Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים 60-80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אבא שלי מחפש אוטו חדש בתקציב של 60-80 אלף ש״ח.

אבא שלי מחפש אוטו חזק, הוא עד עכשיו נהג על אופל אינסיגניה ולכן ספורטיביות חשובה.

אוטומט בלבד. חשוב שמבחינה חיצונית הוא יראה מעולה ומשדר הצלחה

נשמח להמלצות לכל מיני כיוונים רק בלי כל מיני מכוניות ישנות או צרפתיות מתפרקות

פורסם

במחיר הזה אפשר לרכוש A6 משנים 2006 פחות או יותר. אם אתה אומר שאבא שלך נהג באינסגניה ועכשיו הוא מחפש רכב בכ-60 אלף ₪+ זאת יכולה להיות ירידה ברמה שכן, רכבים ישנים יותר הם בעלי מנוע פחות חזק משל האופל.

פורסם

ספיריט-מה הקשר בין השנתון להספק המנוע?!

פותח השרשור וולוו S60 מסוף שנות ה2000 תעשה את העבודה,אודי A6 היא גם אופציה לא רעה,יש עוד מגוון אפשריות מS קלאס ועד ליגואר S טייפ,תלוי מה גובה התקציב לאחזקה שנתית.

Porsche 944 turbo

פורסם

סדרה 5 2002-03 מהצורות הסקסיות שמשרתות גם בהרבה כפרים אצל בני הדודים יכולה להיות אלטרנטיבה.

קאדילאק CTS 2006-07 בעלת הופעה מוחצנת יותר.

אלפא רומיאו 159 2008 תוכל להכנס בתקציב ותספק הנאה מנהיגה, שנתון חדיש ואחזקה שפויה.

רכבי פרימיום כגון הBMW אינם אמינים במיוחד לרבות אחת כ''כ מזדקנת שכל טיפול שלה יהיה בעלויות גבוהות ויצריך השבתת הרכב לתקופה לא מבוטלת.

אני הייתי מחפש משהו מקטגוריית המנהלים כגון ה159\C5\508\אקורד\סופרב\פאסאט.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

איך לא הזכרתם מאליבו 2008 מאובזרת מנוע 3.5?

בשמונים אלף יש גם 2010 2.4 מליסינג

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי מאליבו 3.5 תיהיה האפשרות הטובה ביותר. אודי A6 יקרה לאחזקה ויקרה לקנייה בדגמים החזקים.

השאלה החשובה מה תקציב האחזקה. כי תקציב קנייה לא גבוה יחסית לדרישות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ב 85 א"שח, הוא ימצא סופרב 09-10 עם קלומטרז' גבוה. שווה כל שקל. לזכור שסופרב חדשה עולה 175א"שח בערץ.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...