Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא כותב בפורום הזה בכלל, אבל אנסה את מזלי :)

בשנת 2008 קניתי סקודה פאביה חדשה מהחברה, הרכב הגיע ללא רדיו דיסק. בארץ התקינו רדיו דיסק לא מקורי מסוג Kenwood 312 עם מערכת של 4 רמקולים וטוויטרים בדלתות במקומות היעודים בחינם, לא שילמתי על הרדיו.

הרכב עבר בזמן הזה 53K ק"מ שכולם עם רדיו דיסק עובד, ואפילו מעבר לכך (גם בחניה כשאני בתוך הרכב כשהוא כבוי/שוטף אותו הרדיו דיסק עובד).

בימים האחרונים כשאני לוחץ על לחצן יציאת הדיסק הוא לא יוצא. כשאני נותן לו מכות על הפאנל או בצדדים הדיסק יוצא קצת ונתקע. היום הוא יצא ממש קצת, ואז פירקתי את הפאנל החוצה ושלפתי את הדיסק עם האצבע. בנוסף לכך, על כל בור/פס האטה שאני עולה הדיסק קופץ ולא מנגן וזה מציק נורא.

השאלה היא מה הבעיה עם יציאת הדיסק, איזה חלק הלך ומה ניתן לעשות? שווה לתקן מכשיר כזה או שהוא נחשב מכשיר ישן? לא מבין כלום באודיו. מצרף תמונת יצרן של הרדיו דיסק, הוא זהה 1:1.

תודה לכם.

JIKDCW312_4.jpg

פורסם

לא מכיר את הדגם הספציפי אבל הייתה לי את אותה בעיה גם ברדיודיסק של קנווד. אף אחד לא הסכים בכלל לנסות לתקן את זה ואמרו לי שחבל על הזמן והכסף והחלפתי יחידת ראש. המכשיר שלך בן 5 שזה נצח במונחים של אלקטרוניקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחליף אותו. יש הרבה דגמים חדשים יותר ברמה שלו ואולי גם תהיה לך כניסת USB ודיבורית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...