Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אני מצליח לפתוח רק עם המפתח איך פותחים מבפנים הרכב?

*לא מצאתי שום כפתור או ידית יש ידית של דלק וזהו.

*מישהו יודע?

תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

עוד שאלה קטנה יש כפתור על הידית של הגיר אוטומט מה תפיקדו לתת קיק דאון או להאיט את הרכב בירידות?

האם הוא נועל את הגיר על הילוך שלישי?

*ועוד שאלה בכביש ראשי החום יורד לי לשליש וברגיל קצת לפני החצי זה תקין?

תודה רבה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

צריכה להיות ידית לפתיחת תא מטען מצד שמאל כשאתה יושב בכיסא הנהג בריצפה, זכור לי שהידית הייתה נוטה להישבר כי היא עשויה מפלסטיק בחיבור לכבל, בדוק זאת.

הכפתור הקטן בידית הילוכים, מגביל את הגיר לא לעבור להילוך רביעי, ז"א ההילוכים יעברו בין 1-3 (מגביל את ההילוך שלא ישלב לרביעי), זה טוב לעליות/עקיפות.

לגבי חום המנוע, צריך להחליף טרמוסטט, כניראה ביטלו אותו או שהוא תפוס על מצב פתוח וגורם למנוע להתקרר, נסיעה במצב זה גורמת לעלייה בצריכת הדלק.

פורסם

לפי מה שאני יודע בקורולות האלו לפעמים הטרמוסטט המקורי נתפס...מנסיון.

לגבי ידית תא מטען, חייב להיות לך ליד הידית לפתיחת הדלק.

מצד שני, אולי יש לך דגם פשוט SUN ששם אין את זה, אבל אני לא מאמין.

אני יודע שהקורולה 99 בגרסת GLI או טרה קלאס מאובזרת ונראית קצת יותר יפה מSUN הפשוטה.

אני זוכר שפעם היינו משתמשים בכפתור המדובר הזה שיש כמעט בכל רכב אוטומטי, והאוטו היה פשוט ממריא.

כאילו האוטו היה נהפך לידני, תאוצות אדירות וזה היה בגיר אוטומטי.

כיום זה לא ממש עובד לי באוטו משום מה...

בכל מקרה, זה יותר לעקיפות\עליות.

כשאני משתמש בירידה, אני מרגיש עם זה את האוטו בולם קצת, לא יודע אם בריא, אבל בלי זה האוטו מאיץ קצת יותר מהר בירידה.

• תוכן חדש...