Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני מבין אתה ממליץ על המיקרה? מהסוכנות ניתן להוציא אותה ב88 אלף חדשה ללא אבזור נוסף של חלונות וגגלי מגנזיום, שלדעתי עדיפה הרבה יותר מליסינג ב82 אלף.

התלבטתי מאד. בסופו של דבר החלטתי להקציב עוד כמה אלפי ש"ח ולרכוש סויפט חדשה ברמת הגימור הבסיסית (92 אש"ח). המכונית ממתינה לי ואני ממתין לסוף חוזה הליסינג של אשתי לפני שאוציא אותה מהסוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הצעה כרגע בתוקף עד יום שלישי בקיה, את הפיקנטו לחברי חבר ב75 אלף שקל הגרסה המאובזרת כולל אגרות רישוי, לעומת המיצובישי שתעלה 82 אלף כולל אגרת רישוי, איזה רכב מהשניים יהיה עדיף?.

פורסם

אף אחת מהן לא עדיפה בצורה חד משמעית. לכל אחת יש את היתרונות שלה והחסרונות שלה -

הפיקנטו איכותית יותר, נאה יותר ומאובזרת יותר. אבל צריכת הדלק שלה לא מלהיבה, במיוחד בהתחשב בגודלה הקטנטן.

הספייס סטאר חסכונית יותר וזריזה יותר. אבל היא מאוד פשוטה מבפנים, בידוד הרעשים שלה לא מוצלח והתנהגות הכביש שלה לא משרה ביטחון.

ברור לך שבשביל 70-80 אלף ש"ח לא תצליח לקבל את המכונית המושלמת. השאלה היא מה אתה מעדיף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמע הייתי בשתי המכוניות מבפנים, מבחינת אבזור הן ממש שוות פרט לפיקנטו עם חיבור לאייפון 4, ולי יש 5 ככה שזה לא מעניין אותי.

השאלה היא תכלס מבחינת השוק של האוטו, שמתי לב שהפיקנטו נמכרת בכמה אלפים יותר ממה שהמחירון ביד 2 נותן לה, ובנוסף היא גם תצא 7 אלף זולה יותר מהמיצובישי, ואם אני לא טועה תיקונים,ביטוח חלפים והשאר יהיו זולים יותר בפיקנטו לא?

פורסם

דווקא בספייס סטאר יש חיבור לאייפון 5. אם תחבר כבל טעינה של אייפון לשקע ה-USB של מערכת השמע תגלה שהמערכת יכולה לנגן את השירים שיש לך במכשיר (אבל לא להציג את השמות שלהם). למיטב זכרוני יש בדיוק את אותו הפטנט גם בפיקנטו.

אתה לא צריך לנחש איזה רכב יהיה זול יותר לביטוח. יש באינטרנט אתרים שנותנים לך הצעת מחיר לביטוח מקיף און-ליין, מה הבעיה להיכנס ולקבל נתוני אמת? למה צריך לשער? תכניס את הפרטים שלך, תוך 5 דקות אתה יודע בדיוק כמה עולה ביטוח לזה וכמה עולה ביטוח לזה והכל לפי הפרמטרים שלך ולא שלי.

עלויות תיקונים לא רלוונטיות. אתה קונה רכב חדש עם אחריות יצרן, אין תיקונים.

עלויות אחזקה לדעתי יהיו די דומות בשני המקרים. גם הדגמים של מיצובישי לא ידועים כיקרים במיוחד לאחזקה.

ואת מי מעניין בדיוק מחירון יד 2? הוא לא רלוונטי בשוק. עובדים לפי מחירון לוי יצחק, וגם זה כבר לא תמיד נכון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן בדקתי את עניין הביטוח אונליין לצערי מצאתי רק ב9 מיליון, כל שאר האתרים לא רוולנטים כי הם עושים השוואות לגילאי 24+.

טוב אני עדיין בהתלבטות קשה, טיפה יותר נוטה למיצובישי תאמת.

• תוכן חדש...