Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

ממשיכים במסורת אחת לחודש מפגש צפוני במתחם השופרסל דיל בנשר, כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

הגעה למפגש בשעה 15:00 אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש.

בבקשה אשרו הגעה, כרגיל כיסאות מתקפלים כוסות חד פעמיים שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה, מקווה שיהיה מפגש גדוש ומהנה כמו הקודם, בבקשה מכל מי שמגיע, לא לזרוק זבל מסביב כולל כוסות של שתייה ובדלי סיגריות תהיה פינה עם שקית זבל ליד הכיבוד לזה היא מיועדת.

*בנוסף למפגש באותו יום חבר פורום יקר, יבגני (evgeni432) חוגג יומולדת ואני מקווה שיקפוץ להגיד שלום, אז שיהיה המון מזל טוב!

נתראה בשישי.

אם מישהו צריך עזרה בהכוונה או כל שאלה אחרת אתם מוזמנים להתקשר ואני אשתדל לעזור 052-7345785 מור

מפגשצפון[1][1][2][1].jpg

פורסם

מגיע, ומביא איתי שתייה וכוסות, ומקווה שגם מונו חדש.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

כמובן שמגיע עם שתייה וכוסות.

ומוסיף, חוגגים 2 ימי הולדת במפגש, גם מתנאל שחוגג כמה ימים לפני, המון מזל טוב, מקווה לראותך אחרי הרבה זמן :wink:

פורסם

1) godkiller/איגור- מגיע, מביא שתייה וכוסות

2)scoob/מור- מגיע מביא שתייה וכוסות

3)duduc/דודו- מגיע

4)yuraskor/יורי- מגיע

5)תום- מגיע

6)איציק-מגיע

7)טל- מגיע

מנהלים אם אפשר להוסיף לדביק, תודה.

פורסם

1) godkiller/איגור- מגיע, מביא שתייה וכוסות

2)scoob/מור- מגיע מביא שתייה וכוסות

3)duduc/דודו- מגיע

4)yuraskor/יורי- מגיע

5)תום- מגיע

6)איציק-מגיע

7)טל- מגיע

8 )a_shoos/אבי- מגיע עם צעצוע חדש

9)pashok.tr/פשה- בשאיפה מגיע

10)evgeni432/יבגני- אולי יגיע

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לעדכן, למי שלא יודע ישנה במקביל קבוצת פייסבוק של מפגשי צפון (מי שלא חבר מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי) ולאור כל ההאשמות שנזרקו פה הצעתי לקיים סקר שם (לצערי אין לי גישה בפורום) לגבי העדפות חברי הקבוצה לתדירות המפגשים ולהיות הכי דמוקרטי שאפשר.

ההצבעה הייתה פתוחה לאורך כל החודש שעבר, לצערי ההיענות להצביע לא הייתה גבוהה כלכך אבל לבסוף נמצא כי המפגשים ימשיכו להתקיים במתכונת אחת לחודש.

מקווה שנחזיר את המפגשים לתפוסה מלאה כמו בעבר וכמובן לראות כמה שיותר מהחברים פה מחר.

• תוכן חדש...