Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך נהיה פה שני עמודים. קח שפריצר ריק, שים בנדיבות שמפו לרכב או שמפו לתינוקות. תהנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
יש לך שמפו לרכב? אם כן, ערבב את השמפו עם מים.

גם אופצייה,אם כבר בלי חומר סיכוך אז עדיף פלסטלינות שמיועדות לעבודה עם מים כמו ה"Bilt-Hamber" או פלסטלינות סיניות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אולי בעין שלך זה יכול להראות טוב, אבל יש דברים שהעין שלנו לא רואה, וכאן הבעיה, יכול להיות שזה פשוט לא מתאים, למרות שבעין שלך זה ניראה בסדר, לא סתם היו רושמים שלא מומלץ רק עם מים, ועדיף חומר סיכוך מתאים.

אין שום בעיה. תוציא כסף על חומרים.

אני מדבר רק מניסיוני. יותר מ 30 שנה של פוליש/וקס. לא מקצועי, חובבן. אף פעם לא גרמתי נזק, והיו מכוניות שהחזקתי הרבה שנים.

בהחלט סביר שיש חומרים טובים שעושים את העבודה לטובה יותר. אני לא פוסל את זה. השאלה אם אתה יודע איזה ויודע בודאות שחומרים אחרים טובים יותר ממים. יש פה הרבה פסיכולוגיה ואינטרסים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע כבר אם זה משנה חלק אומרים מים חלק אומרים שמפו לרכב, גם ככה זה לא חומרי סיכוך מתאימים.

אני פשוט רוצה להוריד את הסימנים הקשים שיש לי על הרכב, מה שיעשה את העבודה ברוך הבא, רק שלא יזיק עוד יותר.

ד''א זאת הפלסטלינה שהזמנתי

http://www.ebay.com/itm/290897299146?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

עד שאני עושה את הפלסטלינה אני כבר משתמש בקוויק דיטיילר של כימיקל גייס.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני בהתחלה עשיתי רק עם מים,

אבל בשימוש עם סבון היה לי יותר קל ותפס יותר לכלוך.

אני לא מדבר בתור אחד עם נסיון, פשוט מ2 נסיונות שעשיתי על המכסה מנוע שלי.

יש גם חומר סיכוך של DODO ב50 ש"ח ואם לא, תערבב מים עם שמפו לרכב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
הזמנתי פלסטלינה מאיביי, אני מחפש חומר סיכוך שיספיק רק לביצוע העבודה אין צורך במשהו יקר ורציני, עדיפות מחנויות כמו אוטו דיפו אייס הום סנטר וכו, אחרת אצתרך לשלם על משלוח עוד 30 שקל וחבל.

אצלינו בגלובל אתה יכול לקנות חומר סיכוך .

4 ליטר ב120 ש״ח

פורסם

קניתי משהו סופר פשוט משזר ממחלקת מוצרים לרכב שיש שם, אין לי מושג מה רשום על המדבקה, פשוט שאלתי אם יש שמפו לרכב משהו פשוט? והוא הביא לי את זה, שאלתי שוב זה שמפו? והוא אמר שכן.

שאלתי את אחי והוא אמר שרשום שזה חומר לניקוי והברקה משהו דיי דומה לשמפו, זה יתאים לשימוש עם הפלסטלינה?

p0xn.png

פורסם
כן, זה שמפו עם ווקס, זה בסדר גמור. תכין דלי עם מים וכמה פקקים של השמפו הזה ואתה מסודר.

סבבה תודה, עכשיו רק צריך לחכות שהפלסטלינה תגיע ונקווה שתעשה את העבודה ושתסיר את הכתמים.

• תוכן חדש...