Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יודע כמה זמן לוקח להגיע מהמבטח לשירותים בלי רגליים?

היית בכיוון,

התשובה היא- כדי שלא ישאירו סימנים כמו חלזונות !:sissies:

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מי מגיע להופעה של הארדוול ב-19 לדצמבר? יוצא יומיים אחרי ערב הקרניבורים, איזה שבוע מעולה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בנצי, מה שכתבת בשרשור על נהיגה ספורטיבית, איזה רכב?

הוולוסטר.... זה לא שיש לי משאלת מוות פשוט לא מפריע לי להתרסק עם האוטו כשיש מקיף, אם חלילה השבתתי, הפוליסה שלי ממש טובה, במידה והרכב חדש וגילו מתחת לשנה אני לא מקבל מחירון של הרכב כמשומש, אני מקבל את מה ששילמתי :-) וזאת הזדמנות מצויינת להחליף.

כמה נקודות,

א.

אני מאוד מופתע מהיונדאי הקטנה הזאת, מבחינת כיול הרכב מקבל אצלי ציון מאוד גבוהה, המנוע האטמוספרי לא רע, ברגע שלומדים את טווח הפעולה הנכון שלו ולא פוחדים למשוך את הטורים, הרכב ממש מתנהג יפה, שמתי לב היום שבהאצה למאה מייל לשעה אני מושך את השלישי עד ל85, תגובת המצערת מעל 4000 סל"ד פשוט פנטסטית ואפילו מרגישים בעיטה קטנה. ההגה בעל משקל טוב, הצריך הסתגלות מסויימת אבל היום אחרי כמה חודשים אני מרגיש מאוד בטוח עם הרכב, דחפתי למגבלות ותמיד הופתעתי, בקרת האחיזה מצויינת, התערבה פעמים אחדות וברוב המקרים מדובר בכביש רטוב.

ב.

צריכת הדלק היא מצויינת, בנסיעה בין עירונית, שיוט נינוח על 100-130 קמ"ש מוציא בממוצע 16 ק"מ לליטר.

עירונית מאומצת, קרוב לקו האדום, נהיגה אגרסיבית. באיזור ה10.5 ק"מ לליטר.

בשבילי זה מעולה, באינפיניטי הייתי עושה בממוצע 6 ק"מ לליטר.

ג.

באמת שהוולוסטר מכונית טובה, אבל חסרה לי השטותניקיות, אני מצטער שלא לקחתי את הטורבו, אבל עכשיו כבר מיציתי ויהיה מוזר לנהוג על וולוסטר טורבו ככה שאם נפרדות דרכנו אני חוזר לפיאט בשביל עוד נסיעת מבחן על ה500.

* כולם רואים את החיים באמריקה ולא מבינים שזה מדכא, אי אפשר לקנות אוטו, בין הרגע שאתה מחליט שבא לך משהו ועד שאתה מוצא אותו, כבר בא לך משהו אחר.

אחרי הנסיעת מבחן על הcls63 אמרתי - זה האוטו, יומיים חלפו ואני מוצא את עצמי בחיפושים אחרי בריטית מוגדשת, xkr, יפה ואופה, ואז מגיעה הxjr ומשם אני מחפש סדאן גדולה שוב והמבחר.... 650 גראן-קופה, המזארטי החדשה, אולי אקווס... זה לא נגמר, זה מחרפן.

haters will hate

פורסם

תגיד בבקשה, כמה זמן חסכת ליונדאי? לאינפיניטי?

כי לי לקח 7 שנים להגיע לסכום רכישה של ניסאן משומשת. ואני לא עובד בשכר ממוצע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מוכן להתחלף איתו לחודש-חודשיים, ללא תשלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי מגיע להופעה של הארדוול ב-19 לדצמבר? יוצא יומיים אחרי ערב הקרניבורים, איזה שבוע מעולה :-D

כנראה שאני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בנצי, שנבכה בשבילך? ממש מצב מבאס :-(

בוא תבכה בשבילי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4158974#post4158974

עצות יתקבלו בברכה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אנלוגי, במיוחד בשבילך דיכאון ליום שישי, לצערי ביוטיוב יש רק גרסאת הופעה באיכות מגובבת משהו.

http://www.youtube.com/watch?v=XFXZ4LqK7lk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חשבתי על זה, שירים כמו שאתה מחפש סותרים את הגיבוב, או מתמצתים אותו, תלוי איך מסתכלים על העניין.

• תוכן חדש...