Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

היום לצערי התנגשתי ברכב...באשמתי...לא שמרתי מספיק מרחק והרכב ממוליי בלם בלימת פתע ונכנסתי בו מאחורה...

מבחינת פחחות לא קרה לרכב שלו שום נזק רק ה"וו גרירה שלו התעקם וכנראה נגרם לו נזק...שוב על פניו לא נראה משהו רציני ביותר...

עכשיו מכיוון שאין לי ביטוח צעיר אני רוצה לשלם לו מכספי בלי לערב את הביטוח...

עכשיו רציתי לדעת אם אפשר על פי שמאות מהתמונה לעמוד פחות או יותר את סכום הכסף שאני צריך לשלם?!?

הבנאדם יכול לתפור עלי עוד דברים כמו לדוגמא לומר שנגרם נזק לטמבון או לחרטט שיש לו כאבים ביד !?!

בקיצור אני יודע שיצאתי מפגר שנסעתי בלי ביטוח אבל אני חייב שתתנו לי טיפים מה לעשות בנידון בשביל לא לצאת פראייר ולשלם על דברים שאני לא צריך לשלם..

זה תמונה של הרכב שנכנסתי בו ...לפי התמונה אפשר לראות שלא נגרם נזק ממש רציני..

עריכה..

הוא לא נותן לי להעלות תמונה....השמח לשלוח במייל למי שמבין... בשביל שיאמר לי מה פחות או יותר הסכום שאני צריך לשלם

פורסם
אאוץ'. וו גרירה מחובר בדרך כלל לשלדת הרכב. סיכוי טוב שגרמת לנזק לשלדת. תתכונן לנזק כבד.

לא נכנסתי בו כזה חזק...

כמה זה נזק כבד ?? תן לי פלוס מינוס מחיר שאני יצטרך לשלם

פורסם

למזלך לא נכנסת באיזו מרצדס.

נזקי גוף - זה קשור לביטוח חובה - האם את זה יש לך?

לגבי הנזק - קשה מאוד להעריך, השאלה היא האם יש גם נזק מתחת

פורסם
לא כתבת באיזה רכב ושנתון.

מאזדה הישנות ,

לא נכנסתי בו כזה חזק ...התעקם קצת הוו .

נסעתי בלי ביטוח ואני בלחץ שאני לא יאכל זימבור של החיים עכשיו .

לפי דעתי זה רק לתקן תוו משהו בסביבות ה500 שקל ולא צריך לערב ביטוח

פורסם

לתקן וו גרירה סבבה. אבל פגיעת שלדה יש לך ירידת ערך. צריך גם דו"ח שמאי. לדעתי האישית אם הנזק יסתיים ב 2500 ש"ח ראה את עצמך בר מזל.

פורסם
לתקן וו גרירה סבבה. אבל פגיעת שלדה יש לך ירידת ערך. צריך גם דו"ח שמאי. לדעתי האישית אם הנזק יסתיים ב 2500 ש"ח ראה את עצמך בר מזל.

אני אומר לך לא נכנסתי בו במהירות 90 קמש...זה היה מהירות 15 קמש משהו כזה.. (מהירות בלימה)

הטמבון שלו לא קרה כלום כמו חדש ....הוו קצת התעקם...איך ישר קפצת לפגיעה בשילדה בשווי 2.5K??

פורסם

וו הגרירה מחובר לשלדת הרכב. אם עיקמת לו את וו הגרירה יש מצב טוב שגרמת לעיקום כלשהו של השלדה. אז מתחילים בכמה מאות שקלים דו"ח שמאי, אחר כך כמה מאות שקלים תיקון וו גרירה (זה אתה אמרת), ופגיעה אפשרית השלדה פלוס ירידת ערך.

פורסם

לפוגע יש גם נטיה (טיבעית) להמעיט בערך הנזק. תתכונן למה שאמרו לך כאן ובטח לא מה שאתה חושב (מקווה).

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זה לא שיש לך הרבה אפשרויות. הוא ייקח את הרכב לשמאי, השמאי יעריך את הנזק, הוא יתקן, אתה תשלם לו ותחתים אותו על טופס ויתור תביעות, ושלום על ישראל. כשהוא ייתן לך הצעת מחיר, תבקש ממנו לשלוח לך אותה, ביחד עם דו"ח שמאי למייל. אחר כך תעלה לכאן את הדברים בצירוף תמונות, ונוכל לייעץ לך אם המחיר נראה הגיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם יש לרכב ביטוח חובה אז יש לך ביטוח חובה גם כנהג צעיר. הכי הרבה חברת הביטוח יכולה לנסות לתבוע אותך על הפרשי פוליסה. אבל זה במקרה של פגיעת גוף בלבד.

אם חברת הביטוח תתנער מתשלום הנזק אז אתה תצטרך לשלם. אם לדעתך הוא יבקש סכום לא סביר תוכל לנסות את מזלך בבית משפט-לחכות שהוא יתבע אותך

פורסם
אני אומר לך לא נכנסתי בו במהירות 90 קמש...זה היה מהירות 15 קמש משהו כזה.. (מהירות בלימה)

הטמבון שלו לא קרה כלום כמו חדש ....הוו קצת התעקם...איך ישר קפצת לפגיעה בשילדה בשווי 2.5K??

אם היית פוגע בו במהירות 90 קמ"ש סביר להניח שעלות תיקון הרכב שלו זו הייתה הדאגה האחרונה שלך, מזל?

בפעם האחרונה שרכב נכנס בי מאחור במהירות נמוכה בפגוש עלות הנזק הסתכמה ב-3300 ש"ח.

וו גרירה לא אמור להתעקם בכזו קלות מפגיעת פגוש סטנדרטי, לכן אני מעריך שהנזק יכול להיות גבוהה.

נסה לסגור את הסיפור עם הנפגע באדיבות ואל תשכח שהוא לא חייב לך כלום, אתה אשם - אל תגדיל את הנזק.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בפעם האחרונה שרכב נכנס בי במהירות נמוכה מאחור הנזק הסתכם בקרוב ל-8,000 ש"ח (כולל עבודת השמאי). וזה היה נזק קטן. לפני 12 שנה נכנסו בי מאחור במהירות טיפה יותר גבוהה, הנזק היה 10000 ש"ח במחירי אותם ימים (במחירי היום שה משהו כמו 18-20 אש"ח).

תתחיל לחסוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם..

היום לצערי התנגשתי ברכב...באשמתי...לא שמרתי מספיק מרחק והרכב ממוליי בלם בלימת פתע ונכנסתי בו מאחורה...

מבחינת פחחות לא קרה לרכב שלו שום נזק רק ה"וו גרירה שלו התעקם וכנראה נגרם לו נזק...שוב על פניו לא נראה משהו רציני ביותר...

עכשיו מכיוון שאין לי ביטוח צעיר אני רוצה לשלם לו מכספי בלי לערב את הביטוח...

עכשיו רציתי לדעת אם אפשר על פי שמאות מהתמונה לעמוד פחות או יותר את סכום הכסף שאני צריך לשלם?!?

הבנאדם יכול לתפור עלי עוד דברים כמו לדוגמא לומר שנגרם נזק לטמבון או לחרטט שיש לו כאבים ביד !?!

בקיצור אני יודע שיצאתי מפגר שנסעתי בלי ביטוח אבל אני חייב שתתנו לי טיפים מה לעשות בנידון בשביל לא לצאת פראייר ולשלם על דברים שאני לא צריך לשלם..

זה תמונה של הרכב שנכנסתי בו ...לפי התמונה אפשר לראות שלא נגרם נזק ממש רציני..

עריכה..

הוא לא נותן לי להעלות תמונה....השמח לשלוח במייל למי שמבין... בשביל שיאמר לי מה פחות או יותר הסכום שאני צריך לשלם

לא להילחץ שלח אלי תמונה של הרכב שנפגע ,אנסה לעזור לך ,צרף שם ומספר טלפון כדי שאוכל ליצור איתך קשר טלפוני

הטלפון שלי 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

המייל שלי [email protected]

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...