Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד בנצי אפשר לדעת במה אתה עוסק שם בניכר,שיש לך חלומות כאלה?:wink:

אתה בטח צוחק...

ראית את המחירים, נכון?

כואב, לא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה בטח צוחק...

ראית את המחירים, נכון?

כואב, לא?

מחירים אמנם נמוכים יחסית לארץ אבל עדיין 50-60 אלף דולר לא הולכים ברגל(גם לא שם).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה בטח צוחק...

ראית את המחירים, נכון?

כואב, לא?

אני ממש לא צוחק,הרכבים שהוא ציין הם רכבים שנחשבים מאוד יוקרתיים אפילו בארה'ב.

הוא יכול לקנות למשל C CLASS חדשה במחיר התחלתי של 23K.

לפי הצורה שאתה שואל משתמע שכל אחד שם יכול להביא כל רכב.

פורסם
ועדיף שלא תהיה טוחנומט...מעניין אם יש דבר כזה גיר רגיל במאזדה 3...אם מאזדה 3 1.6 טוחנת דלק ללא הכרה אז תאר לך מה 2.5 תאכל באיזור עירוני

לתפארת מדינת ישראל!

הייתי מתחלף על עם הצריכה של ה1.6 בכל יום,יודע מה גם עם מה2.5.

Porsche 944 turbo

פורסם

תגיד, כל בנאדם בפורום שרוכש בארץ מכונית ב 200K ש"ח אתה שואל אותו במה הוא עוסק?

אה כן, ומוסיף קריצה...

פורסם

C CLASS בסיסית זה אוטו דיי גרוע.

המנוע 1800/2000 ואפילו ה 2500 לא מקנים לרכב ביצועים.

גם המחשב דרך הסופר מתוחכם שלו הרבה פחות נוח מהI DRIVE של הבימריות.

בארץ הבסיסית עולה 245000 והאינפיניטי בימי מכירות עלתה 260000-וברור לחלוטין מה עדיף.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא כל רכב,אבל המחירים הרבה יותר פורפרציונלים לעומת מה שקורה כאן.

כלומר אדם שעובד ובמרוויח בסיידר,יכול להרשות לעצמו C CLASS,עם מקדמה מאוד מנימלית והחזר חודשי.

אם בא לו למתוח את התקציב ולהתאמץ עוד קצת,הוא בהחלט יכול לרכוש גם 370Z או אפילו בוקסטר.

הקטע הוא,שבמקום שכל אחד יכול להרשות לעצמו רכב ספורט\יוקרה, M3 ישנה לכל כיס,הגירוי קטן,בגלל שזה כל כך נגיש.

אז מי כן רוכש,חובבי נהיגה,אנשים שאוהבים להתפנק וקצת להשוויץ שיש.

אנשים שרכב אצלם זה להגיע מA-B יעדיפו לקנות איזו פוקוס. ולנצל את שאר הכסף למטרות אחרות.

לסיכום לדעתי,רכב יוקרה\מותרות לא בהכרח יכולת כללית כמו היכן רכב כזה נכנס לך בסדר העדיפויות.

Porsche 944 turbo

פורסם
לא כל רכב,אבל המחירים הרבה יותר פורפרציונלים לעומת מה שקורה כאן.

כלומר אדם שעובד ובמרוויח בסיידר,יכול להרשות לעצמו C CLASS,עם מקדמה מאוד מנימלית והחזר חודשי.

אם בא לו למתוח את התקציב ולהתאמץ עוד קצת,הוא בהחלט יכול לרכוש גם 370Z או אפילו בוקסטר.

הקטע הוא,שבמקום שכל אחד יכול להרשות לעצמו רכב ספורט\יוקרה, M3 ישנה לכל כיס,הגירוי קטן,בגלל שזה כל כך נגיש.

אז מי כן רוכש,חובבי נהיגה,אנשים שאוהבים להתפנק וקצת להשוויץ שיש.

אנשים שרכב אצלם זה להגיע מA-B יעדיפו לקנות איזו פוקוס. ולנצל את שאר הכסף למטרות אחרות.

לסיכום לדעתי,רכב יוקרה\מותרות לא בהכרח יכולת כללית כמו היכן רכב כזה נכנס לך בסדר העדיפויות.

אנשים שמתניידים מA לB ייקנו לרוב לקסוס או איזה ספינה אמריקאית מטופשת(למרות שהן ממש לא פופולאריות יותר-תודה לאל!)

פורסם

אה כן, ומוסיף קריצה...

לא, רק לבנצי אני קורץ.

אה וכשאני מצוטט מישהו אני מגיב לציטוט, ולא למשהו שהוא אמר בהודעה אחרת שכבר הגבתי עליה!8)

פורסם
לא, רק לבנצי אני קורץ.

אה וכשאני מצוטט מישהו אני מגיב לציטוט, ולא למשהו שהוא אמר בהודעה אחרת שכבר הגבתי עליה!8)

לבנצי יש ולוסטר-איך 200K? :shock:

פורסם
לבנצי יש ולוסטר-איך 200K? :shock:

אל תשאל אותי,תשאל את שי.

אין שום בעיה:

בנצי פירסם "רשימת חלומות" שE-A הגיב לה כך:

תגיד בנצי אפשר לדעת במה אתה עוסק שם בניכר,שיש לך חלומות כאלה?:wink:

את חישוב (ציטוט למעשה, מתוך הלינקים הנ"ל) מחיר החלומות עשה החבר הבא:

מחירים אמנם נמוכים יחסית לארץ אבל עדיין 50-60 אלף דולר לא הולכים ברגל(גם לא שם).

כמה זה בשקלים?

עריכה עבור E-A: שע"ח $1 = 3.68 ש"ח.

עריכה נוספת עבור Apple: תראה מי ציטט את מחיר החלומות...אז בשבילך בלבד 50-60$ = 184K-221K ש"ח.

פורסם

אה כן, ומוסיף קריצה...

אוף איך אני שונא טרחנות והתפלפלות מיותרת. הנה ציטוט של מה שכתבת,בדגש על המילה רוכש!

רוכש-בנאדם אשר קנה מוצר כלשהו!

חולם על - אדם אשר רוצה דבר מה!

בגלל ההבדל בין מה שנאמר על ידי בנצי (רכב שאני חולם להביא) לבין מה שאתה אמרת (בנאדם שרכש רכב) הבחור APLLE התבלבל ולא הבין איך הוולוסטר שנרכשה ע'י בנצי הפכה להיות בעלת ערך של 200K בשקלים.

אם כבר לצטט השתלשלות אירועים אז לצטט את כולה.

פורסם
אוף איך אני שונא טרחנות והתפלפלות מיותרת. הנה ציטוט של מה שכתבת,בדגש על המילה רוכש!

רוכש-בנאדם אשר קנה מוצר כלשהו!

חולם על - אדם אשר רוצה דבר מה!

בגלל ההבדל בין מה שנאמר על ידי בנצי (רכב שאני חולם להביא) לבין מה שאתה אמרת (בנאדם שרכש רכב) הבחור APLLE התבלבל ולא הבין איך הוולוסטר שנרכשה ע'י בנצי הפכה להיות בעלת ערך של 200K בשקלים.

אם כבר לצטט השתלשלות אירועים אז לצטט את כולה.

לך-תצטטו את כל התגובה ולא רק חלק-יקל על כולנו להבין :wink: :wink: (קריצה פעמיים!!!)

אני אמרתי שזה כסף רב,ואני יודע להמיר אותו לשקלים בעצמי,אבל תודה על העזרה :)

• תוכן חדש...