Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חכם! לכן עדיין יש לי רשיון נהיגה.

ואני טיפש מטופש עם מלא מלא מזל שנוסע באותם כבישים 10 שנים ויודע בעל פה איפה יש שוטרים ואיפה יש מצלמות.

נחש מה?הרשיון שלי עדיין איתי.

ואין לי טורבו-זה אומר שאני בקושי זז?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
מי הם אותם נהגי טורבו והאם הם מהווים סכנה גדולה יותר לציבור בהשוואה לנהגי לא-טורבו?

מאז עזיבתו של פייביש את האתר הזה לא נותרו כאן עוד נהגי טורבו, וטוב שכך.

לפי ההיגיון הזה, כל נהג מונית ממוצע הוא דיקאן פקולטה באוקספורד.

חלק מהתגובות כאן מצחיקות. מאוד. מתאים לשירשורי "עוף -טוסיק".

תכלס. זאת הסיבה שאני לא נועל את הדיון הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את זה אתה קבעת, והשני זה רק בנתיים.

סתם בשביל הסקרנות, האם אפשר לשאול מה גילך הכרונולוגי?

זאת לא שאלה מקניטה, באמת!

פשוט יש לך גישה ייחודית וזה מסקרן.

פורסם
אני מדבר על זה שלדוגמה בכביש הארץ מי שנוסע על מהירות כזאת בלילה, הוא לא עבריין תנועה וזה בסדר גמור!

חוק ה-100 ק"מ והבגידה, גרסת תעבורה. מזמן לא צחקתי ככה :twisted:

ואני אומרנלך שאם חס ושלום יתפסו אותי אני לא יקבל את הכאפה כמו גבר כשזה לא צודק לקבל אותה.

תפסיק להיות ילד ותהיה גבר. עשית מעשה, תעמוד מאחוריו. כמו שאלעד כתב, לא מזיינים ובוכים.

הבעיה שאתה קודם יוצא מנקודת הנחה שהוא מסכן את החיים שלך! וזה לא בחיוב נכון, אם הוא נסעה על רכב שטח במהירות הזאת אז אולי הוא לא בנאדם שפוי, ולכן יש לעצור אותו! אבל אם הוא נסע ברכב משפחתי אז אוקי שישללו לו את הרשיון אבל שלא יעצרו אותו, בסך הכל הוא אדם נורמאלי שעבר על החוק לא בצורה שהתקשורת מתארת את זה ״חולי נפש״.

חשבת ללמוד פסיכיאטריה? התמחות באבחון מצב נפשי בהתבסס על כלי רכב ומהירות נסיעה. בומבה.

בחיים לא ראיתי חכם שמעיד על עצמו ככזה. אתה, גג, בר מזל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סתם בשביל הסקרנות, האם אפשר לשאול מה גילך הכרונולוגי?

21, אליבא דפרופיל שלו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דבר שני אם אפשר ואתה אומר שאפשר לנסוע בגרמניה עם הרכב שלך על מהירות שכזאת אז זה בסדר ואתה לא עבריין תנועה, אז מה קרה כשפתאום אתה ניכנס עם הרכב שלך לגבולות ארץ ישראל אתה ניהיה עבריין?.. אז לא מגיע לך שישללו לך את הרשיון כי זה פשוט לא צודק מבחינת המדינה.

בגרמניה נהג לפי החוק הגרמני, בישראל לפי החוק הישראלי.

בגרניה יש קטעי כביש שבהם אין הגבלת מהירות. שים לב שכבישים אלה מוכננו על ידי מהנדסים גרמניים, לפי תקנים גרמניים, נבנו על ידי פועלים גרמניים, הכל בהקפדה גרמנית, והחשוב ביותר - נוהגים עליהם נהגים גרמניים. ושים לב שאותו נהג יראה תמרור של הגבלה ל-90 קמ"ש בהמשך אותו אוטובאהן ויאט מיד ל-89 ם אם הכביש נראה זהה. הוא לא יעז להחליט שהכביש טוב ואפשר לנהוג יותר מהר. וד"א - אם הוא יעשה את השטות הזו הוא יעצר מהר מאד ויזכה לקנס שמן (אבל פחות מאשר אם הוא יתפס עוקף מימין או מתנחל בשמאלי או, החמור ביותר, לא שומר מרחק).

לעומת זאת בארצנו הקטנטונת אתה נוהג על כבישים ישראליים, שתוכננו על ידי מהנדסים ישראלים, נבנו על ידי פועלים שלא ברו מהיכן הגיעו, ההקפדה על עמדיה בתקנים היתה ככה-ככה, סימון הנתיבים והשוליים נעשה על העוקם ובמילא דוהה אחרי 3 חודשים בשמש הישראלית. וכאשר אותו אספלט שנבנה ככה-ככה נשבר בגלל משאיות שנוסעות עליו עם משקל יתר הוא מתוקן בטלאים שגורמים לך לאחיזה שונה בין הגלגלים הימניים והשמאליים. ושכחנו שבלא מעט עיקולים לא יהיה שיפוע צד, או - יותר גרוע - השיפוע יהיה דווקא הפוך, כזה שגורם לך לאבד אחיזה. ועל כל אלה נוהגים נהגים ישראליים שמתנחלים בנתיב השמאלי ב-80 קמ"ש, וכאלה שעוקפים מימין, ומשאיות שעוקפות משאיות אחרות עם הפרש מהירות 2 קמ"ש לאורך 2 ק"מ וכל שאר מרעין בישין. תגיד לי - אתה באמת חושב שבתנאים האלה אפשר להתיר מהירויות גבוהות?

אני מודה ומתוודה. בשעות הבוקר המוקדמות גם אני חורג מהמהירות המותרת על כבישים מהירים. אבל ב-10-20 קמ"ש, לא ב-100. ומדובר בתנאים שבהם יש ראות טובה והכביש באמת פנוי. ושים לב - אני מקפיד חחזור לנתיב הימני בסוף כל עקיפה, ולעבור לאמצעי או לשמאלי כדי לעקוף. אם הייתי נוסע ב-190 הנסיעה לעבודה היתה מתקצרת לי מחצי שעה ל-18 דקות (מה לעשות, ש גם קטעים בתוך העיר), עוד זמן נטו לשינה או לאימון בוקר. אבל יש גבול לכל תעלות, והבחור המדובר עבר את הגבול ובגדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אפילו בסביבות ערי המגורים שלנו יש מספיק קטעים בהם ניתן להגיע למהירויות גבוהות מאד, בבטחה מוחלטת. תיאומי הדגמה בפרטי :-)

ועוד איך יש. עם העגלה שלי אני מגיע למהירויות יפות ומהנות מאד בחלק מהירידות :)

הבעיה שאתה קודם יוצא מנקודת הנחה שהוא מסכן את החיים שלך! וזה לא בחיוב נכון, אם הוא נסעה על רכב שטח במהירות הזאת אז אולי הוא לא בנאדם שפוי, ולכן יש לעצור אותו! אבל אם הוא נסע ברכב משפחתי אז אוקי שישללו לו את הרשיון אבל שלא יעצרו אותו, בסך הכל הוא אדם נורמאלי שעבר על החוק לא בצורה שהתקשורת מתארת את זה ״חולי נפש״.

אתה בעצמך רשמת קודם שהוא מסוכן לציבור...

לא יודע אם הוא חולה נפש כי אני לא פסיכיאטר.

בין החוק, ההיגיון והמציאות יש לפעמים מרחקים גדולים שבהם אפשר להגיע בכיף ל200 קמ"ש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו ברצינות,

אריאל,

תסביר לי למה בלילה לדעתך, אפשר לזלזל יותר בחוק מאשר באור יום.

למיטב הבנתי בלילה קורים כמה דברים:

1. באופן טבעי הגוף שלנו נכנס ל'מוד' שינה. התגובות אחרות.

2. שדה הראיה שלנו יורד משמעותית.

3. היכולת שלנו להעריך מרחקים יורד משמעותית וכמעט לא קיים בהשוואה לאור יום

4. היכולת שלנו להעריך מהירות של עצמים יורדת משמעותית. גם כמעט לא קיימת בהשוואה לאור יום.

5. הסביבה שלו מגיבה אחרת.

6. המבט שלנו באופן טבעי מתמקד באור, ומאבד את כל מה שחשוך מסביב. לוקח לעין כמה שניות להתאים עצמה לחושך שמסביב.

אני באמת רוצה לרדת לסוף דעתך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קורה דבר מאוד פשוט: החוק כאן הוא אחר. ולהלן פרט טריוויה: במצרים, החוק מתיר לגבר נשוי לקיים יחסי מין עם רעייתו עד שש שעות ממועד פטירתה.

בא לך להחיל את החוק המצרי גם במדינת ישראל? מה, לא? אז מה, רק במקרים שנוחים לך מותר לאמץ חוקים ממדינות אחרות?

טעות. המדינה היא זאת שחוקקה את החוק הזה. אם היא לא היתה סבורה שהוא צודק היא היתה מבטלת אותו, או לחילופין כלל לא מחוקקת אותו.

מצטער בשבילך, אתה פשוט לא יודע מה אתה מפסיד. אתה חייב לנסות פעם.

ההתנהגות שלך מזכירה התנהגות של חתולים: דופקים ובוכים.

מי אמר לך שיש לי בעיה לקבל את החוק שיש במצרים? וחוץ מזה שהמדינה חושבת הרבה דברים שלדעת העם הם לא נכונים, לדוגמה יאיר לפיד חושב שזה נכון לעלות לנו את מחירי המחייה, ומצד שני מליון איש יוצאים למחאת אוהלים! אוקי? אני אריאל לא חייב להסכים עם המדינה בכל מה שהיא אומרת! אתה תמשיך להיות שפוט שלה!

וזה שאני מפסיד שלא נסעתי על 200, אתה צודק! אבל מה לעשות שאני חכם וחס על הרשיון שלי.

ועוד דבר קטן ממש בוגר מצידך לרשום שיש לי התנהגות של חתולים!

טיפ לחיים טובים בשבילך: תלמד לקבל את דעתם של אחרים.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

אריאל242, לא הגעתי עם הטורבו שלי ל200 קמש בישראל. גם לא עם השניים הקודמים.

תכלס צריך לזרוק אותי ממועדון הטורבואים הישראלי.

בנימה יותר רצינית, הבעיה היא לא עם המהירות, אלא עם תנאי הדרך, נהגים אחרים שאולי היו סביב וכו'. למרות שגם בעולם אידיאלי אני לא חושב שיש ככ מקום לנסוע ב200 קמש בישראל (בוא נזכור שגם בגרמניה זה לא באמת אפשרי בכל כביש).

חוץ מזה, משום יש לי התחושה שנהג צעיר כזה הוא מאלו שפותחים כאן כל יומיים שרשור בסגנון ה-"נסעתי ב50 קמש בכיכר. בדרך כלל זה מרגיש לי נוח, אבל הפעם במקרה דרסתי ילדה".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ואני טיפש מטופש עם מלא מלא מזל שנוסע באותם כבישים 10 שנים ויודע בעל פה איפה יש שוטרים ואיפה יש מצלמות.

נחש מה?הרשיון שלי עדיין איתי.

ואין לי טורבו-זה אומר שאני בקושי זז?

יופי! אתה חכם יותר ממני! אני פחדן!

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
מי אמר לך שיש לי בעיה לקבל את החוק שיש במצרים?

משרד הבריאות מזהיר - אי-נסיעה במהירות 200 קמ"ש עלולה להביא לנקרופיליה :wink::lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם טויוטה לנד-קרוזר, ודווקא לגביו אני לא בטוח שהוא מגיע ל-200 (צמיגים, אווירודינמיות, 4X4 קבוע).

185+- בגרסת ה 200 כ"ס (לא יודע אם יש יותר מזו) - שנת 2007 של קרוב משפחה (לא אני נהגתי).

אבל עדיין, מצחיק שרוב האישומים הולכים לדוחות מהירות והרוב כמובן שווה ערך להכנסת כסף למדינה, אני בשום פנים ואופן לא מצדיק את הבחור בנהיגה של 190 קמ"ש ועוד הוא בן 18, אני בחיים לא נהגתי במהירות כזו, המקסימום היה 140 וגם אז בכביש 6.

מה הסיבה לנהיגה שכזו אין לי מושג, אולי הריגוש, אולי הדאווין על חברים שאיתו (אם היו או לרוץ לספר להם אח"כ ולהרגיש גבר)

אולי פשוט סתם טמטום.

בכל אופן מגיע לו עונש חמור, הכבישים בארץ זה לא אוטובאן וגם לא מתקרב לצערי הרב

Opel Adam S 2017

פורסם
במצרים, החוק מתיר לגבר נשוי לקיים יחסי מין עם רעייתו עד שש שעות ממועד פטירתה. בא לך להחיל את החוק המצרי גם במדינת ישראל? מה, לא?

מי אמר לך שיש לי בעיה לקבל את החוק שיש במצרים?

:shock::shock::shock:

אני חושב שבזאת אפשר לסכם את הדיון, אלא אם כן למישהו יש עוד משהו להוסיף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ליאב, הטיעון שלך, כמו של רבים פה, הוא קלאסי - מי שנוהג לאט ממני הוא אידיוט, מי שנוהג מהר ממני הוא משוגע. זה לא ככה בחיים האמיתיים.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...