Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל. כמעט מצאתי את האדם היחיד שבאמת מתעניין בהוקי. זה הספורט האמריקאי שהכי רחוק ממני. אני לא מצליח לצפות במשחק יותר מ2 דקות מבלי להירדם. סיוט.

פוטבול זה נחמד, בייסבול זה אש, ואין כמו כדורסל. עד כאן גיבוב אישדבחזיר על ספורט אמריקקי.

בא לי סושי. ממש.

מילא פוטבול (לקרוא לזה פוט זה מטומטם מבחינתי, רוב הזמן הם עם הכדור ביד), וכדורסל זה אחלה (כשאני לא עצלן) אבל את הניקוד של בייסבול בחיים לא הבנתי.

מה שכן בפעם היחידה ששיחקתי כמעט הורדתי למישהו כדור בפרצוף עם המחבט, המזל שלו שזה היה סופטבול ולא בייסבול אמיתי.

[ATTACH=CONFIG]370876[/ATTACH]

חסר כאן כיתוב בסגנון העיתונים "מימין: X,Y,Z וכו'"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז תשתפו את ההחלטה הזאת, הייתי צריך לשאול בשביל שתגידו?

האמת שהאיכות תמונה ממש רעה, הכי ימני זה רופני? השני מימין זה לוקו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבוע טוב בפתח והמפגש גיבוב הייתה רק יריית הפתיחה, הבוקר התעוררתי מהטלפון, התלבטתי אם לענות או לא, זרקתי את הטלפון ובשניה האחרונה אמרתי טוב נענעה, אני עדיין ישן ועל הקו מישהי מפניות הציבור בצה"ל, אישרו לי לגשת למיון לוחם ימי ב24 בפברואר, אני עדיין חצי ישן לא ממש מבין מה קורה ועונה לא תודה ביי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

וואלה המפגיבוב היה מעולה! אני חייב לציין שאני לא יודע לשחק, פשוט היה לי מזל. חבל שזה לא צולם.

הדבר היחיד שביעס אותי זה שלוקו ומיכאל לא נשארו לארוחה בBBB אחרי הסנוקר. הייתם חסרים!

אפילו נזכרנו בסאגת הפאביה ובדקנו מי התחיל אותה.

(ס'עמק, כל פעם אני רושם משפט, מסיים אותו עם 3 נקודות, ומוחק שתיים)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בנציון היקר - המטרה להגיע לשבועיים בסוף אפריל-תחילת מאי. עוד לא ידוע בדיוק מתי כי זה תלוי בבוסים של החצי השני ומתי הם משחררים אותו.

אל דאגה - כשיהיו כרטיסים אתה תדע.

גיבוב שלאחר חתונת אחות:

בסה"כ היה יום לא רע בכלל - האורחים נהנו, ההורים נהנו, כאבו לי הרגליים בצורה רצחנית וקמתי עם האנגובר יום אחרי - אבל לפחות מויסקי ממש ממש טוב.

כמה נקודות טובות:

* הצוות באולם תפקד בצורה יוצאת מן הכלל - שום דבר לא התפקשש מהצד שלהם.

* האוכל היה מדהים

* הייתה אחלה מוזיקה - גם ישן, גם חדש, גם חפירות וגם שירים רוסיים - הכל במינון הנכון (אפילו התגנב איזה שיר מזרחית בהתחלה).

* למרות שמדובר בחתונה של אשכנזים - כמעט כולם רקדו ועשו שמח.

* כל חברי הילדות החשובים באו ונשארו עד הסוף.

כמה נקודות לא טובות -

* המאפרת שמה לי אודם כהה מדי וכל הערב חשבתי שאני נראית כמו מכשפה.

* אני בחיים לא חוזרת לבחורה שעשתה לי את הציפורניים - הכל התחיל להתקלף עוד ביום שהיא עשתה לי אותן.

* יש קרובי משפחה שצריך להרוג. לעומתם יש קרובי משפחה שצריך לחבק כמה שיותר.

פורסם
בנציון היקר - המטרה להגיע לשבועיים בסוף אפריל-תחילת מאי. עוד לא ידוע בדיוק מתי כי זה תלוי בבוסים של החצי השני ומתי הם משחררים אותו.

אל דאגה - כשיהיו כרטיסים אתה תדע.

גיבוב שלאחר חתונת אחות:

בסה"כ היה יום לא רע בכלל - האורחים נהנו, ההורים נהנו, כאבו לי הרגליים בצורה רצחנית וקמתי עם האנגובר יום אחרי - אבל לפחות מויסקי ממש ממש טוב.

כמה נקודות טובות:

* הצוות באולם תפקד בצורה יוצאת מן הכלל - שום דבר לא התפקשש מהצד שלהם.

* האוכל היה מדהים

* הייתה אחלה מוזיקה - גם ישן, גם חדש, גם חפירות וגם שירים רוסיים - הכל במינון הנכון (אפילו התגנב איזה שיר מזרחית בהתחלה).

* למרות שמדובר בחתונה של אשכנזים - כמעט כולם רקדו ועשו שמח.

* כל חברי הילדות החשובים באו ונשארו עד הסוף.

כמה נקודות לא טובות -

* המאפרת שמה לי אודם כהה מדי וכל הערב חשבתי שאני נראית כמו מכשפה.

* אני בחיים לא חוזרת לבחורה שעשתה לי את הציפורניים - הכל התחיל להתקלף עוד ביום שהיא עשתה לי אותן.

* יש קרובי משפחה שצריך להרוג. לעומתם יש קרובי משפחה שצריך לחבק כמה שיותר.

מזל טוב!

שמח לשמוע שלא הכנסת לאף אחד מכות :)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
וואלה המפגיבוב היה מעולה! אני חייב לציין שאני לא יודע לשחק, פשוט היה לי מזל. חבל שזה לא צולם.

הדבר היחיד שביעס אותי זה שלוקו ומיכאל לא נשארו לארוחה בBBB אחרי הסנוקר. הייתם חסרים!

אפילו נזכרנו בסאגת הפאביה ובדקנו מי התחיל אותה.

(ס'עמק, כל פעם אני רושם משפט, מסיים אותו עם 3 נקודות, ומוחק שתיים)

אתה אלוף בלהכניס את הכדור הלבן! אם זו הייתה המטרה אז ניצחת את כולנו כולל את V!:lol:

דניקס, מסתבר שיש עוד שבועיים (שבת לא הקרובה- אחת אחרי זה) פוליש ודייטלינג אצל רופני. אם הוא יזמין אותנו (או שפשוט נקבע שבאים) אפשר להיפגש אצלו:wink:

פורסם (נערך)

גיבוב של עישון סגריה.

לוקח שאכטה, לא שם לב, מוריד את היד, פוגע בקיר, הראש של הסיגריה עף. זה ממש קשה להדליק סיגריה מחדש כשהיא קצרה בחצי, הגבות נשרפות.

עריכה:

ZX, בשבת הקרובה יש מפגש דיטיילינג קטן ונחמד בצפון. מוזמנים להתעדכן בשרשור "מפגש דיטיילינג" בפורום אקונומיקה.

עריכה2:

סליחה, הכדור הלבן הוא כדור ככל הכדורים! מה זה הגזענות הזאת?! גם הוא צריך להיכנס לחורים! למה תמיד הוא נשאר בחוץ? אני בסך הכל רציתי לאחד אותו עם המשפחה שלו!

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

השבוע אני סוגר שבת. כנראה. אני צריך לסגור אבל עד עכשיו שיחררו אותי או שקרה משהו ולא סגרתי.

אז בשבת הזו לא אוכל להגיע לצערי.

ואני מסכים שהלבן הוא ככלל הכדורים.

פורסם

מימין לשמאל

אורב לילה, לוקו, V, מורזילקה, מכסח השדים, רופני, ZX

איך אני? בכיוון?

אאוווין:

שמח שנהנית אבל התאכזבתי.

אני ציפיתי לסיפור על איך התפוצצת על 2 מלצרים שניסו את מזלם בסיפוח איזה ויסקי נחמד.

עשית פה build Up רציני

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...