Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לרכב עבודה רציני, מבחינת כמות נסיעה והעמסת כלי עבודה ואנו מתלבטים בין רכישה מהיצרן של שברולט סילברדו או דודג׳ ראם שאלו בערך מתאימים לצרכים.

עוד פרמטרים חשובים: צריכת דלק, כמות טיפולים במוסך, נסיעה באזורים הרריים.

נשמח לשמוע המלצות ודעות

חג שמח! ותודה מראש

פורסם

בוצע מבחן השןואתי מפורט בין שלושת הבהמות האמריקאיות (גם עם הפורד ).לדעתי זה היה בשנה החולפת אך אני לא זוכר אם זה היה במגזין הגה ז"ל או במגזין אוטו שהגיע כחלופי במקומו. חברים? מישהו זוכר? ולעניות דעתי המבחן גם הועלה לאחד מאתרי האינטרנט של המגזינים הנ"ל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא מכיר אישית אף אחד מהרכבים הנ"ל, אבל כדי קצת להקל עלייך, זה מה שרשמו בקצרה על הסילברדו באתר "אוטו" :

"כל מה שטוב: מרחב פנימי, תא מטען ויכולת העמסה, מנוע מפלצתי, אבזור בגרסאות היקרות.

של מה שרע: צריכת דלק, התניידות עירונית צפופה, יכולת שטח, מחייב רישיון ג'.

מה מקבלים: טנדר חזק, מרווח וענק – המותאם לעבודה קשה.

גרסה נבחרת: LT אוטומטי 4X4 קבינה כפולה."

בנוסף הינה קישורים למבחן דרכים לסילברדו ומבחן דרכים לדודג' :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-25929-%D7%93%D7%95%D7%93%D7%92-%D7%A8%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27897-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%93%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

בקצרה אולי רק אגיד שלפי המבחנים הללו נראה כי לדודג' צריכת דלק לא רעה בכלל יחסית למנוע ולגודלו, אבל בשניהם מדובר בצריכת דלק שערוריתית במובנים של מכוניות רגילות - מקווה שזה ברור לך.

נסעיה באזורים הרריים? אם אתה מתכוון לנסיעה בכביש הררי - גם אם תסחוב מאחורה בית לא תהיה בעיה, המנועים בשניהם חזקים מאוד ויש המון המון מומנט.

פורסם

שלום,

אתה מתבלט בין שני רכבים שהדימיון בניהם גדול אבל עדיין שונים מאד.

ההבדל בין דודג' ראם לשברולט מתבטא בעיקר בביצועים בעוד הטיפולים והדלק בין הרכבים זהה,

בעוד לדודג' ראם יש מנוע בעל 6200 סמ"ק והוא מנוע חלש יותר לעומת 6600 ס"מק V8 של השברולט,

אתה תראה שגם הביצוע של הרכב - ביצוע! הוא משמעותי יותר וצריכת הדלק הינה זהה.

כמו כן מבחינת טיפולים, בשני הרכבים מדובר בכל שנה או כל 15,000 ק"מ אך מה שאתה צריך להסתכל עליו הוא פריסת המוסכים כאשר מדובר ברכב עבודה בעוד ל UMI ישנם 56 מוסכים Uלדודג' יש לזיכרוני 5 מוסכים - זה קריטי שצריך עזרה בעבודה,

לגבי נסיעה באיזור הררי ושטח שניהם יספקו את הסחורה אבל כאשר מדובר ביכולת גרירה עם שינוי שיפוע זווית של שלדה ביחס לעגלה ואגזוז ברקס - יש הבדל גם בביצוע, גם בתצרוכת דלק וכמובן בבטיחות.

"שם משחק נוסף שאתה צריך להביא בחשבון הוא סחירות הרכב לאחר המכירה, רק תסתכל על כמות המסירות של דודג' ושברולט, רמת ביקוש ביד ראשונה משפיע על רמת ביקוש בשנייה - לא אוסיף יותר.

אני עובד בסוכנות שברולט בת"א ולמדתי את התחום לעומק, אולי אוכל לעזור לך עם הבחור שמטפל בתחום המסחריות באיזור ת"א.

בכנות רבה אני כותב עם דעה נייטרלית - תבדוק את נקודות ההתייחסות שלי בסוכניות ובאינטרנט.

חג שמח.

בהצלחה בבחירה.

רז.

• תוכן חדש...