Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500

OMER1986
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש פיאט 500 .. לצערי או לשמחתי אני לא מצליח להשתחרר ממנה כל פעם שאני רק רואה אותה על הכביש..

לכן מרגיש שחייב לרכוש אחת..

התקציב שלי הוא סביב 70 72 אלף .. תקציב זה מתאים לשנותנים של 2010 2009 ו׳ לליסינג 2011

הייתי מעוניין לדעת על אמינות הגיר הרובוטי .. קראתי ברשת עליו מעט יש בביתי פיזו 107 אני רגיל להתנהלותו, הייתי שמח לדעת היא הוא לעומת הגיר של ה107.

2 מה עלות הטיפולים של ה500? יקרים נחשבים?

3 בעיות מסוימות שקיימות לדגם?

ושאלה אחרונה האם שווה לקחת דגם מפואר הכולל ריפודי עור גג פנורמי מערכת בלו מי ועוד אך הרכב הוא ליסינג.

אשמח לכל עזרה ממך

תודה

פורסם

הגיר הרובוטי של פיאט וותיק ואמין. יש אותו בעצם החל מ - 2004 בדגם הפונטו. מאז עבר עידונים ושדרוגי תוכנה קלים. עדיין מדובר בגיר עם קלאץ' , כך שבתלות באופן השימוש יש להביא בחשבון שרכב משומש - בן 3-4 שנים עלול להצריך החלפת מצמד בעלות המתקרבת ל 5K. קשה לבדוק מצב הרובוט - סע לראות אם אין רעידות וקפיצות חריגות. הגיר הרובטי ב - 500 נעים יחסית וכמי שרגיל ל 107 הרובוטית אתה תתאכזב לטובה.

בתפעול ידני (+/-) הגיר הרובוטי בפיאט מאוד חביב.

בכללי ה - 500 רכב מאוד אמין. אין בעיות סדרתיות ידועות. הרכב משתמש במכלולים וותיקים ומוכחים שמשותפים לפונטו ולפנדה.

כמו כל פיאט הוא רגיש לתחזוקה איכותית. אוי למי שמוסיף מים רגילים במקום פראפלו אדום.

מחירי האחזקה במוסכי היבואן סבירים - לא זולים אך גם לא מופרזים.

לגבי רכב מליסינג - בדוק בדקדקנות איפה טופל - אם במוסכי סמל"ת , בסדר. אם יש ספק - עזוב.

לגבי רכב המאובזר מליסינג - כדאי בהחלט בכפוף להתנייה שציינתי מעל.

פורסם

^

לבחור מעליי, היתה לי פונטו רובוטית 2004, ובמוסך מורשה רצו ממני 1.8K על קלאץ'.

5K נראה לי מופרך.

חשוב לציין, ששום מוסך אחר לא היה מוכן להתקרב לדגם הרובוטי של פיאט (להחלפת קלאץ'), רק מוסך אחד הסכים (ודרש 2.4K)

בסוף מכרתי את הרכב לפני החלפת הקלאץ'.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לבחור מתחתי.

מחירי היבואן נובעים גם משיקולי תדמית ושוק. תתקשר למוסך המרכזי בפלוטקין ראשל"צ ותבקש הצעת מחיר למצמד בגיר רובוטי ב - 500 וב -פונטו 2004. תגלה משהו מעניין....(למרות שבעיקרון זה אותו קלאץ').

בנוסף , אם מגיעים להחלפת קלאץ' בגיר הרובוטי של פיאט יש בו גם רכיבים נוספים שהתבלו ועל הדרך שווה להחליפם כגון משאבה,

צובר, שסתומים. העלות לא תהייה נמוכה מ - 5K.

פורסם

התקציב שלך לא רחוק ממחיר של חדשה, נכון להיום קצת פחות מ80 לדגם הבסיסי.

אולי כדאי לך לשקול לקחת את היתרה במימון ולצאת עם רכב חדש באחריות ובלי חששות של תיקונים.

• תוכן חדש...