Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שניה עד 50,000, חסכוני בדלק ובעל מרווח גחון טוב- כמעט כל יום צריך לעבור בשביל של כמה קילומטרים, שפרייבט זוחל בו על 5-20, וג'יפ נוסע על 50 רוב הדרך.

עדיפות לרכב לא רועש ויציב, נוסע הרבה בכביש שש.

עד כה גיליתי 2 רכבים מתאימים בתקציב:

1. סוזוקי איגניס, מרווח גחון של 16.5 ס"מ, אבל אני מעדיף יותר גבהה, או פשוט רכב יותר גדול.

2. דייהטסו טריוס - שמעתי דברים בינוניים על המנוע, ויציבות על הכביש.גם נמצא על גבול התקציב.

אשמח מאוד להמלצות - גם על רכבים שלא חשבתי עליהם.

הרכב יכול להיות גם יותר גדול או ישן יותר.

פורסם

למרות שיש גם דגמי הנעה כפולה לאינגיס, אני מסופק אם היא תיתן לך את אותם ביצועים כמו הטריוס.

תנסה לבדוק גם סוזוקי ג׳מני כחלופה.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הג'ימני והאיגניס לא ממש יציבים על כביש כשעוברים את ה100 קמ"ש. הם גם רועשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ג'מני כבר לא באה בחשבון - היא עושה שטח מדהים, אבל הבנתי שממש לא יציבה על הכביש במהירות.

הדעות חלוקות מאוד על הטריוס, ולאחרונה גם המליצו לי לנסות להשיג ראב 4 ישנה או טוסון קצת פחות ישנה

מנסה להבין איפה פה היעילות בדלק ואמינות רכב.

פורסם

טוסון וראב 4 זה כבר קטגוריה אחרת... מנועים גדולים יותר וכנ"ל גם אחזקתם לעומת האיגניס והטריוס.

ומבין שניהם? מניסיון עם שניהם - רחוקים מלהיות "ג'יפונים", קוטר גלגלים מגוחך ביחס לגובהה, חוסר כח משווע במנועים המצומקים שלהם, יציבות של עפיפון בעת רוחות חורפיות - מספיק?

אה שכחתי יתרונות... שניהם אמינות מאוד ואחזקתם יחסית נמוכה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...