Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CH 250

w013w
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחיים שלי לא רכבתי על קטנועים(רק על אופנוע בעת למידה) ורכשתי לפני יומיים הונדה CH 250 יד שנייה שנת 2001 .

המוכר היה בחור אמין ולא לקחתי את הקטנוע לבדיקה.דבר אחד קטן שלא מצא חן בעיניי הוא שחץ של המונה טמפרטורה תמיד היה בנקודה העליונה שלו.

שאלתי מהמוכר,מה זה צריך להיות והוא הסביר שזה בכל ההונדות מדגם זה וזה בסדר ....

הסתובבתי במצב כזה בתל אביב והכל היה בסדר,חץ היה מגיע לנקודה העליונה ויורד....

היום יצאתי לאשדוד וכמה קילומטרים לפני יבנה שמתי לב שהחץ חצה כבר פס הלבן העליון ועגיע לפס האדום.עצרתי את קטנוע כי הוא רתח.:onfire:

אני מבין שפתרון הוא לפנות למוסך,שאלה שלי למישהו מכיר את הדגם הזה,האם זה נכון שלכל הונדה CH 250 מצב הרגיל של החץ הוא כפי שאמרתי,בחלק העליון?

תודה.

פורסם

חייך . . . אכלת אותה !!!! :lol:

אבל יש פיתרון

תנסה להפוך לבחור אמין ותמצא עוד פראייר . . . :twisted:

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

לחלוטין לא תקין!!!!!!!

נסעתי עם ה CH שלי בתנאי חום קיצוניים, מחיפה לנגב ולים המלח,לכינרת ולעמק בית שאן עם אשתי מאחורה (כמו תמיד..) ואנו היינו על סף עילפון,הקטנוע היה רענן כתמיד ולעולם לא עבר את 2/3 הסקאלה.

ללא ספק מדובר בתקלה,יש לבדוק את האופציות הזולות תחילה וקודם כל את גובה מי הקירור,אם חסר להוסיף מים ירוקים ועדיף להחליפם. מעבר לכך צריך לבדוק שאי שם בסביבות 2/3 הסקאלה או קצת פחות נכנס המאוורר לפעולה, אח"כ מומלץ להיכנס למוסך לתיקון או יישור קו של מה שצריך.

הקטנוע לא אמור לאבד מים בכלל,במשך 3 שנים תוך עריכת נסיעות ארוכות בשניים + מטען ונסיעות יומיומיות בעליות חיפה,לא הוספתי אפילו טיפת מים,למעשה פתח המילוי עוד סגור מהמפעל.

אם תעשה יישור קו,תהנה מהקטנוע 250 הכי אמין שיש (וכנראה בניגוד לאמינותו של מי שמכר לך אותו).

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מודל 2001? אתה בטוח? הביאו אותם עד שנת 99, תבדוק את הנושא.

עכשיו בקשר להתחממות, יכול להיות שיונית מאוורר לא תקינה , ולא גורמת למאוורר להדלק ולקרר ת'מנוע,

זו יונית שמורכבת על הרדיאטור בחזית הקטנוע, תיגש למוסך שיבדקו אותה קודם כל, ואם יש צורך שיחליפו.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...