Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו - אין ספיירים?

וכבר אמרתי לך פעם, הבעיה שלך היא שאתה לא בא מהסול.

פצחתי במבצע תיקונים רחב היקף. זה התחיל בהליכה קשה למעבדה הסמוכה עם המגבר גיטרה שלי, הגיע הזמן סוף סוף לתקן אותו. למה קשה? הנבלה שוקל איזה 20 ק״ג והמעבדה ממוקמת בדיוק במרחק כזה שזה מגוחך לקחת מונית אבל מעייף לסחוב. המגבר בעל שני ערוצים, אחד רגיל ואחד דיסטורשן. הרגיל גסס תקופה ארוכה עד שמת לגמרי, והדיסטורשן עובד אבל לזמן מוגבל, 10-20 דקות, זה לא מספיק לי כדי להוציא עצבים.

אח״כ לקחתי את האייפון להחלפת כפתור בית. המעבדה הזו דווקא מאוד קרובה הביתה. חבר׳ה נחמדים ולא יקרים, 100 ש״ח. הוצאתי אותי מהכיסוי, השארתי לתיקון והלכתי לתקן את הבעיה האחרונה - קיבה ריקה. מילאתי אותה במסבחה.

החלטתי להמשיך לשוטט עד שהטלפון יהיה מוכן. הכיסוי בכיס, ואני חווה צילצולי פאנטום. זה כ״כ מגוחך, כל פעם מחדש שכחתי שזה רק כיסוי בכיס ולא טלפון. לקחו ממני פרטים במעבדה. מס׳ טלפון? אני נותן, אבל ממליץ להם לא להתקשר כי הם יענו לעצמם, אין לי עוד מספר. אמרי לי תחזור בארבע וחצי, אמרתי להם שזה קצת בעיה כי עכשיו גם אין לי שעון. חזרתי אליהם רק כדי לגלות שהשעה 16:10, הערכת זמן מאוד מפגרת הייתה לי. איזה עולם מופרע, בסוף באמת ריכזתי את כל החיים שלי בתוך הסמרטפון.

ואם תסלחו לי, הולך להביא את הטלפון מתיקון, אם כי אולי בעצם אמשוך עוד קצת את השלווה הנהדרת הזו של חוסר זמינות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתי, באתי מהסול. עזוב, אני מקרה אבוד.

כל החיים שלי הם הצטרפות מקרים מאוד גרועה שמנוהלת ע"י שדים ואפי (מאיפה אפי ).

תזכור טוב את מה שאני הולך לומר לך כי זה בדיוק מה שיהיה:

לפני כמה ימים נאלצתי לנתק את הקודן ברכב, זוכר? יופי.

צרור המפתחות שהלך לאיבוד כלל בתוכו מפתחות של הבית, של הרכב, שלט הרכב,

ואת המפתח הקטן המז**ן של תיבת הדואר. אוקיי?

אתה יודע איפה אני גר, נכון?

על מפתח הרכב יש הטבעה של דגם הרכב, הולך?

אחד ועוד אחד ועוד אחד -- היום בלילה מרימים לי את הרכב ואת הרהיטים של הבית

כולל הגיטרות.

Gn'f'R

פורסם

איפה הצלחת להחביא צרור מפתחות?

פעם השארתי את האייפון במקפיא :shock:

תמיד תהיתי,מה המשמעות שהבנות הלא מפותחות רושמות "555"?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה קורה לך הרבה עם המפתחות? אולי תשקול משהו כזה?

בכל מקרה, תנחומי. אחפש בלוחות ביג בייבי בזול.

נבלות, החליפו לי את הכפתור באייפון אבל הופיע פיקסל שרוף במסך. עכשיו אני בפרנויות שהחליפו לי מסך.

הבטיחו לתקן על חשבונם (להחליף מסך). עכשיו אני בטוח שיחליפו לי מסך. תראו מה זה, עסקה סיבובית נהדרת שאין ממנה מוצא. שונא את העולם המזויין הזה, פעם הבאה אני מתקן בעצמי.

תפוחי, לא מפותחות - אתה מתכוון שטוחות?

ר. פרסקי

פורסם
איפה הצלחת להחביא צרור מפתחות?

פעם השארתי את האייפון במקפיא :shock:

תמיד תהיתי,מה המשמעות שהבנות הלא מפותחות רושמות "555"?

תמיד חשבתי שזה חמסה-חמסה-חמסה

פורסם
את הפורד מוסטאנג הזאת ראיתי היום מישהו יודע איזה דגם של המוסטאנג זאת? :-)

איזה דגם?

Mustang sheker kol shehu 427

haters will hate

פורסם

אגב, מי זה ליאור וול ? אין לו תמונה של אוטו אז הוא סתם עשה לייק ?

וואי מהעדכון הבא של גוגל ולנצח אם יחפשו את השם שלי בגוגל הגיבוב יהיה תוצאה ראשונה.

מי שם תמונה של האוטו בתור תמונת פרופיל בפייסבוק שלו? נשמע לי מוזר

בכל מקרה אני קורא סמוי בגיבוב, נהנה לקרוא את השטויות של בנצי, טרקטורים, סיפורי צבא וכל השטויות שאתם מגובבים פה :lol:

להעביר את הגיבוב למסגרת פייסבוקית נראה לי רעיון סבבה :? תשימו קישור לזה איפהשהו, כבר עכשיו אני לא מוצא את זה פה

אז אני אגובב קצת על עצמי, אני בן 23 ועדיין חייל, גם אני עשיתי את הטעות של י"ג י"ד, הכל כדי לברוח מתפקיד פיזי ואולי שזה קצת יעזור בראיונות עבודה אחרכך... טוב נשאר 5 חודשים, ואז אני ישתחרר או שיכולים להשאיר אותי בקבע (כמה שזה טעות) שבמקרה כזה אני יהיה נפקד כל פעם לכמה ימים עד שימאס להם.

במקום להיות עכשיו אזרח שנה וחצי עם מלא כסף שגר לבד עם אוטו חדש, אני חייל שאומרים לו מתי לצאת הביתה ומאיימים עליי בתלונות ריתוקים ושמירות, איזה כיף זה צבא. לפחות יש חברים, אבל אני חושש שרוב החברות בנויה על להלחם בקצינים ביחד :evil:

אחרי הסיוט המתמשך הזה כנראה לפחות לא יהיה קשה במיוחד למצוא עבודה בהייטק, לפי נסיון חברים שהשתחררו מאותו המקום.

אז אולי גם אני אוכל להתלהב כמו בנצי על מכוניות שאני קונה כל שבוע. או שלא. עוד לא החלטתי אם להשאר עם הפנדה גם אחכך כי היא חדשה פיזית או שלהתלהב ולקנות 500 אבארט, אצלי פיאטים זה בדם כבר היה לי 3, יהיה לי קשה לקנות משהו לא איטלקי.

טוב שהמקצוענים בגיבוב ימשיכו :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

במקום להיות עכשיו אזרח שנה וחצי עם מלא כסף שגר לבד עם אוטו חדש

אז אולי גם אני אוכל להתלהב כמו בנצי על מכוניות שאני קונה כל שבוע. או שלא.

נשמע כאילו הפנטזיות שלך שוות ערך לפנטזית הניו זילנד שלי.

כל הנרשמים לפייסגוב נכנסים לרשימה השחורה. ראו הוזהרתם.

גיבוב יש אחד בלבד.

אני עם לוקו, הגיבוב חיי רק פה. פה חלש עם האנונימיות אבל בפייסבוק היא נעלמת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
נשמע כאילו הפנטזיות שלך שוות ערך לפנטזית הניו זילנד שלי.

לפנטז על מדינות נאורות אני אפילו לא מנסה עכשיו, אני רחוק מזה עדיין... זה בא בשלבים, כל פעם רוצים להתקדם. הבעסה הגדולה שזה לא תלוי בי כרגע ולא משנה כמה אני ארצה אסור לי, הדיעה שלי לא ממש נחשבת בתור חייל.

ניוזילנד בטח קשה להכנס אליה רשמית, אני מניח שלהתקמבן על דרכון אירופאי זה יותר מעשי. אבל גם אז זה מצריך ביצים גדולות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ניוזילנד בטח קשה להכנס אליה רשמית

מסתבר שממש יקר שם. שזה באסה.

כנראה שאין מדינה נורמאלית שאפשר גם לעבוד וגם לחיות ולדאוג קצת פחות לחשבון בנק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גם אני מתרחק מהפייסבוק, צר לי - אני אוהב את האנונימיות שלי כמו שהיא.

לוקו - מה עם המפתחות?

כבר יומיים שאני חורש את האינטרנט ומחפש גיטרה. זו סתם פנטזיה, כי אין לי גרוש בשביל זה. פשוט משגע אותי לראות מה הולך בארצות הברית, באיביי. עשרות של גיטרות שהייתי מעמיד בכיף בבית, בכלום כסף. אם אני משקלל את המשכורת הממוצעת האמריקאית זה עוד יותר זול הרי. פשוט מחרפן את השכל. ביד 2 אנשים מפרסמים מחירים הזויים לגמרי, לפעמים יותר מאשר מחיר של חדשה. אני בטוח שבארה״ב אפשר למצוא מציאות מטורפות בחנויות יד שניה. למה לעזאזל אין לנו כאן Pawn Shops?

מחר יש לי זמן פנוי, אלך לשוטט בחנויות התל אביביות לחפש מציאות. ברור לי שאין כאלה, אבל מי יודע. אני שונא שנכנס לי הג׳וק ככה לראש, אני משקיע המון אנרגיה בלרדוף אחרי חלומות שאין לי כסף להגשים. זה קרה לי עם נעליים לא מזמן, חרשתי חנויות בחיפוש אחרי נעלי ספורט, בסוף החלטתי שאני לא קונה (אם כי גם לא מצאתי שום דבר שבאמת רציתי). אח״כ רדפתי אחרי משקפי שמש, למרות שיש לי זוג שאני מאוד אוהב והוא גם במצב מעולה אחרי שהחלפתי לו עדשות. טוב נו, ווינדאו שופינג זו לא המצאה שלי. אני רק מקווה שברגע האמת לא אתפתה להוציא כסף שאין לי.

אספר לכם בסוד אבל אל תגלו לי - אם אמצא גיטרה שתדליק אותי ותהיה באמת מציאה אני מוכן לשים 1500 ש״ח. בואו נקווה שזה לא יקרה, אחרת מנהלת הבנק שלי תוציא את השברייה שאני בטוח שהיא מחביאה מתחת לשולחן.

ר. פרסקי

פורסם

קודם כל לוקו, העמוד פייסבוק הוא עמוד מעריצים, קצת קדמה מה קרה ?

ועכשיו, גיבוב.

יוקר המחייה,

יקר לחיות פה, בירה, נעליים, אוכל, מה זה ?

היום הלכתי לקנות נעליים ואוכל, על הדרך מצאו עצמן שישת גולדסטאר אנפילטרד, שתי פחיות מארפיס, ובקבוק לף, בנוסף נכנסו שם גם חמש לחמניות קטנות, חמש לחמניות חיטה מלאה (עאלק חיטה מלאה, סתם סוכר חום), בייגלה יבש, שלוש פילה טונה (זה משהו חדש, די טעים דווקא) ו4 פחיות טונה. סה"כ 189 ש"ח, האמת, הייתי המום.

עכשיו שאני חושב על זה, אני אצטרך לשלם במזומן לערב קארספורבורים (יש לי כרטיס אשראי צעיר, המסגרת זה 1000 ש"ח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...