Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראו בתמונה על מה אני מדבר.

יש את הספוילרים האלו בדגמי 5 דלתות, אבל לא בכולם. אין ספק שלא מדובר ביוזמה פרטית של בעל הרכב, אלא במשהו מקורי או מיבואן, כי ראיתי את זה בהרבה מכוניות.

מה התפקיד של הנ"ל?

תודה.

הנחה שלי - למנוע חדירת רעש או אבק לתא המטען, עקב תת לחץ שנוצר באיזור. אבל אז שוב השאלה - מדוע רק בחלק מהרכבים?

uploadfromtaptalk1378648521608.jpg

פורסם

בלימה אווירודינמית. (סתם :wink: ).

יכול שזה קטע עיצובי? כשאתה אומר בחלק מהרכבים, אולי זה תלוי ברמת אבזור?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
It's not just engine improvements that make these economy gains. Honda obsessed on aerodynamics.... ....The tail has several small spoilers and fillets to clean air detachment and cut turbulence

מקור: http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/1111_2012_honda_civic_european_spec_first_drive/

ואם תשים לב השיקוץ הזה נראה קצת שונה בתמונות שלהם (ברכב בצבע בחילה).

עריכה:

השיקוץ זהה, זה רק הבדלי תאורה.

פורסם

מבירור שלי עם סוכן מכירות ראשי שלהם בת''א הוא טוען שהם שם למען הורדת מקדם גרר של הרכב - משמע תוספת אווירודינאמית.

ההיבירייד היו מצוידים בזה תחילה וכעת כסטנדרט בכל הדגמים.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...