Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסתכל על זה מנקודת המבט שלי, לרכב עם ה 160 אלף לא הייתי טורח להתקשר (כן, גם אם רשום במודעה שהרכב במצב מעולה). לההוא עם ה 130 אלף כבר יש יותר סיכוי.

קשה לי למכור רכב שלא הייתי קונה בעצמי.

לגבי המיטו, קצת מפתיע אותי שיורדים על האוטו ברמה כזאת.

נהגתי בה פעם כשהייתה חדשה ועוד פעם לפני כמה חודשים. דווקא די נהניתי, אבל ישר איך שעליתי על ההגה שמתי על DYNAMIC כך שיכול להיות שהיא פחות מהנה\נעימה במצב NORMAL. אני צריך לבחון אותה יותר לעומק ולראות איך הוא בניסעה ממושכת, מקווה שיתאפשר לי לקחת אותה לכמה שעות בסופ"ש.

על פניו לגולף יתרונות, ודאי מבחינת כח ומרחב פנים. כל השאר שמור לתחושות הסובייקטיביות שלך. העובדה שמישהו נהנה מאוטו שמישהו אחר מתאר כ"דלוח" אפילו לא דורשת בירור.

פורסם

אני מצטער אבל אין פה בכלל מה להשוות בין הרכבים.

אלו לא רכבים מאותה ליגה ועם כל הכבוד למיטו, זה פונטו עם לוק ספורטיבי. כבש בעור זאב ...

בדיוק ההפך מה GTI...

בעניין הקילומטרז' זה הזוי, סע ותהנה מהרכב. זה רכב כיפי ומתגמל . מי שקונה כזה רכב לא קונה אותו כדי לעשות חשבונות.

הרכב שלי שנת 2006 עם 118K ק"מ ,נוסע ונוסע ונוסע.... מה זה חשוב מה יהיה ביום המכירה ?

המחירון יהיה כ"כ נמוך (גם כיום הוא התרסק) והמבחר כ"כ נמוך שרכב שמור ייחטף ומעל המחירון .

מיטו למכירה עם ק"מ נמוך יש הרבה, אני לא חושב שזו הזדמנות של פעם בחיים.

נראה אותך אחכ מוצא GTI אחרת , גם דור 6 כמעט בלתי אפשרי למצוא נורמליות וצריך לשלם כמעט כפול על אותו דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

^

וגולף GTI זה בעצם גולף, שזה עוד יותר מעליב, לא?!

אגב, התנהגות של פונטו, רגילה לחלוטין (זאת עם 70 כ"ס), עדיפה על פני כל גולף שהיא לא GTI/R.

--------

לפותח השרשור, נראה כי האנשים שקוטלים את המיטו הם האנשים שלא באמת נסעו על הרכב.

בכל אופן, נהגת על הרכב ואם נהנית והוא מספק אותך יש טעם לשקול זאת.

עוד רעיון, פונטו אבארט. קצת יותר טובה מהמיטו מכל מיני אספקטים והכל ביחד הופך להיות די משמעותי.

החסרון המשמעותי היחיד יכול להיות בתחום העיצוב, וזה כמובן, סובייקטיבי לחלוטין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם הרעיון עלה לך בראש יש לכך סיבה.

אין ספק שמבחינת נתונים יבשים הגולף עדיפה, אך בתור אחד שהחזיק מיטו 3 שנים ולאחותו יש פונטו איבו, כל המלגלגים טוב יעשו אם יקחו סיבוב על המיטו, הרכב לא מרגיש פונטו.

אני הייתי הולך על המהלך ומרוויח רכב רענן יותר.

כמו שהציע sportivo מעלי, קח בחשבון את הפונטו אבארט,נדירה יחסית,עיצוב קרבי ויפה מאד לטעמי.מנוע מעט חזק יותר מהמיטו 165כס,מושבים חובקים יותר ועוד..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מיטו, חלש? דלוח? כבש בעור זאב? פונטו עם לוק ספורטיבי?

הבחור נהג על האוטו, והוא יכול להמשיך לבדוק אותו היות והוא במשפחה, אז לא נראה לכם מיותר לצטט אימרות מוגזמות מ"עיתונאי רכב"?

לעיניין,

הפורום מזוהה עם VAG ולא מסובך לראות את זה (הגנה בחירוף נפש על תקלות והתנהלות קלוקלת של היבואן), ההמלצה שלי, קח את האוטו סע איתו יומיים שלושה - אם אתה יכול אפילו יותר

ותחליט למי אתה מתחבר יותר.

2006 זה לא כ"כ זקן, 130K ק"מ זה נורא בכלל, נכון המיטו צעירה, ובעקבות כך כנראה שתפגין בשנים הבאות אמינות טובה יותר.

גולף GTI ואלפא מיטו שונות במה שהן מייצגות לכן השאלה היחידה היא אם אתה מתחבר לזה או לא.

אם אתה לא מתחבר למיטו, אין מה להחליף.

פורסם

להיתקע? איפה? למה?

כל מה שאמרו על המיטו מוצדק, חוץ מזה שהיא חלשה. דווקא כוח לא חסר לה. מה שכן חסר לה זה כל היתר - עידון, נוחות, הידור. אישית לא התחברתי אליה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עוד רעיון, פונטו אבארט. קצת יותר טובה מהמיטו מכל מיני אספקטים והכל ביחד הופך להיות די משמעותי.

כנראה שלא הובנתי נכון. אני מאוד מרוצה מהגולף ולא מחפש מחליפה.

המיטו עלתה על הפרק רק בגלל שזה רכב שאני מכיר מיומו הראשון ואני יודע איך הוא ננהג וטופל.

בכל מקרה, אחרי הרבה מחשבות החלטתי שאני כן מעוניין לקנות את המיטו, במחיר הנכון.

אתמול דיברתי עם הבחור והצעתי לו את הסכום שאני מוכן לשלם עבורה. נראה אם הוא יסכים או לא.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני חושב שהוא מדבר על סחירות ולא על אמינות.

בכל מקרה אני לא חושש מסחירות, כשיש לך רכב שמור ומטופל עם נתונים טובים הוא ימכר.

אחרי שהצלחתי למכור אופל אסטרה H תוך פחות משבוע ובמחירון אני כבר לא קונה את כל הסיפורים האלה של אתה-תיתקע-עם-הרכב-עד שהוא-ימות-כי-בחיים-לא-תצליח-למכור.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
^

וגולף GTI זה בעצם גולף, שזה עוד יותר מעליב, לא?!

אגב, התנהגות של פונטו, רגילה לחלוטין (זאת עם 70 כ"ס), עדיפה על פני כל גולף שהיא לא GTI/R.

--------

לפותח השרשור, נראה כי האנשים שקוטלים את המיטו הם האנשים שלא באמת נסעו על הרכב.

בכל אופן, נהגת על הרכב ואם נהנית והוא מספק אותך יש טעם לשקול זאת.

קוטלים אותו ברמה ההשוואתית כי אין פרמטר אחד בו הוא עדיף על ה GTI מלבד העיצוב המיוחד ומסובב הראשים. (לחובבי הז'אנר). הרכב הזה צריך להיות מושווה לפולו GTI ולא לגולף כי זו הליגה שלו פחות או יותר.

נ.ב. כפי שאמרת - אם כבר אז הפונטו אבארט' עדיפה כבר על המיטו.

בכל מקרה ההחלטה נפלה אז סיימנו את תפקידנו.

אם אתה מוכר, תעשה טובה לחברים כאן ופרסם בפורום - יש כמה אנשים שרעבים לשנתון 06-07 ידניות.

נ.ב.2. הפורום הזה פורום VAG ? אמנם אני בקושי כותב כאן לאחרונה אבל ברור שזה יקרה בערך בימות המשיח. :-)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההפך.אני בעדך. אני מנסה להקל על המיטו להתבלט כי זהו רכב בינוני בסה"כ.

זו לא תחרות למי יש יותר גדול, אני כבר לא בגיל שאכפת לי מה חושבים אלא באמת מנסה לעזור אובייקטיבית.

אני לא מכיר אותך , אבל באופן כללי סריקה מהירה של הודעותיך בפורום מגלה שאתה מתמקד בהודעות שיטנה לתוצרת VW,אאודי וכו' ושירי הלל למותג אלפא, כך שאתה אפילו לא מנסה להיות אובייקטיבי או אפילו להראות סוג של ידע מבוסס על נסיון כלשהו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

^

כנראה שהסקירה שלך לא שווה הרבה, כמו חלק מההודעות שאתה רושם כאן (שירי הלל לVAG והכפשת כל דבר אחר, ניחא).

נ.ב. אני חושב שאתה בין האנשים האחרונים שיכולים בכלל לדבר על אובייקטיביות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תגיד ספורטיבו נהגת בכלל על GTI דור 5 ואילך?

היא, בכמה רמות מעל המיטו בכל היבט למעט אולי העיצוב החיצוני.

הרבה יותר הוגן כלפי המיטו להשוות אותה לפולו GTI ולא לגולף.

ואם כבר משווים אותה לגולף אז בוודאי שלא ל GTI.

אולי היא ברת השוואה ל FSI 1.6 ...

• תוכן חדש...