Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקנא באזרחים של המדינות השפויות

בהן מכונית כזו משנתון כזה נמכרת בשוק המשומשות באיזור ה 20,000$ יענו קצת יותר מ 70,000 ש""ח.

פורסם
הב.מ.וו נימכרה?

איך השוק יד שניה שם?

הרגע נחתם זכרון דברים ושולמה מקדמה עבורה.

היא נמכרה ב-35,000 שקלים, רכשתי אותה לפני שנה ו-10 חודשים ב-45,000 שקלים.

סה״כ קיבלתי מחיר לא רע, מכוניות דומות נמכרות פה גם סביב 25-30k שקלים אבל קיבלתי מחיר טוב יותר כי הרכב באמת היה במצב פנטסטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נחמד לראות שרכבים נמכרים בהתאם לערך האמיתי שלהם.

לא כמו בארץ, שפה כל אחד דורש מיליון שקל על BMW רק כי זו BMW עם ג'אנטים ומדבקת ///M מאחורה.

פורסם
הרגע נחתם זכרון דברים ושולמה מקדמה עבורה.

היא נמכרה ב-35,000 שקלים, רכשתי אותה לפני שנה ו-10 חודשים ב-45,000 שקלים.

סה״כ קיבלתי מחיר לא רע, מכוניות דומות נמכרות פה גם סביב 25-30k שקלים אבל קיבלתי מחיר טוב יותר כי הרכב באמת היה במצב פנטסטי.

קיבינימאט,מאזדה 3 עולה יותר:evil:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוטו מדהים ונדיר מאוד בארץ, תהנה איתו.

איך היא בנסיעה על הצד? יש שליטה על מצבי נעילת הדיפ'?

יש מסלולים סגורים בהונג קונג לחובבי רכב?

במקרה לפני שבוע הוצעה אחת כזאת למכירה בארץ .

544497_10200438636821787_635848955_n.jpg

BMW E30 325i Coupe

פורסם

זו שבתמונה שצירפת הינה E63 (פגושים שונים ותא מטען שונה מפרידים ויזואלית בין הדגמים) או שמא זו E55 עם פגוש של 63 (הסבה פופולרית).

רצת מהר מדי לנסיעה על הצד, יש עוד הרבה זמן עד שארגיש בטחון לבטל בקרת אחיזה.

אין מסלול סגור בהונג קונג, כן יש ימי מסלול בסין, עולה כ-2000$ לחבילה שכוללת רשיון רכב זמני לסין, יומיים במסלול עם 2 לילות בבית מלון).

לזה תוסיף עלות סט צמיגים וצלחות\רפידות בלימה.:wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יאללה, תקנא8uge7u8y.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני בהיי טק, לא ביהלומים.

אנשים כמוני נוהגים בטויוטה.

של שכן, סתם להתגרות בך.. :-)

אני מוכן להחליף את הטויוטה ב AMG שלך... תגיד מתי!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חולה עליכם חברים , אני בהיי-טק לא ביהלומים.... היי-טק היי-טק אבל לא בהרצליה :)

אני מחכה לעוד עדכונים ועוד תמונות.

haters will hate

פורסם
זו שבתמונה שצירפת הינה E63 (פגושים שונים ותא מטען שונה מפרידים ויזואלית בין הדגמים) או שמא זו E55 עם פגוש של 63 (הסבה פופולרית).

הכיתוב V8Kompressor מעיד על E55. ה-E63 הוצגה מאוחר יותר, והסיומת של לוחית הרישוי מעידה על שנת 2003.

פורסם

גולף, מה שכתבת ידוע, לכן כתבתי או שזו E63 (שמישהו שם לה תג של קומפרסור, גם כאלה יש) או שזו אכן E55 עם בעלים שהשקיעו הרבה כסף כדי שתראה כמו E63 (פגוש קדמי שונה, פנסים שונים מקדימה ומאחורה, ג׳אנטים שונים...).

כך או כך- מפלצת :twisted:

גם אני חושק לפעמים בפגוש של E63.....אבל אז אישתי מחזירה אותי למציאות :lol:

אבי,

להחליף עם הטויוטה אני לא אחליף אבל תגיע כבר להונג קונג בנאדם- הבירה והסיבוב עלי!

פורסם

זה נראה כאילו הכבישים שם צרים מאוד. זה באמת ככה או זה בגלל החושך? גם הרבה פניות וגם בזוויות קשות. יש לך איפה להנות שם עם רכב כזה? חוץ מב-2K דולר בסין. :-)

פורסם

הכבישים שבסרטון אכן צרים מאוד וב-90% מהדרך יש אפס מרווח לטעויות ולכן צריך להכיר את הכביש טוב ולנהוג מדוייק כי ברוב המקרים אי אפשר לזלוג לנתיב הנגדי בגלל שכל הפניות כמעט- פניות עיוורות.

פרט לכבישים האלה ישנם עוד מספר כבישים מעניינים לנהיגה כי יש פה הרבה הרים ובאופן טבעי יש על ההרים האלה כבישים מתפתלים.

וכמובן שיש גם את הפאן של לעלות עם רכב כזה לכביש המהיר ולהדבק למושב או לתת בראש לקאררה S באיזו עליה ארוכה ומהירה....

(צריך לראות את הפרצוף של נהג הקאררה כשמגיעים לסוף העליה והוא בוחן את הרכב בפליאה כדי להבין איך מכונית סלון גדולה וכבדה עם מקום ל-5 נוסעים מבוגרים ותא מטען שיכול להכיל את אותה קאררה נתנה לו 3-4 מכוניות בעליה..).

:lol:

• תוכן חדש...