Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שניסיתי להכין כנפיים ברוטב, אבל אף פעם לא יצא לי אפילו קרוב כמו בטמפל בר.

הכנפיים שם ממש עסיסיות ולא מתייבשות כמו אצלי, והרוטב מלא טעם במרקם של דבש, ללקק את האצבעות.

והחמוצים שמוגשים עם הבירה, כרוב וגזר, בידיוק בטעם שאני אוהב, לא רכים מידיי ולא מוצקים מידיי, לא חמוץ מידיי ולא מתוק כמו שאני לא אוהב.

איך מכינים את שני הדברים המדהימים האלו שיצאו כמו בפאב טמפל בר? :-(

עד מתי ספטמבר 08.:(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני אכלתי שם את אותן כנפיים. טעים, אבל אין לי מושג מה הם שמו שם...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כמה זמן אתה משרה אותם ברוטב? אני אישית לא אוהב כנפיים, אבל בד"כ חוסר טעם של מרינדה, נובע מחוסר זמן השרייה.

חמוצים זה פשוט כמה זמן אתה מחזיק אותם. נסה להכין קופסת בקרה, כלומר כל יום תוציא אחד ותטעם. כשזה יהיה לטעמך, תדע בדיוק כמה ימים זה לוקח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כמה זמן אתה משרה אותם ברוטב? אני אישית לא אוהב כנפיים, אבל בד"כ חוסר טעם של מרינדה, נובע מחוסר זמן השרייה.

חמוצים זה פשוט כמה זמן אתה מחזיק אותם. נסה להכין קופסת בקרה, כלומר כל יום תוציא אחד ותטעם. כשזה יהיה לטעמך, תדע בדיוק כמה ימים זה לוקח.

מלבד פרמטר הזמן, ישנו הפרמטר שלא פחות חשוב, אם לא יותר - התיבול עצמו, שאין לי מושג מה החומרים והמינונים.

הכנפיים בקישור לא דומות. הכנפיים אמרות ממש לשחות ברוטב הסמיך.

מסתבר שאני לא היחידי שמחפש את המתכון, לצערי אין בנימצא עדיין.

1 ו 2

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא אכלתי את הכנפיים, אז אין לי מושג מה הם שמים ברוטב, או איזה סוג רוטב זה. מצטער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הכנפיים שלי:

חותכים לחצי מספר כנפיים רצויות (אני אוכל לפחות 8 כנפיים שהם 16 חצאים)

מנקים מנוצות, שוטפים ומייבשים שלא יהיה מים, לאחר מכן מטגנים טוב משני הצדדים במחבת עם כף שמן זית (אם המחבת חמה כמות השמן מספיקה לכל הטיגון) מסיימים לטגן ומניחים בצד.

בינתיים בקערה מכינים רוטב על פי כמות הכנפיים:

* 3 4 כפות קטשופ

* כף סויה

* 1 2 כפות טריאקי

* 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

* מעט פפריקה

* מעט מלח

* מעט פלפל + פלפל צ'ילי (לפי הטעם)

* 4 5 שיני שום חתוכות לפרוסות

* 3 בצל ירוק חתוך לרצועות

מערבבים את הרוטב עם הכנפיים שטוגנו ומחזירים למחבת להקפצה ולסגירת טעמים של 3 4 דק' לכל היותר (הרוטב מתוק וייתכן כי ישרוף את המחבת)

מעבירים את הכנפיים לצלחת, ובתאבון!

(מצורפת תמונה להמחשה)

** אולי הם לא יהיו יבשות כמו בטמפל בר, אבל זה המתכון שלי והוא מוצלח מאוד.

בגדול לכנפיים מוצלחות מספיק להעביר אותם טיגון הגון וזה מספיק בשביל להנות מהם.

ובגלל שהטמפל בר זהו מקום תעשייתי לכאורה, הם קונים את הכנפיים ממקור חיצוני ורק מטגנים בשמן עמוק לדעתי.

417551_10151157964379881_1888842988_n (1).jpg

Polo 2012

פורסם

אם הו רוצה יבש, שייטגן 6-7 דקות במקום 3-4, ואז הרוטב יתאדה. אני חושב שכל הכיף זה לאכול עם טיפה רוטב מלמעלה, ככה שישאר לך על הפרצוף :) ככה אני אוהב את הKFC שלי (קווקזי פרייד צ'יקן, שאני מכין בבית).

• תוכן חדש...