Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דה פאק איז דיס?

ואיך שם משפחה רופמן? ולמה שאני אראה אותו מפוסל?

ידעתי שאתה מחרטט

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סעמק' date=' המחלקה גובבה לשעה ביציאה.[/quote']

לא היה לי כוח לקום מוקדם נשארתי לעבוד מהבית

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש'ך טוקסידו בנצי?

סעמק' date=' המחלקה גובבה לשעה ביציאה.[/quote']

שמעת את הטיק ג'יימס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני נשבע שאחרי שהבנתי שמדובר בשיר של איזה להקה, נכנסתי לויקיפדיה, ראיתי שלאונל ריצ'י היה בה ובינגו! הבנתי שזה הוא אבל כבר עניתם, תיכננתי לרשום

Is it me you're looking for?

הזמינתי "בובות" נעימות כאלה של חיות מ http://www.squishable.com/

היום הם הגיעו, החומרים איכותיים , הכול טוב ויפה, רק שיש להם תגית בגודל של דף A4. הייתי חייב להוריד את התגית אז בזהירות לאט לאט פתחתי את הקשרים של התגית הענקית הזאת (כי עם מספריים זה לא יוצא איכותי) ואז הסתבר לי שהתגית מחברת בין שני בדים וברגע שהורדתי אותה נפתח חור, הבאתי לאמא שתתפור לי חזרה כי אני ממש גרוע בזה.

עכשיו אני צריך לכתוב להם מכתב עצבני, מצידי שיתנו לי משהו על זה. לא שאני באמת צריך מהם משהו, גם אני לא ממש צריך עוד אחד אבל זה מעצבן שאי אפשר להוריד את התווית. עם הגודל שלה קצת הגזמתי , זה לא A4 אבל זה לפחות בגודל של קופסא וחצי של סיגריות או לא יותר.

בושה.

וזה מזה יקר, זה איזה 40$ לבובה + משלוחה של אני לא זוכר כמה.

סעמק איתם, מה הבעיה לעשות תווית קטנה שאפשר לקרוע, או שאולי היא תיהיה לא מחוברת לעורק מרכזי של הבובה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...