Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת מאזדה 3 שנת 2010 בחברות הליסינג למינהן, וניתקלתי במודעה בעיתון לגבי הלנסר מטרייד אין של היבואן שכעת נמכרות בהנחה של 10,000 ש"ח מהמחירון - יד ראשונה פרטית.

לאחר שיחה עם הטרייד אין, נאמר לי שיש להם במלאי רכבים שנת 2010 עם מנוע 1800 (לאחר שהבנתי שמנוע ה1500 מעט בעייתי התעניינתי ישר ב1800)ואכן נמכרים כעת מהנחה מיד ראשונה פרטית עם קילומטרז' נמוך.

השאלה היא מה עדיך מבין השתיים, מאזדה או מיצובישי?

מה ההבגל העיקרי ביניהן?

תודה!

פורסם

ההבדל העיקרי הוא בכוח, לפני שבועיים קנו לי קיה פורטה והדילמה הייתה בינה לבין המזדה 3.

לאחר נסיעת מבחן ע''י אבי זה נהיה ברור שהקיה לוקחת כיוון שהמזדה פשוט לא "סוחבת" בעליות של טבריה. דגם ה 1600 שלה חלש יחסית לרכבי ה 1600 האחרים.

לפי מה שהבנתי מסוכן "אוטו סנטר" שמכר לי את הרכב (קיה פורטה) הלנסר 1800 זה רכב מעולה,רציתי גם כזה אבל ויתרתי בגלל שהיה לו להציע לי רק 1800 עם קילומטראז' יחסית גבוהה או 1500 עם קילומטראז' נמוך.

אם את הולכת על הלנסר אז רק 1800, ה1500 יותר חלש מהמזדה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלום רב,

במקרה נכנסתי עכשיו לפורום כמשתמש חדש ונתקלתי בהודעה הנוכחית שהיא קשורה למקרה אותו רציתי להעלות כאן.

אחרי שיחה עם כלמוביל מסתבר שהרכבים שהם מציעים אכן מיד 1 פרטית וההנחה היא עבור מחיר המחירון כלומר רכב 2010

מנוע 1500 בכ64000 ש"ח הנחה של 10000k ממחיר מחירון לוי יצחק מה שהופך את המחיר ליקר משמעותית אל מול קניה בחברות הליסינג שהציעו לי כ58000 ש"ח עבור רכב דומה.

האם המחיר הנל הוא מה שהוצע גם לך ? (כלומר 10000 ש"ח הנחה ממחירון לוי יצחק), האם היית שם והרכבים באמת במצב יוצא מן הכלל עם ק"מ נמוך?

תודה מראש על השיתוף.

פורסם

אכן אני מדברת על המבצע של ה10 אלף הנחה, אבל אני מתעניינת ב1800 ולא 1500.

אני חושבת שעדיף לשלם קצת יותר ולרכוש מיד פרטית עם ק"מ נמוך ולא מליסינג עם ק"מ גבוהה, אני טועה?

 

עדין לא הייתי שם, אבל שים לב שההבדל בין היד הפרטית לליסינג הוא בסה"כ 6000 ש"ח, והמכוניות מהליסינג מגיעות עם 80 א' קמ פלוס...

פורסם

יש גם מכוניות מצוינות שיצאו מליסינג עם ק"מ נמוך ושהבדיקה העצמאית שנעשתה הראתה תוצאות טובות, תנאי השוק היום הם כאלה

שמחירון לוי יצחק הוא המלצה לצד המוכר ומחיר של 85000 ש"ח ללנסר 1800 שנת 2010 לא שולם לדעתי עדיין ע"י אף קונה.

מצד שני- כלמוביל יודעים שלנסר מנוע 1800 לא קיים כמעט שליסינג ולכן יכולים להיות קצת יותר "קשוחים" בגזרת המחיר .

שכן שלי קנה בחודש שעבר לנסר 1500 עם 69000 ק"מ ובדיקה טובה מליסינג ב55500 אלף שח כולל אחריות וכו.

הכל תלוי במה השוק נותן ומה אנחנו יודעים לקחת בתור קונים וגם כמוכרים.

פורסם

השאלה אם מחיר של 70-75 אלף הוא מחיר טוב ללנסר 1800 יד ראשונה פרטית עם בערך 30 אלף ק"מ (שנת 2010 כמובן) או שכדאי בכלל לחזור ולפזול לכיוון המאזדה 3

פורסם

לטעמי לנסר 1800 שנת 2010 גם עם ק"מ נמוך לא שווה יותר מ65000 ש"ח גם במצב מצויין, יתרה מזאת הלנסר הנל טובה יותר וחסכונית יותר ממאזדה 3 אך לא במחיר של ++70K . משיחה נוספת שביצעתי מול כלמוביל שבוצעה עכשיו לא נראה לי שהם גמישים במחיר ולדעתם עשו את שלהם עם ההנחה שנתנו בפרסומת .

פורסם
שלום רב,

(לאחר שהבנתי שמנוע ה1500 מעט בעייתי התעניינתי ישר ב1800)ואכן

תודה!

מה הבעיה בדיוק?

(בני, נהג רגוע עם 107000 ק"מ במנוע ה"בעייתי" ואין שום בעיה)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הבנתי שקצת קשה לו בנסיעות בינעירוניות שאלו רוב הנסיעות שלי..

על כל מקרה, הלכתי היום אליהם וברחתי מאוד מהר...

 

אני חושבת פשוט לחפש מאזדה 3 2010 מנוע 2000 וזהו/:

פורסם

אז ההבנה שלך זקוקה לתיקון (בעניין הלנסר כמובן) כי רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות (רעננה - גליל תחתון) ותאמיני לי שבגיל 65 אני מאד מקפיד על נוחות.

 

דווקא בבין עירוני הרכב נח, חסכוני מאד ואמין כמו שרק מיצובישי יכולה להיות.

בכל מקרה המזדה שלוש היא בחירה טובה (גם כן מנסיון). בהצלחה וסעי בדרכים טובות!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

×
×
  • תוכן חדש...