Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורות של פיליפס מקוריות לא אמורות להישרף כל כך מהר,

באיביי יש המון זיופים או חיוקיים (כנראה סיניים).

נורות מקוריות ואמיתיות = WWW.POWERBULBS.COM.

זה לא אומר שלא יכול להיות גם בהן פאק, הסיכויים פשוט נמוכים מאוד לעומת חיקוי ב2 שקל.

הנורות דמוי קסנון היחידות של פיליפס זה קריסטל ויז'ן, בלו ויז'ן, דיאמונד ויז'ן.

הבלו ויז'ן = ממש לא דמוי קסנון, לא הבנתי איך הם משווקים את זה כדמוי קסנון אם זה כולה 4000K.

קריסטל= כבר דמוי קסנון נחשב, 4350K, לא ניסיתי ולא מכיר אותו.

דיאמונד ויז'ן המדוברת-5000K איכותית מאוד, ברוב המקרים נותנת תוצאה הכי יפה של צבע.

כל דמוי קסנון יהיה חלש, בין אם פיליפס ובין אם צ'ינג צ'ונג.

פורסם

טוב כנראה אני יזמין עוד פעם את הפיליפס החזיקו כמעט שנה אצלי

אבל לפני אני מוענין לשמוע עוד על אם למישהוא יש אותם GP 7500K

תודה

פורסם

היו לי את הנורות של ג'יפי, לדעתי גם נראות יותר טוב מהאמטק וגם החסיקו יותר זמן ומכרתי אותן ביחד עם הרכב. דרך אגב אני חושב שהן מיוצרות בארהײב

פורסם
הנורות של mtec נשרפו אצלי אחרי חודשיים או שלושה. נותנות גוון נחמד אבל התאורה של הכביש חלשה

אין סיבה שנורות ישרפו אלא אם נגעת בנורה עצמה ביד חשופה.

בנוסף אין סיבה שהעוצמה תהיה חלשה, אלא אם התקנת אותן הפוך (החלק הבולט בבסיס הנורה צריך להיות כלפי מעלה). זה לא כמו נורה בבית שמבריגים וזהו.

מעבר לכך, יש על הנורות של MTEC אחריות לשנה.

פורסם

רכשתי עוד פעם דיאמונד ויז'ן מהאתר הזה WWW.POWERBULBS.COM

תכלס הייתי מורצה מהגון ומהחוזק שלהם וגם יש לי עוד נורה במקרה שתסרף עוד נורה :evil:

תודה לכל העוזרים

פורסם
אין סיבה שנורות ישרפו אלא אם נגעת בנורה עצמה ביד חשופה.

בנוסף אין סיבה שהעוצמה תהיה חלשה, אלא אם התקנת אותן הפוך (החלק הבולט בבסיס הנורה צריך להיות כלפי מעלה). זה לא כמו נורה בבית שמבריגים וזהו.

מעבר לכך, יש על הנורות של MTEC אחריות לשנה.

על איזה חלק בולט בבסיס אתה מדבר? אפשר תמונה? כי נראה לי שצד ימין אצלי חלש מצד שמאל :oops:

פורסם
רכשתי עוד פעם דיאמונד ויז'ן מהאתר הזה WWW.POWERBULBS.COM

תכלס הייתי מורצה מהגון ומהחוזק שלהם וגם יש לי עוד נורה במקרה שתסרף עוד נורה :evil:

תודה לכל העוזרים

יכול להיות שהנורות שלך נשרפות בגלל בעיות חשמל שיש לך ברכב שאתה לא מודע אליהם.

פורסם

יכולת שהם נשרפו בגלל בעיית חשמל

אין לי בעיה שאני יודע עליה בחשמל של הרכב וגם לא הייתה מאז שהוא אצלי

רק נורה אחת נשרפה אחראי 11 חודש זה נראה לי סביר ולא משהוא משונה

• תוכן חדש...