Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הייתי היום במוסך בגלל בעיות חום שיש לי ברכב, החום כל הזמן עולה כמעט עד האדום ואז יורד.

שם ראו שצינור התפוצץ, החליפו לי אותו ואז במבט חטוף דרך המכסה של הרדיאטור אמרו לי שהוא סתום והחליפו גם אותו.

הודיעו לי שבגלל שהרדיאטור ששמו לי אינו מקורי אז אני אראה את מחוג החום תמיד משחק סביב האמצע ולרוב הוא לא ירד מהאמצע.

זה נשמע לי הזוי אבל לצערי אין לי מה לעשות עם זה כרגע, חוץ מלשאול את דעתכם?

תודה

פורסם
אין קשר. לדעתי אתה תראה את מה החום משחק סביב האמצע כי לא שמו לך טרמוסטט.

החלפתי טרמוסטט לפני ארבעה חודשים...

פורסם

היום הייתי במוסך בעינייני חום מנוע לא סדיר.

גם היתה לי אותה בעיה - התחממות בזמן עצירה.

(בזמן נסיעה האוויר שנכנס כנראה מקרר מספיק טוב)

בכל אופן להבנתי זה יכול להגרם מכל מיני סיבות שקשורות בקירור.

מאוורים שלא פועלים טוב,

נזילות מים מהמערכת קירור: מיכל מים, צינורות...

משאבת דלק שחוקה / לא עובדת טוב.

רדיאטור סתום,

טרמוסטט לא תקין.

כמובן שיש בלאי על החלקים ומה שלא הוחלף / נוקה במשך שנים אז הסיכוי שבו התקלה עולה.

אם החליפו לך את הרדיאטור, והטרמוסטט חדש - אז תסע עכשיו ותראה אם זה פתר את הבעיה.

כאשר עוצרים החום לא אמור לעלות באופן חריג, אלא אולי בכמה מעלות.

אצלי הוחלפה משאבת מים, טרמוסטט וניקו את הרדיאטור.

ישר שנסעתי ראיתי את ההבדל, החום הפסיק לי לשחק לי כל עצירה ברמזור.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

תבדוק את משאבת המים יכול מאוד להיות שהיא גמורה והיא לא מסחררת את הנוזל קירור כמו שצריך

(זה אמור לקרות בעיקר הטורים נמוכים).

כמובן תבדוק אם לא הוציאו לך את התרמוסטט.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תודה לכולם על התשובות!

תבדוק את משאבת המים יכול מאוד להיות שהיא גמורה והיא לא מסחררת את הנוזל קירור כמו שצריך

(זה אמור לקרות בעיקר הטורים נמוכים).

כמובן תבדוק אם לא הוציאו לך את התרמוסטט.

אני יכול לבדוק בעצמי את משאבת המים?

מה זאת אומרת "אם לא הוציאו לך את התרמוסטט"?

פורסם
תודה לכולם על התשובות!

אני יכול לבדוק בעצמי את משאבת המים?

מה זאת אומרת "אם לא הוציאו לך את התרמוסטט"?

את משאבת המיים לא ניתן לבדוק בלי פירוק שלה אל מחוץ לבלוק המנוע.

לגבי הוצאת הטרמוסטט כמו שצויין יכול להיות שפשוט ביטלו אותו ע"י הוצאתו בזמן החלפת הרדיאטור. איני יודע אם הטרמוסטט שלך הוא בצינור העליון או התחתון אבל בקלות ניתן לדעת אם ביטלו אותו ע"י הרגשת הטמפרטורה של המיים עם הנעת הרכב באחד מצינורות אלה, תלוי היכן הטרמוסטט ממוקם.

פורסם
את משאבת המיים לא ניתן לבדוק בלי פירוק שלה אל מחוץ לבלוק המנוע.

לגבי הוצאת הטרמוסטט כמו שצויין יכול להיות שפשוט ביטלו אותו ע"י הוצאתו בזמן החלפת הרדיאטור. איני יודע אם הטרמוסטט שלך הוא בצינור העליון או התחתון אבל בקלות ניתן לדעת אם ביטלו אותו ע"י הרגשת הטמפרטורה של המיים עם הנעת הרכב באחד מצינורות אלה, תלוי היכן הטרמוסטט ממוקם.

תודה על תשובתך,

את הטרמוסטט לא פירקו בזמן החלפת הרדיאטור, יכול להיות באמת שהבעיה היא במשאבת מיים?

• תוכן חדש...