Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שברשותי (פולו 2012 TSI1.2) הגיע מהמפעל ללא לחצני שליטה מההגה וללא בקרת שיוט וללא מחשב דרך (או לפחות לחצנים ששולטים במחשב הדרך- לא ניתן לראות מהירות ממוצעת, צריכת דלק וכו').

הוא כן הגיע עם התקנה מקומית של מערכת מולטימדיה של רדיו מילאנו (תואם מקור).

ברצוני להוסיף לרכב בקרת שיוט, לחצנים להגה ואם אפשר לאפשר שימוש במחשב הדרך.

קישור מס' 1 - ריתמת חיווט וידיות איתות ומגבים עם בקרת שיוט ושליטה על מחשב הדרך. באתר רשום שזה לפולו 6R, האם יש למישהו ניסיון עם התקנת הריתמה + ידיות אלו? האם זה אמור לאפשר לי גם את השליטה על מחשב הדרך (שנעדר מרשימת האבזור של הרכב במקור?)

קישור מס' 2 - לחצני שליטה מההגה, האם יתאימו להגה שלי או שצריך להחליף את כל ההגה באחד שמגיע מהמפעל עם לחצנים? האם צריך לגם ריתמת חיווט או שהחיווט מובנה בהגה ורק יש לחבר את הכפתורים לחיווט קיים?

ברור לי שבכל התקנה יש לעדכן דרך הוואגקום.

אשמח אם תוכלו לשפוך אור על כל השאלות, לא מצאתי תשובות בחיפושי בפורום. אם יש מקטים אחרים שמתאימים מניסיונכם - אשמח גם כן לקישור.

תודה, דור

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

בטוח שזה 1.2 TSI ולא 1.4 אטמוספרי ??

לא זכור לי שמכרו בארץ 1.2 ללא מחשב דרך ושליטה על הווליום לפחות .

ולגבי שאלתך , אם אין זה סיפור מסובך , זה לא רק הלחצנים , רוב הסיכויים שצריך להחליף את מודול השליטה וגם לחווט , כשתשמע את העלות יצא לך החשק .... עדיף כבר למכור ולקנות את הדגם המאובזר יותר זה ייצא יותר זול.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

מסכים עם קודמי, העלות גבוהה.

בנוסף לכך יש לפרק את ההגה ואת מחשב הרכב. אם אין לך ניסיון בהתקנות כאלה רצוי שלא תתחיל עם פעולה מורכבת יחסית שעלולה להשבית לך את הרכב.

אם האזהרות שלי לא עזרו ואתה עדיין מעונין בזה, נסה לברר באתר vagit שם יש מומחים לרכבי פולקסווגן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בטוח שזה 1.2 TSI ולא 1.4 אטמוספרי ??

לא זכור לי שמכרו בארץ 1.2 ללא מחשב דרך ושליטה על הווליום לפחות.

שנה שעברה הם מכרו 2 גרסאות לפולו 1.2TSI, גרסה רגילה וגרסת "מולטימדיה".

ההבדלים: גרסת המולטימדיה מגיעה עם מערכת תואמת מקור של Roadrover עם דיבורית BT, ג'י פי אס, מסך מגע, חיבורי USB וכו'... החסרונות שלה הם הדברים שכותב ההודעה ציין. אין שליטה מההגה, אין מחשב דרך ואין התראה על לחץ אוויר בגלגלים.

לפי מה שאני רואה עכשיו באתר של פולקסווגן ישראל, הם מוכרים רק את גרסת המולטימדיה. ככה שכל מי שקונה פולו TSI היום מקבל אותה בלי האבזור הנ"ל.

פורסם
שנה שעברה הם מכרו 2 גרסאות לפולו 1.2TSI, גרסה רגילה וגרסת "מולטימדיה".

ההבדלים: גרסת המולטימדיה מגיעה עם מערכת תואמת מקור של Roadrover עם דיבורית BT, ג'י פי אס, מסך מגע, חיבורי USB וכו'... החסרונות שלה הם הדברים שכותב ההודעה ציין. אין שליטה מההגה, אין מחשב דרך ואין התראה על לחץ אוויר בגלגלים.

לפי מה שאני רואה עכשיו באתר של פולקסווגן ישראל, הם מוכרים רק את גרסת המולטימדיה. ככה שכל מי שקונה פולו TSI היום מקבל אותה בלי האבזור הנ"ל.

החכמתי , לפחות הורידו את המחיר ? הגרסה המקורית היא ברמת גימור קומפורטליין .

פורסם

הורידו? ה"שדרוג" הזה עלה 2,000 ש"ח.

אני קניתי את הפולו שלי בסוף דצמבר ואז היה להם מבצע של שדרוג לגרסת המולטימדיה בחינם. ברוב טיפשותי קניתי את המולטמדיה ואני היום בלי מחשב דרך. קצת מעצבן, למרות שהמערכת לא רעה בכלל.

פורסם
הורידו? ה"שדרוג" הזה עלה 2,000 ש"ח.

אני קניתי את הפולו שלי בסוף דצמבר ואז היה להם מבצע של שדרוג לגרסת המולטימדיה בחינם. ברוב טיפשותי קניתי את המולטמדיה ואני היום בלי מחשב דרך. קצת מעצבן, למרות שהמערכת לא רעה בכלל.

ממש מרגיז , קיבלת רכב ברמת גימור נמוכה יותר עם מושבים פחות טובים , דשבורד שונה , שמו לך מערכת סינית זולה שעולה להם 150 דולר ועוד הרימו מחיר ?

חזירות אין מילה אחרת.

פורסם

יש לנו אי הבנה קטנה.

הרכב הוא ברמת גימור קומפורטליין. זה אותו רכב בדיוק. צ'מפיון קיבלו את הרכב עם כל האבזור הנ"ל אבל ההתקנה המקומית של המערכת הסינית ניתקה את כל האבזור הזה.

• תוכן חדש...