Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי 3 שנים ארוכות... וכמעט שנה של לחיות בשכירות עם בת זוג.

אני רווק.

מישהו מכיר מקום שמוכר ריהוט יחסית בעיצוב צעיר אבל לא יקר מדי?

בעיקר הכיוון הוא ספה נוחה ופוף...

מזמן לא ביקרתי באיקאה - יש טעם בכלל להסתכל?

אני מתלבט בין ספה דמוי עור ל ספת בד.

מבחינה עיצובית נטו, ברור לי החסרונות של הדמוי עור,אבל גם לבד יש חסרונות...

יש הרבה דברים שאני מוכן לקנות ביד 2 - ספה זה לא אחד מהם :wink: אפילו את הספה הקודמת שלי לא הייתי לוקח בחינם :oops:

פורסם

איקאה לא רע, יש קשת מחירים. גם אם לא תרכוש שם, קח את החוברת הכוללת מחירים ותיתן לך מושג כללי. אם כבר באזור, באזור התעשיייה במערב ראשון לציון ישנו המרכז הישראלי לריהוט, לא להיט, אך הריכוז נוח. בקומת הקרקע שלו תמצא דברים זולים לעיתים אך שם לא נעים ל"הסתובב" וצריך לבוא בהלך רוח תכליתי.

בהצלחה גם בתחום השני.

פורסם

ממליץ על ספות בד, במיוחד כשהאופציה מנגד היא סלון דמוי עור.

איקאה לא רעה, אבל לפני שאתה ניגש לשם תיכנס לאתר המצויין שלהם - יש פירוט מלא של מחירים.

אני ממליץ להגיע לשם בכל מקרה לאחר שתסיים לעצב את הבית, פשוט כי יש מבחר עצום של "הדברים הקטנים" - כלי מטבח / בית קטנים במחיר טוב + כל מיני שולחנות צד קטנים / כוורות וכו' שיעזרו לך להשלים את העיצוב של הבית.

לגבי MYHOMEPAGE - נחמדים, אבל יש להם מבחר מצומצם יחסית.

אם אתה בוחר לבקר במרכז הישאלי לריהוט - עשה לעצמך טובה ותעלה ישר לקומה השנייה - המוצרים שבקומת הקרקע לא שווים הרבה התייחסות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ספות, איקיאה, נוחות?!

מה נסגר איתך, אתה רווק אחרי שלוש שנים, תשקיע בדברים החשובים קודם כל.

swing_sex_swing-194x260.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ספות, איקיאה, נוחות?!

מה נסגר איתך, אתה רווק אחרי שלוש שנים, תשקיע בדברים החשובים קודם כל.

swing_sex_swing-194x260.jpg

נו,ובנות אחרות שירצו לבקר אני לא אדאג לבריאות הגב שלהן?

פורסם

ספת עור לבנה מניקולטי(מחזיקה יפה מאוד כבר 2.5 שנים),שולחן קפה,טלויזיה,PS3 ומערכת שהרמקולים פזורים,שעון,תמונה.

זה מספיק לי לסלון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...