את הקישור שצירפת, ארצה לתת תקציר קל למה שמופיע בו: לפני מספר חודשים הבראבו שלי הפתיעה אותי עם תקלה בפעם הראשונה (אם לא לוקחים בחשבון את המצבר שמת במפתיע).

ביקור במוסך שבו היא מטופלת בקביעות חשף שמדובר במחבר כלשהו שנשבר. מכיון שהדבר נראה לי תמוה ביותר, התחלתי לחקור את הנושא ובסופו של דבר גיליתי שבסבירות גבוהה מאוד מדובר בכשל שנבע מרשלנות של אחד המכונאים שטיפלו ברכב רק שבועות ספורים קודם לכן.

התקלה סודרה במסגרת האחריות וללא חיוב כלשהו (וממילא לא אני משלם את החשבון במוסך) על אף שמנהל המוסך או מי מטעמו לא הודו בכך שהמכונאי אכן התרשל, למרות שכל הסימנים מצביעים על כך באופן מובהק.

סלחו לי שאינני נכנס לפרטים יותר מדוייקים, אין לי עניין לפרסם יותר ממה שפורסם. תודה על ההבנה.

ולעניין הטענה של דורקי:

להתרשמותי, צוות המכונאים באותו מוסך למעט אותו מכונאי סורר הוא מקצועי ועובד "לפי הספר". אז כן, מצד אחד אתה לא צריך יותר מחאפר אחד שידפוק לך את האוטו, ומצד שני, לצאת מנקודת הנחה שבכל פעם שמכוניתך תיכנס למוסך מורשה יבואן משהו בסבירות גבוהה יידפק בה או יותקן בצורה חאפרית זאת גם חתיכת קיצוניות שאחיזתה במציאות מוטלת בספק.

כמו בלא מעט תחומים אחרים, גם תחום המכונאות מלא בחאפרים, ולא פחות מהם מקצוענים אמיתיים שאפשר לסמוך עליהם בלב שלם. עובדה שגם במסגרת התוכנית "יצאת צדיק" של חיים הכט, הרוב המוחלט של המוסכניקים יצאו צדיקים.

אז מה, האם בגלל חאפר אחד בממוצע שנמצא בכל מוסך ראוי לפסול ענף שלם? לדעתי לא, אבל זה רק אני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=50976

http://www.carforums.co.za/viewtopic.php?f=13&t=61056

עם כל הכבוד, אני לא אתחיל לחפש את כל האזכורים שקראתי על מנועים חדשים שהלכו.

מה לא ברור?!

אם כל מה שיש לך זה מס' איזכורים, אל תטען שהמוות של המנוע הוא "וודאי". תכתוב שקראת מס' אזכורים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה, האם בגלל חאפר אחד בממוצע שנמצא בכל מוסך ראוי לפסול ענף שלם? לדעתי לא, אבל זה רק אני.

שום פסילה.

בפורום ישנם לא מעט חברים שמתעקשים לעמוד ליד הרכב בעת שמטפלים בו, בין אם מדובר בטיפול קטן ובסיסי ובין אם מדובר בטיפול גדול יותר.

אינני נוהג כך, וכשאני מפקיד את הרכבי לטיפול זה נעשה באמונה מלאה שמדובר בבעל מקצוע מיומן שיטפל ברכב כראוי.

כל זה נכון בעבורי עד לרגע שבו נחצה גבול בלתי ניראה והטיפול הופך למורכב מידי כזה שדורש הרבה שלבים, עם לא מעט רכיבים, מחברים וברגים שמפורקים מהרכב.

כשמגיע הרגע הזה, בעבורי הרכב הופך לפסול - כי איש לא ישכנע אותי שמכונאי מיומן ככול שיהיה (וזה בהנחה האופטימית שהתותח של המוסך טיפל ברכב) יכול לנפק עבודה איכותית כמו בבית החרושת, ששם צוותים מיומנים עם אביזרי עזר מתאימים מבצעים את ההרכבה.

מחבר מעוך, בורג שלא הודק כנדרש, חיווט שנישחק - לכל אלה תהיינה תופעות לוואי שיתגלו רק במהלך חיי הרכב.

מדגיש שוב - זה רק אני ותחושותי לגבי החלפת מנוע, בהחלט ייתכן שהמנוע הוחלף לפי הוראות היצרן ואין שום סימן להחלפה.

אני לא מוכן לקחת סיכון כזה - זה הכול.

פורסם

דיי מצחיק איך בכל שרשור על בעיות ב-VAG יש את אותם המגיבים אשר כאילו נקראים להגנת הדגל..

למנועים הללו יש בעיה מוכרת, נקודה.

אף אחד לא יכול להסתיר זאת, אפילו שהיבואן/יצרן מנסה.

ומי בדיוק אמר שמנוע אשר הוחלף לא תחזור בו אותה התקלה, האם גם הוא "משופר" כמו הגיר?

לא, הוא לא, והתקלה בהחלט יכולה לחזור.

ויכול להיות גם שלא, את זה אין לדעת.

וזה גם לא נושא השרשור (אם פות"ש לא עשה שיעורי בית זה כבר מאוחר מידי).

מה שכן בטוח זה שיש כאן התנהלות לקויה של אוטו-דיל ומסיבה זו ככל הנראה לפותח השרשור ישנה אפשרות לבטל עסקה או לקבל פיצוי.

אני אישית הייתי חותר לביטול עסקה ורוכש רכב אחר, מסוג אחר, עם מנוע וגיר אחרים ורמת אמינות טובה יותר.

פאולו,

כשיש מגיבים "רגילים" אשר מנסים להגן בכל מחיר על היצרן זה סביר ומובן.

כאשר יש מגיב שהוא גם אחראי פורום ולו יכולת לנעול שרשורים ו"להעניש" משתמשים על כך שלא הביאו "סימוכין" זה כבר מוגזם.

ניחא היית פועל באותה הדרך בכל שרשור בנוגע לכל תקלה/טענה, ולגבי כל יצרן/יבואן, אך לא זה המצב.

לתשומת ליבך

פורסם
דיי מצחיק איך בכל שרשור על בעיות ב-VAG יש את אותם המגיבים אשר כאילו נקראים להגנת הדגל..

למנועים הללו יש בעיה מוכרת, נקודה.

אף אחד לא יכול להסתיר זאת, אפילו שהיבואן/יצרן מנסה.

לא מגנים על היצרן ולא נעליים.

כפי שכתבתי, לי במשפחה יש את הגולף בעלת המנוע המדובר.

(וסביר מאוד שאקנה אותה בעתיד מבן המשפחה), אשר נשבר לה מנוע בק"מ נמוך.

כבעל עניין, הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש מישהו שנשבר לו מנוע לאחר עדכון התוכנה.

ע"מ שאוכל לכלכל את צעדיי בהתאם (להיפטר מהאוטו?).

זו בדיוק גם מטרתו של פותח השרשור.

העניין הוא, שאין כאן אף מגיב אמין עם אסמכתא אחת לעניין

כולם מדברים בסיסמאות ועורבא פרח.

פורסם

יש לי כמה תהיות.

בהנחה שגרסת התוכנה היא זאת שגרמה לכשל במנועים הללו, מדוע לא בוצע עדכון מידי, לכל המנועים למנוע את המשך הכשל? הרי לעדכן תוכנה עולה 0$ מנוע... זה כבר סיפור יקר?

זה מתחבר לשאלה של teyal, האם למשהו "נשבר" מנוע לאחר עדכון תוכנה?

תהיה נוספת היא, למה המנוע הזה יורד מקו היצור? היצרן טוען לעלויות, האם בכך העניין?

היות וחוקי הפורום אוסרות כתיבת דעות לא מבוססות, אני אשמור את דעתי לעצמי ואתן לכל אחד מכם את הזכות לענות על השאלות הנ"ל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ממה שאני מכיר, שמים מנוע חדש.

אצל צ'מפיון אין אחריות על אחריות, כלומר, אם הדבר הוחלף באחריות אז הם לא מאריכים אותה.

המנוע הנ"ל נמכר כיום בטיגואן, בשירוקו ובפולו GTI.

אם מחליפים לך מצבר במסגרת אחריות, אתה מקבל מחדש שוב את כל תקופת האחריות? ברור שלא. ממתי מישהו נותן אחריות על אחריות? נשמע לי הגיוני. בקשר לנושא עצמו, בהחלט יש חובה לגלות את כל הפרטים וההיסטוריה של הרכב, בטח שבנושא מהותי כמו החלפת מנוע.

פורסם
יש לי כמה תהיות.

תהיה נוספת היא, למה המנוע הזה יורד מקו היצור? היצרן טוען לעלויות, האם בכך העניין?

היות וחוקי הפורום אוסרות כתיבת דעות לא מבוססות, אני אשמור את דעתי לעצמי ואתן לכל אחד מכם את הזכות לענות על השאלות הנ"ל.

איפה קראת B]הצהרה מקורית של בכיר בחברה[/b] שטוען שהמנוע יורד מקו הייצור בגלל עלויות ייצור גבוהות ?

בהחלט ניתן למצוא באינטרנט ציטוטים של 'יודעי דבר' בעניין אבל זה לא הופך את הדברים לנכונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ומי בדיוק אמר שמנוע אשר הוחלף לא תחזור בו אותה התקלה, האם גם הוא "משופר" כמו הגיר?

לא, הוא לא, והתקלה בהחלט יכולה לחזור.

ויכול להיות גם שלא, את זה אין לדעת.

וזה גם לא נושא השרשור (אם פות"ש לא עשה שיעורי בית זה כבר מאוחר מידי).

זה לגמרי נושא השרשור.

בהנחה שהקונה אכן הוטעה, כפי שהוא טוען, ואם יכול להוכיח זאת, יש לו עילה לביטול העסקה. לכן, אם אכן מדובר במנוע בעייתי, תהיה לו גם סיבה לנסות ולבטל את העסקה.

פאולו,

כשיש מגיבים "רגילים" אשר מנסים להגן בכל מחיר על היצרן זה סביר ומובן.

כאשר יש מגיב שהוא גם אחראי פורום ולו יכולת לנעול שרשורים ו"להעניש" משתמשים על כך שלא הביאו "סימוכין" זה כבר מוגזם.

ניחא היית פועל באותה הדרך בכל שרשור בנוגע לכל תקלה/טענה, ולגבי כל יצרן/יבואן, אך לא זה המצב.

לתשומת ליבך

טענות למנהלי הפורום - בפרטי בלבד.

אבל אם כבר העלת, אני (וחברי) לא מסוגלים לקרוא ולנהל כל דיון. היכן שאנחנו נמצאים, אנחנו מקפידים להראות מה נדרש. כשאנשים נותנים עיצה למשהו בפורום הזה, הם צריכים להיות מסוגלים לעמוד מאחורי הדברים שלהם. זה לא הפורום להפריח קשקושים בעלמא. בשביל זה יש טוקבקים ב-Ynet.

ובשביל שהפורום לא יגיע לרמה של טוקבקים ב-Ynet, יש בו מגיבים שיכולים לנעול שרשורים ולנהל משתמשים ותגובות.

יש כאן אדם ששם מיטב כספו, מגיע לו לקבל תגובות רלוונטיות. מי שלא רוצה לטרוח ולהגיב באופן מבוסס, שלא ייטרח להגיב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איפה קראת B]הצהרה מקורית של בכיר בחברה[/b] שטוען שהמנוע יורד מקו הייצור בגלל עלויות ייצור גבוהות ?

בהחלט ניתן למצוא באינטרנט ציטוטים של 'יודעי דבר' בעניין אבל זה לא הופך את הדברים לנכונים.

ומה ההסבר שלך - מתוך החומר שקראת - לכך שהמנוע ירד מקו הייצור?

• תוכן חדש...