Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב בעיות בתיפקוד המצלמה, שלדעתי נובעות משימוש בכבל ארוך מדי (כבל 3 מטר + מאריך 3 מטר) אני נאלץ לחפש דרך לחבר את המצלמה בעזרת כבל אחד (3 מטר).

נכון להיום עשיתי דבר כזה:

המצלמה מותקנת במקביל למראה:

s4t1rb.jpg

מהמצלמה יוצא כבל, שעובר דרך הסך שמש, ממנו לקורה הימנית, יורד עד לרצפה, נכנס מתחת לשטיח של הנוסע, מתחבר שם לכבל מאריך, ומשם למצת הרכב כמו בציור (הכבל צבוע באדום):

rkwj8m.jpg

למישהו יש דרך יצירתית להעביר את הכבל ללא שימוש בכבל מאריך ?

פורסם

להתחבר למקור מתח מאחורי התא כפפות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אם אין ידע אז ללכת למתקין.

בעקרון כל פלוס אחרי סוויצ' ברכב תופס מבחינתך. (רדיו, מצית)

בקונסולה המרכזית אמור להיות קיים מצת, אפשר להתעלק עליו ולקחת ממנו פלוס ומינוס מהמרכב, זה מקצר לך את הכבל.

האם לא מספיק לך ה3 מטרים ללא כבל מאריך כדי להגיע לשקע המצית שאתה מתאר בתמונה?

בצע חיפוש בפורום, ישנם מדריכים והתקנות מלוות בתמונות של מצלמות תיעוד.

פורסם
אם אין ידע אז ללכת למתקין.

בעקרון כל פלוס אחרי סוויצ' ברכב תופס מבחינתך. (רדיו, מצית)

בקונסולה המרכזית אמור להיות קיים מצת, אפשר להתעלק עליו ולקחת ממנו פלוס ומינוס מהמרכב, זה מקצר לך את הכבל.

האם לא מספיק לך ה3 מטרים ללא כבל מאריך כדי להגיע לשקע המצית שאתה מתאר בתמונה?

בצע חיפוש בפורום, ישנם מדריכים והתקנות מלוות בתמונות של מצלמות תיעוד.

3 מטר לא מספיק אם אני רוצה להסתיר את הכבל ולא להעביר אותו בקו ישר (בצורה ערבית) מהמצלמה למצת.

אני בטוח שהכבל המאריך זה מה שגורם למצלמה להפסיק לפעול.

פורסם

מעל 4 מטר, יש נפילה מוחשית במתח.

אתה צריך להתחבר לקופסת הפיוזים ברכב - למתח שמגיע אחרי הסוויץ. אם אתה לא יודע, גש לחשמלאי שיעשה לך את זה בשניה.

אפשרות אחרת היא מאריך USB עם מגבר מתח.

פורסם

אתה צריך להתחבר לקופסת הפיוזים ברכב - למתח שמגיע אחרי הסוויץ. אם אתה לא יודע, גש לחשמלאי שיעשה לך את זה בשניה.

כל חשמלאי יודע לעשות את זה מבלי לפגוע במערכת החשמל ? נניח אם אני הולך לרדיו מילאנו או ליוסי אלפיין ?

איפה אני קונה מאריך עם מגבר מתח ?

פורסם

אתה יכול לראות התקנה שעשיתי למצלמה הקודמת שלי כאן. אם הכבל שלך מגיע עד תא הכפפות ללא הארכה אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי, תקנה מפצל באיביי, שים אותו בתא הכפפות ולשם תחבר את המצלמה.

פורסם

על מה אתה מדבר ?:shock:

פורסם

במידה והכבלים מאוד ארוכים והמצלמה צורכת זרם גבוה בזמן שהיא פועלת אכן המתח המסופק למצלמה עלול לרדת במידה מסויימת. במקרה כזה לא מתקינים 'מגבר מתח' או כול שטות אחרת אלא פשוט מאוד משתמשים בכבלים בעלי שטח חתך גבוה יותר.

כבלים בעלי שטח חתך של 0.75-0.5 ממ"ר יתאימו למטרה של פותח האשכול.

בדרך כלל הכבלים שמוכרים באייבי עם מטען או בלי מטען הם בעלי שטח חתך קטן ולא תמיד מתאימים למטרה.

איזה כייף לי :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נאלץ להקפיץ.

עקב תכנון "מצוין" של VW הכבל שמגיע עם המצלמה לא מספיק לי (חסר עוד 10-15ס"מ)

היכן מוכרים מאריך איכותי (שלא יגרום לנפילת מתח או משהו) ?

או לחלופין,אותו כבל רק ארוך יותר?

ובכלל למה אין מיקום סטנדרטי\אוניברסלי לשקע מצת?? לא מצאו איפה לתקוע אותו,רק ליד הבלם יד :| (טוב שלא המשיך למושב האחורי..)

נ.ב - מעדיף להמנע מללכת לחשמלאי ולהתחיל עם כל מיני שיטות וקומבינות.

תודג! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...