Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכשתי רדיו-דיסק עם BLUETOOTH עבור ביצוע שיחות. הבעיה שלי היא מהיכן להעביר את הכבל של המיקרופון מאחורי המכשיר לכיוון קורה A ליד הנהג.

ברגע שאצליח להביא אותו אל קורה A אני כבר יודע מה לעשות משם.

יש למישהו רעיון? האם נדרש לפרק את כל הדשבורד כדי להעביר את הכבל מתחתיו? או שיש פתרון נוח יותר?

תודה למגיבים

גיא

פורסם

לא צריך לפרק כלום.

משחיל את הכבל מאחורי הרדיו דיסק, מעביר אותו מעל הדוושות. קושר אותו עם אזיקונים או עם איזולירבנד לכבלים קיימים או לחורים מתאימים כלשהם, אחר כך דוחף אותו מתחת לגומיה של הדלת ואז ממשיך למעלה.

ככה מותקנים מיקרופונים של דיבוריות, ותאמין לי שאף מתקין מקצועי לא מפרק שום דבר, למעט המינימום ההכרחי.

פורסם
לא צריך לפרק כלום.

משחיל את הכבל מאחורי הרדיו דיסק, מעביר אותו מעל הדוושות.

איך משחיל מאחורי הרדיו-דיסק? מהיכן להוציא ולהעביר את הכבל לכיוון הדוושות?

HGT_Inside2.jpg

פורסם

הכוונה של Buki הייתה שתעביר את הכבל מאחורי המערכת מצד שמאל. לאחר מכן תעביר את הכבל מעל הדוושות (מתחת להגה),תחבר עם אזיקונים למקומות אפשריים כדי שזה לא יסתבך לך ברגליים בזמן נסיעה.

לאחר מכן תחפש מקום אפשרי להעלות את הכבל למעלה לכיוון הקורה ותוציא את גומי הדלת,במקום להעביר את הכבל דרך הקורה תעביר מתחת לגומייה ואל הסוכך.

צירפתי תמונה שמתארת את "המסלול" מתחת לפלסטיקה.

1081521_630738166947042_429751759_n.jpg?oh=663b1d93377c520f5cb0128e9e3b1ba2&oe=521445AC&__gda__=1377109504_f504782b4dbe4622c9fcb1256932c0b3

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי שתי שאלות:

1. איך להוציא את הכבל מאחורי הרדיו-דיסק החוצה? אין מקום להעביר אותו בצמוד לרדיו-דיסק.

2. אני מעוניין להעביר את הכבל בצורה אסתטית ובלתי נראית, ולא בצורה גלויה.

פורסם

כמובן שלא התכוונתי שתעביר את הכבל חיצונית, בצמוד לרדיו.

אני מניח שאתה יודע לפרק את הרדיו, ואם הוא יוצא ביחד עם כל היחידה של התריסים של המזגן- מצויין.

קשה להסביר במילים, אבל תאמין לי שיש שם מספיק מקום ומספיק אפשרויות להוציא את הכבל שמאלה לאיזור הדוושות.

לקבלת גישה טובה יותר אפשר לפרק את הפלסטיק שמתחת לגלגל ההגה, ולגשש משם.

פורסם

אם עדיין לא הבנת, אתה מפרק את הקונסולה המרכזית, או את הרדיו, או את פתחי המזגן, מה שיתן לך גישה למשוך את החוט מבפנים כלפי תחתית ההגה, הכוונה של בוקי הייתה שלא צריך לפרק כלום למעט מה שכבר היה מפורק לצורך ההתקנה של הרדיו.

כדי לסדר את החוט כמו שצריך אפשר גם לפרק את המכסה שמצד שמאל להגה למטה, אך זה לא חובה כי אם מתכופפים יש לשם גישה גם ככה.

• תוכן חדש...