Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגעתי להחלטה שאומנם כרס זה סקסי אבל אשמח להקטין אותה אם אפשר.

אני מחפש איזה תפריט מומלץ שאפשר לעקוב אחריו דיי בהתמדה כדי להוריד במשקל עדיף בלי כושר כי אין לי זמן או כוח לזה ולכן גם הקצב מבחינתי יכול להיות יותר איטי.

ניסיתי לחפש באינטרנט והוצפתי במידע על התפריטים ושיטות הרזיה הזויות, אין לי כל עניין בזה אלא פשוט למצוא תפריט בריא פחות או יותר עם כמויות של כמה ומתי לאכול.

תודה על העזרה מראש.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תלך לתזונאית, היא תתאים תפריט בשבילך. כל אחד מקבל דברים בצורה שונה.

באופן כללי, כדי לשרוף שון אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי. בלי לשגל לך את השכל: תוריד ממתקים בהרבה, תוריד שתייה מתוקה לגמרי, תוריד פחמימות לפעם ביום. בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור אדם שעשה מספר דיאטות בחיים והוריד כמה עשרות קילוגרמים, אין מנוס מכושר.

לספור קלוריות זה עינוי ומה גם שקשה לשמור על הדרך הזו לאורך זמן וברגע שמפסיקים- משנימים חזרה.

ברגע שאתה עושה כושר ובונה מסת שריר אתה מגביר את קצב חילוף החומרים שלך מה שיתרום משמעותית להורדת אחוזי שומן בשילוב תפריט נכון.

בסך הכל כושר זה כייף כשנכנסים לזה ויש תכנית מסודרת בחדר כושר וכמובן שיש פעילויות ספורט נוספות (מלבד ספורט מוטורי ;) )

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אני מאוד בעד כושר ובעבר הייתי עושה הרבה אבל הסגנון חיים שלי כרגע לא ממש מאפשר לעשות משהו על בסיס קבוע, אני טס הרבה בשביל העבודה וזה דיי דופק כל שגרה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כושר הוא לא חובה בשביל לשרוף שומן. זה נטו תזונה. כושר הוא כלי עזר. אני הורדתי הרבה מאוד כרס בלי כושר. תלך לתזונאית, והיא תתאים לך תפריט. אל תסתמך על ניסיונם של אנשים, כי אנשים הם שונים. מה שכתבתי לך, זה באופן כללי מאוד. הכי טוב זה לגשת לייעוץ מקצועי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אף אחד לא יכול לתת לך ככה תפריט מוכן ומתי לאכול מה בלי להכיר אותך, את הנתונים שלך, את הסדר יום שלך, את הרגלי והעדפות אכילה של ואת היכולת שלך להכין ולרכוש מזון

וכל שיטת בזק להורדת משקל שתעבוד עליך בלי שתהיה מעורב בה מעצמך היא שיטה זמנית, הכל יחזור

להרזות זה אורח חיים, אחרת זה לא נשאר לכל החיים

צריך לקרא, לשאול, ללמוד, ולהקריב זמן, כח ומשאבים.

מה שאתה מבקש זה מקביל לזה שאדם ירשום בפורום שיפורים ״מעוניין לשפר את הרכב ואין לי זמן ו/או כח לזה״

בהצלחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הורדת משקל נעשית על ידי תזונה נכונה, ולא שום דבר אחר. יש להתאים תוכנית תזונה באופן אישי על ידי תזונאי\ת (כן, אני מכיר לפחות דיאטן אחד ממין זכר).

נושא הפעילות הגופנית חשוב מאוד לשמירה על המשקל ולמניעת מחלות. יש אפילו גישה שמדברת על ה-fat and fit - כלומר השמן בכושר גופני גבוה - כמדד לסיכון יחסית נמוך למחלות מסויימות, אם כי הדבר נתון בויכוח. מכל מקום פעילות גופנית לבדה לא תשיג את היעד של ירידה במשקל. אבל אסור לוותר עליה, ההמלצה היא למינימום שבועי של 150 דקות של פעילות בעצימות בינונית או 75 בעצימות גבוהה, עם עדיפות ל-30-60 דקות ביום. אפשר לפצל ל-2-3 קטעים בני 20-30 דקות כל אחד.

ד"א - גם אם אתה נוסע הרבה אין שום קושי למצוא חדר כושר במלון או סתם לצאת לצעעדה של חצי שעה בכל יעד שהוא. זה מה שאני עושה בכל מקום שאליו אני מגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...