Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי לפני חודש סיאט לאון 1.8 TSI חדשה מהיבואן,

לאחר 1500 ק"מ של הרצה, צריכת הדלק היא:

1:9 עירוני

1:11 משולב

חשוב לציין - אני נוסע בכוונה ובמודע בצורה רגועה מאוד, מזגן חלש, תא מטען ריק, צמיגים חדשים (לא מכיר בקיומו של מצב S כרגע).

אני לא מצפה להגיע לנתוני היצרן, אבל האם אני מפספס משהו ?

כן, זה מנוע כייפי שזולל הרבה, אבל עד כדי כך בנסיעה רגועה ?!

פורסם

1:9. זה מצויין בעיר למנוע כזה.

אגב מזגן על חלש לא משנה צריכת דלק. המדחס פועל וזה מה שלוקח כוח בפועל.

לפחות תהנה ממנו כמו שצריך :)

פורסם

צריכת הדלק שמפרסמים היצרנים מושגת בתנאי מעבדה,ואין עליהים פיקוח.

הרכב חדש והצריכה תשתפר עם הזמן,כפי שכתבו מעלי יש לך אחלה מנוע ותהנה ממנו בלי להסתכל כל רגע על הצריכה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אגב מזגן על חלש לא משנה צריכת דלק. המדחס פועל וזה מה שלוקח כוח בפועל.

היו כמה דיונים בענין ואם אני זוכר טוב המומחים אמרו שיש השפעה מהרמה של המפוח, כי המדחס עובד יותר\פחות קשה לפי הדרישה שאתה מכוון.

וכן בלי קשר, 1/9 בעיר ו 1/11 משולב זו צריכה מצויינת לרכב כזה, יש רכבי 1600 בלי טורבו שלא מגיעים למספרים האלו. לכמה ציפית? :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• ספונסר פורום
פורסם

מנסיון של למעלה מ-100 אלף ק"מ על רכב זהה (גיר ידני) - ותחת כל המגבלות וההערות הידועות על תצרוכת דלק בכלל:

• סגנון הנהיגה האישי הוא המשתנה הגדול ביותר.
  • נסיעה עירונית היא פשוט רצח לתצרוכת.
  • מנוע חדש הוא לרוב "תפוס" יותר, ויש להמתין כמה אלפי ק"מ מעבר ל-1,500 שלך על-מנת שייפתח.

אני מקבל תצרוכת ממוצעת שבין 11-12 ק"מ לליטר עם סגנון נהיגה ספורטיבי-חסכוני, בכבישים מעורבים באזור הצפון, הכוללים הרבה עליות-פניות-בלימות-האצות.

ומהו הסגנון הנ"ל? - מצד אחד, ניצול המומנט המדהים של המנוע הזה, ומצד שני לא לעבור לרוב את גבול 4000-4500 טורים, פשוט כי אין בזה הרבה צורך:lol:

מאידך - הלחיצות על הדוושה הן החלטיות-אך-קצרות, אינני משתהה בהאצה בכל הילוך, נהנה מתאוצות יפות ומשתדל להגיע להילוך הגבוה ביותר במהירות (אם כי ללא מעיכה של הדוושה, שוב - כי לא ממש צריך). כמובן שהאטות מתוכננות, שבהן אתה נותן לרכב להתגלגל בהילוך וללא מתן גז, גורמות לאפס תצרוכת לאורך כל ההאטה ותורמות לממוצע.

אני בטוח שהתצרוכת תשתפר ברגע שהמנוע יגיע לאופטימום שלו. תהנה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

האמת שאין לי מה להוסיף ובתור אחד שיש לו את אותו רכב שיש לך רק מודל 2012, צריכת הדלק בסדר גמור ואכן עם הזמן

תשתפר לך. מדובר ביופי של רכב ותאמין לי כשתרצה להנות מכוח זמין מיידית עם "S" אז תשרוף קצת דלק אבל תזהר כי זה ממכר

8)

1:10, 1:9 זה בסדר גמור למנוע שלנו, תהנה מהרכב ומהכוח הזמין לו כבר בסל"ד נמוך.

• תוכן חדש...