Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מצבר ומילאתי גז מזגנים אצל הנ"ל ביולי 2012.

לאחר 4 שבועות כבר הייתי אצלו שוב למלא עוד פעם את הגז.

השבוע ביקרתי אצלו שוב כדי להחליף את המצבר ששבק חיים אחרי 10 חודשים בלבד.

הבעלים לא מוכן להחליף בטענה שלא בדקתי מים במצבר והאשמה היא שלי. ייתכן והוא צודק, אך החלפתי לא מצבר אחד ולא שנים בחיי, ולעולם לא הייתי צריך לבדוק מים. כשאני מחליף מצבר אני יודע שיש לי 3 שנים שקט. המצבר עדיין באחריות אך בעל המקום טוען שהמצבר הרוס באשמתי.

וזה עוד לפני המחיר שלקחו ממני

לשיקולכם.

פורסם

האם נאמר לך שיש לבדוק מים במצבר?

לגבי הגז, זאת בעיה במערכת המיזוג. מה הקשר שלו לזה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי המיזוג, אם בעל מקצוע עובד כמו שצריך הוא היה צריך לבדוק את המערכת לדליפות ולא להסתמך סתם ככה על כל אחד שצריך למלא גז.

בכל מקרה כל מיקרה לגופו.

פורסם

כמו שכתבו מעלי

אם חסר גז כנראה שיש סיבה, לא חסר גז סתם ולכן יש לבדוק איפה הדליפה ולתקן אותו במקום סתם למלא גז

פורסם

תודה לכל המגיבים.

כנראה ששכחתי פרט חשוב שמאז שהוא מילא לי את הגז בפעם השניה לא הייתי צריך למלא בשנית ועד היום המזגן מקרר בסדר גמור.

קטונתי בנושאי מילוי הגז אך אני חושב שהוא לא מילא נכון, ובלי תשלום הוא לא מוכן למלא שוב

• תוכן חדש...