Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גרה בצפון הרחוק מאוד, אני מחפשת רכב שיענה על הצרכים המינימליים שלי.

נסיעות קצרות ויומיות, משהו כמו שעה ביום. (חצי שעה כיוון, לעבודה)

שלא יתמוטט לי בנסיעה לאילת (פעם ב... כמה חודשים טובים. לא סוס! פשוט שישרוד את הנסיעה בלי קושי מיותר)

שלא יצרוך הרבה דלק, יהיה חסכוני. ולא יבקר במוסך כל חודשיים.

התקציב שלי נמוך. בין 8 ל10.

הרכב חייב להיות אוטומט.

כולם ממליצים לי על רכב קטן (רכב ראשון!). אך בנתיים אני רואה רכבים קטנים, כגון פיג'ו 206, פיאט פונטו וכו', שמשתווים כמעט במחיר לסובארו או מיצובישי, בשנתון אולי קצת נמוך יותר.

מה אתם אומרים?

מה הייתם ממליצים לי?

אני יודעת שהתקציב נמוך ובעייתי. אני רוצה רכב שיספיק לי לשנתיים-שלוש, רכב ראשון. ואחר כך נראה מה הלאה.

תודה מראש על העזרה,

ולילה טוב! :)

פורסם

התקציב הזה בעייתי. רכבים במחיר הזה יעלו לך סביר להניח המון במוסכים. חבל. עדיף לך לעשות עוד מאמץ ולהרחיב את התקציב לפחות ל-20 אלף, כדי שתסעי עם רכב פחות או יותר סביר, כמו סיריון בשנתון נמוך

פורסם

בתקציב כזה אפשר למצוא שרייד במצב סביר. זה רכב פשוט ואמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציבך סוזוקי יורוסוויפט 98-2003 תתאים

חפשי אחת שמורה ומטופלת ותכיני גם כמה אלפים לתיקונים מידי פעם.

הרכב לא פסגת הטכנולוגיה, אבל מספק תחבורה בסיסית אמינה וזולה עם מזגן.

פורסם

מה עם יונדאי אקסנט או סוזוקי באלנו?

נראה לי גם יעמדו בדרישות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מה עם יונדאי אקסנט או סוזוקי באלנו?

נראה לי גם יעמדו בדרישות

המליצו לי להתרחק מיונדאי על כל סוגיו.

סוזוקי באלנו יש אחד שאבא שלי צריך לבדוק לי, שנת 98.

פורסם
התקציב הזה בעייתי. רכבים במחיר הזה יעלו לך סביר להניח המון במוסכים. חבל. עדיף לך לעשות עוד מאמץ ולהרחיב את התקציב לפחות ל-20 אלף, כדי שתסעי עם רכב פחות או יותר סביר, כמו סיריון בשנתון נמוך

למה ככה? מה לגבי הרכבים שציינתי? פונטו, סובארו, מיצובישי? אופל קורסה?

פורסם

בעקרון - הדילמה שלי היא כזאת :

לקנות "סתם" רכב. עד 8. לחרוש אותו שנתיים-שלוש(+עוד קצת אולי), ואז "לזרוק". בעצם 8 לפח.

או להשקיע קצת יותר (לא 20! אבל אני יכולה להגיע ל15-16) ולחפש רכב שיחזיק קצת יותר - ואחר כך גם אצליח למכור אותו.

אם במחירים של 15 עדיין אי אפשר למכור את הרכב במחיר סביר, או בכלל למצוא רכב ממש שווה.

אני מעדיפה פשוט לא להוציא הרבה. להסתדר עם רכב ממש בינוני. (זה בעקרון ללימודים. ויש לי משפחה באילת שאני ארצה לרדת אליה פעם ב...) בעלות נמוכה.

רכב שלא יאכל לי את הכיס. סטודנטית לעתיד וזה.

תודה

פורסם

שמעתי לא מעט תלונות על פונטו אוטומטית.

מי המליץ לך להתרחק מיונדאי ולמה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
שמעתי לא מעט תלונות על פונטו אוטומטית.

מי המליץ לך להתרחק מיונדאי ולמה?

מישהו מהעבודה.

מה אתה אומר לגבי ההודעה האחרונה שצירפתי. לקחת אוטו במחיר נמוך ולחרוש עליו. או להשקיע קצת יותר? בציפייה שאני אקבל חלק נכבד מהכסף חזרה אחר כך!

פורסם

קודם כל, הייתי מחכה לדעות מבעלי יונדאי ישנות בפורום.

יש למספר לא מבוטל של חברים שלי אקסנטים והם מדווחים שסה"כ המצב לא רע. לא יודע על מה אותו איש מהעבודה מתבסס.

לפי דעתי בסכומים האלה עדיף לך לקנות רכב קצת יותר זול (10K) ולשמור קצת כסף בצד לתיקונים. בתקציב הזה מצב הרכב מדבר הרבה יותר ממחיר המחירון שלו בעת המחירה

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
קודם כל, הייתי מחכה לדעות מבעלי יונדאי ישנות בפורום.

יש למספר לא מבוטל של חברים שלי אקסנטים והם מדווחים שסה"כ המצב לא רע. לא יודע על מה אותו איש מהעבודה מתבסס.

לפי דעתי בסכומים האלה עדיף לך לקנות רכב קצת יותר זול (10K) ולשמור קצת כסף בצד לתיקונים. בתקציב הזה מצב הרכב מדבר הרבה יותר ממחיר המחירון שלו בעת המחירה

האמת שראיתי פולקסווגן פולו 97 שמצא חן בעיניי. אני צריכה לדבר עם המוכר.

קראיתי ביקורות דיי חיוביות על הרכב.

פורסם

בתקציב הזה, עדיף למצוא משהו זול - לחרוש עליו ואז לזרוק.

לקנות רכב ב 8K או ב 15K זה אותו הדבר - רק שאת האחרון אולי תוכלי למכור אחכ ב 5K ואז יצא שבעצם "שרפת" 10K (אז כבר עדיף למצוא משהו ב 8K ו"לשרוף" רק אותם).

כל רכב בתקציב הזה הוא רכב שידרוש תחזוקה (זה יכול להיות בלאי, ויכול להיות גם תקלות).

דבר ראשון כדאי לחפש רכב עם גיר ידני, ולבדוק בצורה טובה את הקלאץ' טרם הקניה.

תמיד כדאי לחפש מכונית שמצב הבלאי שלה סביר (ז"א שהצמיגים לא בני 4 ומעלה, מצבר לא בן 3-4 והק"מ שלה סביר לשנתון).

בכל העניין כדאי לשלב גם אינטואיציות ולהסתכל טוב-טוב גם על הפרצוף של המוכר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
האמת שראיתי פולקסווגן פולו 97 שמצא חן בעיניי. אני צריכה לדבר עם המוכר.

קראיתי ביקורות דיי חיוביות על הרכב.

הרכב לא רע סה"כ. הבעיה היא תחזוקה לא זולה בכלל

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

דווקא כן הייתי ממליץ על אקסנט, היה לי 7 שנים.

דגם מאוד אמין, מזגן מעולה, חלפים זולים.

הגיר דווקא לא בעייתי ויכול להחזיק. אצלי הרכב החזיק 300000 ק.מ בלי להחליף או לשפץ מנוע או גיר.

מחיר נמוך אך במידה וקונים מודל 95-99 יש בעיה של פלסטיקה בדשבורד שהוא נסדק/מתפרק,לשים לב זה המחלה של האוטו בשנתונים האלה.

הייתי דווקא חושב לכיוון לקנות ב7-10 א"ש לחרוש עליו ולמכור אותו בכמה שניתן. אין לך מה להפסיד.

אם אפשר למצוא בתקציב שנת 2000 אז עדיף ואפשר לקבל עליו כמה אלפים, מה שגם הדשבורד שלו לא מתפרק.

נ.ב

סוזוקי גם רכב אמין וזול לאחזקה. גם הייתי לוקח בחשבון.

מפולסוואגן בשנתונים האלה לא הייתי ממליץ.

בהצלחה

• תוכן חדש...