Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קראתי בספר של הפוקוס שיש אפשרות לנעילת דלתות אוטומטית מעל 30 קמש, אבל לא רשום איך עושים את זה.

האפשרות לא באה מראש מופעלת.

יש לי פוקוס 2012 האצ'בק רמת גימור ספורט.

מישהו יודע איך להפעיל את האפשרות?

תודה רבה :)

פורסם

לא נראה לי שההוראות האלה רלוונטיות לרכבים בארץ, אין את המודול המדובר.

מה שמצאתי ברשת זה זה :

http://www.fordownersclub.com/forums/topic/10988-how-do-i-activate-auto-door-locking-and-unlocking-drivers-door-only/

בעברית : כשהמנוע כבוי, ללחוץ בשלט על כפתור הנעילה והפתיחה בו זמנית ל-4 שניות לפחות.

המאותתים יהבהבו פעמיים לאישור. כנ"ל לגבי ביטול.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא נראה לי שההוראות האלה רלוונטיות לרכבים בארץ, אין את המודול המדובר.

מה שמצאתי ברשת זה זה :

http://www.fordownersclub.com/forums/topic/10988-how-do-i-activate-auto-door-locking-and-unlocking-drivers-door-only/

בעברית : כשהמנוע כבוי, ללחוץ בשלט על כפתור הנעילה והפתיחה בו זמנית ל-4 שניות לפחות.

המאותתים יהבהבו פעמיים לאישור. כנ"ל לגבי ביטול.

אנסה את זה היום ואעדכן, תודה.

פורסם

עשיתי את זה, אבל הדלתות לא ננעלו בנסיעה.

יותר מזה, כל פעם שאני פותח עכשיו את האוטו, גם האיתות קופץ, מה שלא היה פעם.

עריכה:

תקרא שוב את התיאור, בפוסט שם הם מביאים מדריך לאיך לפתוח רק את דלת הנהג בפתיחת האוטו, ככה שלחיצה אחת על הפתיחה תפתח רק את דלת הנהג, השנייה את כל הדלתות..

זה לא מה שחיפשתי :(

פורסם

צודק, טעות שלי. יחד עם זאת יש שם לינק לעוד ת׳רד

שמכיל הוראות לתכנות של כל מיני פיצ׳רים :

http://www.fordownersclub.com/forums/topic/5008-question-for-new-fiesta-owners/page-2

נראה שהפרוצדורה לנעילה אוט׳ לא ממש עובדת בדור החדש של הפורדים, ניסיתי ללא הצלחה.

מצד שני יש שם פרוצדורה לביטול התראה לחגורת בטיחות, לא הצלחתי להפעיל גם אותה, אבל חלק מהחיווים בדרך כן היו, אז יש מצב שאני אצליח עם עוד כמה נסיונות.

הפרוצדורה לפתיחת נעילה בשני שלבים עובדת, כלומר בלחיצה על פתיחה רק דלת הנהג נפתחת, עוד לחיצה מהירה פותחת את כל הדלתות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם אותי מעניינת פונקציית הנעילת דלתות האוט'. בנוסף גם הפעלת DRL במצב אוט' - ביום.

נראה לי שאעשה בדיקה מול המוסך המרכזי, אולי להם הפתרונות :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לך כפתור של נעילת ופתיחת הדלתות ברכב?

אם כן, נסה ללחוץ עליו למצב נעילה לכ-10 שניות. הדבר יפעיל נעילת דלתות אוטומטית מעל מהירות מסויימת.

לבטל זה בדיוק הפוך.

פורסם

משהו אחד בטוח - הסוללה של השלט תגמר מהניסויים האלו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניסית לקרוא בספר רכב?

אצלי בגולייטה זה מתבצע בצורה פשוטה מאד ע"י כניסה לתפריט דרך מחשב הדרך ללא שום חיבור חיצוני.

דרך אגב אפרופו נוחות והנדסת אנוש,הרכב ננעל אוטומטית מעל 20 קמש, וכאשר אני פותח דלת ברכב זה פותח את כל הדלתות כולל את הבגז', יוצא לי לנהוג באוונסיס החדשה ושם זה ננעל ,ולאחר פתיחת דלת קדמית נהג/נוסע הדלתות האחוריות והבגז' נשארים נעולים אלה אם כן פתחת ע"י לחצן שפותח את כל הדלתות,מסורבל מציק ולא נוח.

מי אמר שלאיטלקים אין הנדסת אנוש....:roll:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
יש לך כפתור של נעילת ופתיחת הדלתות ברכב?

אם כן, נסה ללחוץ עליו למצב נעילה לכ-10 שניות. הדבר יפעיל נעילת דלתות אוטומטית מעל מהירות מסויימת.

לבטל זה בדיוק הפוך.

כן, אח שלי ניסה את זה ללא הצלחה..

ניסית לקרוא בספר רכב?

אצלי בגולייטה זה מתבצע בצורה פשוטה מאד ע"י כניסה לתפריט דרך מחשב הדרך ללא שום חיבור חיצוני.

דרך אגב אפרופו נוחות והנדסת אנוש,הרכב ננעל אוטומטית מעל 20 קמש, וכאשר אני פותח דלת ברכב זה פותח את כל הדלתות כולל את הבגז', יוצא לי לנהוג באוונסיס החדשה ושם זה ננעל ,ולאחר פתיחת דלת קדמית נהג/נוסע הדלתות האחוריות והבגז' נשארים נעולים אלה אם כן פתחת ע"י לחצן שפותח את כל הדלתות,מסורבל מציק ולא נוח.

מי אמר שלאיטלקים אין הנדסת אנוש....:roll:

פעם קראתי שמה על זה משהו, אם אני לא טועה..

שניסיתי לחפש שוב לא מצאתי..

פורסם

מסתבר שהצלחתי לנטרל את ההתראה על אי חגירת חגורת בטיחות ! לא שמתי לב אפילו כי לא היה חיווי קולי

כמו שכתוב בהוראות, אז חשבתי שזה לא עבד, אבל היום שמתי לב שאני בלי חגורה ואין צליל אזהרה.

אני אנסה לשחזר את סדר הפעולות המדוייק לביטול והפעלה ואני אפרסם מדריך מדוייק יותר בהמשך.

את הנעילה האוטומטית לא הצלחתי להפעיל בשום צורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

he partking brake is set.

The car is in Park(automatic), Neutral(manual).

The ignition is OFF.

All doors are closed.

The driver's safety belt is un-buckled.

The parking and headlights are OFF.

1) Turn the ignition switch to ON, but DO NOT START.

2) Wait for the safety belt warning light to go OFF(1-2 minutes).

Steps 3-5 MUST be completed within 60 seconds!

3) Buckle, then un-buckle the driver's safety belt 3 times, ending with the belt un-buckled.

4) Turn on the headlights, turn off the headlights.

5) Buckle, then un-buckle the driver's safety belt 3 times, ending with the belt un-buckled.

After step 5, the Safety Belt Warning Light will be turned on for 3 seconds.

6) Within 7 seconds of the safety belt warning light turning OFF, buckle then un-buckle the safety belt. This will disable the Belt Minder if it is currently enabled, or enable the Belt Minder if it is currently disabled.

Confirmation of the disabling of the Belt Minder is provided by flashing the safety belt warning light 4 times per seconds for 3 seconds. Confirmation of the enabling of the Belt Minder is provided by flashing the safety belt warning light 4 times per seconds for 3 seconds, followed by 3 seconds with the safety belt light off, then followed by flashing the safety belt light 4 times per second for 3 seconds again. After confirmation, the deactivation/activation of the Belt Minder procedure is complete.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כן, לפי המדריך הזה עבדתי (זה היה בלינק שהבאתי קודם). הבעיה היא שאין חיווי ברור שאומר שהמצב השתנה.

אז זה עובד, גם ביטול וגם הפעלה באותה צורה. בקיצור ובעברית :

- להתחיל ממצב שהרכב כבוי, תיבה ב-P או N, כל הדלתות סגורות, אורות כבויים, וחגורות לא מחוברות.

1. לפתוח סוויץ', לא להניע.

2. לחכות שסימן חגורת בטיחות יכבה (כמה שניות).

צעדים 3-5 צריכים להתבצע תוך 60 שניות !

3. לחבר ולנתק את חגורת הנהג שלוש פעמים ברצף. בסוף שתהיה לא מחוברת.

4. להדליק את האורות, ולכבות חזרה.

5. לחבר ולנתק את חגורת הנהג שלוש פעמים ברצף. בסוף שתהיה לא מחוברת.

בשלב הזה סימן חגורת הבטיחות יהבהב שלוש פעמים, אחרי שהוא כבה סופית, תוך 7 שניות :

6. לחבר ולנתק את חגורת הנהג פעם אחת.

בשלב הזה אפשר להניע ולנסוע, המצב של התראת החגורה אמור להיות הפוך ממה שהיה קודם.

שימו לב שביטול ההתראה הקולית, מבטל גם את החיווי הויזואלי על כל החגורות, גם מאחור, שזה דווקא חשוב

למי שמסיע נוסעים מאחור. חבל שאי אפשר לבטל רק את ההתראה הקולית ועדיין לקבל חיווי ויזואלי של כל מושב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...