Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לראות מקרה עצוב של סופרב חדשה שבגלל חוסר תשומת לב נגרם לה נזק של אלפי שקלים.

בחניה ליד הבית שלנו יש כמה פטריות מבטון כדי שאנשים לא יחנו על הכביש.

בשעות הצהריים אחד הנהגים, כנראה לא מכאן בלי לשים לב עלה עליה ונתקע כאשר הגלגל הקדמי שמאלי באוויר כ10 ס"מ מהפטרייה.

ייעצנו לו להרים את האוטו ולשים קרשים מתחת לאוטו על מנת להגביה את הצד מעל הפטרייה ולצאת.

אחרי כמה דקות בא מישהו לעזור לו שכנראה לא מבין יותר מדי בחילוץ וגרירה ושם לו אבנים צרות מדי.

התוצאה היא שאחרי 20 דקות של הרמה והזזת האוטו כמה ס"מ כל פעם הסיפור נגמר בסופרב חדשה עם רדיאטור שבור, טמבון שבור, נהג מתוסכל עם רכב עומד ומי יודע אי אילו מכלולים נשברו בדרך (ראיתי משהו תלוי מלמטה).

מסקנה : לשים לב איפה נוסעים.

סתם בשביל הספורט - כמה עולה בערך לתקן נזק כזה בהתחשב שנבר הטמבון ורדיאטור?

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא צריך לקוות שלא נגרם לו נזק חמור יותר ממה שאתה מתאר. מקרה קלאסי של "קצה שלדה" במכוני הבדיקה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה בגלל הDSG.

כעקרון על טיפשות משלמים, אבל הידיעה שהבחור הזה הוך להיות תלוי בצ'מפיון גורמת לי לרחם עליו מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הידיעה שהבחור הזה הוך להיות תלוי בצ'מפיון גורמת לי לרחם עליו מאוד.

זה אחד הדברים המפחידים במקרה הזה.

כמו במקרה שצויין למעלה גם פה ניסו לחלץ עם אבנים בגודל שמופיע בתמונות, מה שגרם לתוצאה הנ"ל.

נכון לעכשיו ( כ7 שעות אחרי המקרה) האוטו עדיין עומד.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

ואני נוהג לומר, ככל שהרכב יקר יותר, ככה הנהג גרוע יותר. (פרט לרכבי ספורט).

וכל יום אני נתקל בזה, וככה זה עם החברים שלי ועם כל המכרים שלי.

נזק גדול מאוד, מאמין שאם צריך חלקים חדשים (אין בפירוקיה), יכול להגיע גם ל20K בכיף, אבל מזה משנה, בטוח יש לו מקיף, 3K ככה פלוס מינוס הוא מסודר.

הפטריות האלה אכזריות.

האם הפטריות ממוקמות במקום שקשה לראות אותם?

כל מקום שאני רואה כאלה, הם ממוקמות בהיגיון, צריך ליהיות בעל כישרון כדי לעלות עליהם.

פורסם
מה ? איך עושים דבר כזה ? באמת אני לא מבין, איך אפשר בכלל לעלות על הפטריות האלה ?, מישהו הצליח פעם :roll: ?

כמובן שמישהו הצליח, התמונות שצילמתי הן ההוכחה לכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
להכנס בפטרייה או לשפשף אותה זה סביר.

אבל לעלות עליה, בשביל זה כבר צריך כישרון...

מעניין איך הייתם מגיבים אם זאת הייתה אישה...

• תוכן חדש...