Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בנסיעה לאחור, דפקתי איזה אודי A5 של איזה פוזאיסט מבוגר, בדיוק הוא היה שם אז הוא רץ אליי כאילו ללכת מכות כבר נדרכתי לעימות.

הוא הסתכל על המכה באוטו שלו התחיל לזרוק מספרים מפה עד הודעה חדשה, אני חייב לצייין שכפי שתראו בתמונות שלפניכם אין כמעט מכה!! רק תיקוני צבע קטנים!!!

אשמח לדעה על עלות התיקון והסיבוך.

אופיר

IMG_3753.JPG

IMG_3755.JPG

פורסם

למה להסתבך, תבדוק מה ההשתתפות העצמית שלך ותנסה לסגור איתו על הסכום הזה בלי לערב ביטוח, אם הוא לא מסכים, תחליפו פרטים ותן לביטוח לשבור את הראש איתו, הוצאה שלך תהיה ההשתתפות העצמית + עלייה בפרמייה.

כשחוטבים עצים עפים שבבים, ותאונות קטנות תמיד יהיו, גם לנהג הזהיר ביותר, חשוב תמיד לזכור להשאר רגועים גם אם הצד השני מאוד עצבני, בשביל זה יש ביטוח צד ג'.

פורסם

הוא אמר לי שלדעתו אין מה לערב ביטוח סבבה, אהה ובנוסף אני רוצה להדגיש שהוא החנה חצי אוטו על אדום לבן אם זה משנה משהו..

בלי קשר, התיקון נראה לך רציני? או רק צביעה בקטנה?

פורסם

אין פה מה לערב ביטוח, חבל על ההשתתפות ועל התייקרות הפוליסה, זה עניין של כמה מאות שקלים, שתלכו לפחח ותסגרו איתו על מחיר.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

גם אם הוא החנה את האוטו באמצע הכביש זאת עדיין אשמתך (ואם במקום הרכב שלו היה עומד בנאדם?), הרכב שלך היה בתנועה בעוד הרכב שלו עמד, לטענות אשם/לא אשם יש משמעות רק אם אתה מערב את הביטוח.

כמה מאות שקלים ואתה בחוץ, אם הוא הציע לא לערב ביטוח אז הוא יודע שהסכום המקסימאלי שהוא יכול לדרוש זה ההשתתפות העצמית שלך.

מצב מבאס אבל שאילו יהיו התאונות שלך...

פורסם

יאאלה צודק מה אני מתבאס, שהדברים הקטנים האלה יהיו הבעיות הגדולות ביותר שלנו,

רק מקווה שאבא שלי לא יקשה עליי יותר מידי.

תודה לכם

אופיר

פורסם

ברגע שהוא אומר לך שמע לא צריך לערב ביטוח זה אומר שלא אכפת לו מתיקון התקלה, אכפת לו מרווח קטן של 1000-1500 והוא בבית כבר יבוא עם טוש ויסדר את זה ככה בחפיף וישים 1500 שקל בכיס.

בקיצור, תנסה להגיע איתו לפשרה, הוא נשמע אחד שמבין עניין אם הוא לא רוצה לערב ביטוח הוא רוצה רק להרוויח פה.

אז תשתדל אתה לא להפסיד הרבה פה ותגיע לפשרה ושלום עלל ישראל

שרק שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים הלוואי

פורסם
ברגע שהוא אומר לך שמע לא צריך לערב ביטוח זה אומר שלא אכפת לו מתיקון התקלה, אכפת לו מרווח קטן של 1000-1500 והוא בבית כבר יבוא עם טוש ויסדר את זה ככה בחפיף וישים 1500 שקל בכיס.

בקיצור, תנסה להגיע איתו לפשרה, הוא נשמע אחד שמבין עניין אם הוא לא רוצה לערב ביטוח הוא רוצה רק להרוויח פה.

אז תשתדל אתה לא להפסיד הרבה פה ותגיע לפשרה ושלום עלל ישראל

שרק שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים הלוואי

לא חושב שאתה צודק

לי מאוד אכפת מהאוטו שלי ומדפיקות פח , עדיין אם מישהו יעשה לי סימן קטן , מן הסתם שאני לא יערב את הביטוח וכנראה שאבקש ממנו סכום בעד התיקון במקום פרטי

פורסם

בטח שהוא לא ירצה לערב ביטוח - A5

:-D

ואני לא מאמין שלא איכפת לו מהתקלה, שוב, A5

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בטח שהוא לא ירצה לערב ביטוח - A5

:-D

ואני לא מאמין שלא איכפת לו מהתקלה, שוב, A5

מישהו שאומר לא צריך לערב ביטוח זה אומר שהנזק הוא קטן יחסית והוא רוצה להשאיר ככה.

מישהו אחר היה אומר לו תערב ביטוח אפילו אם זו שריטה קטנה והיה מסדר את זה, והפחח היה לוקח את הכסף.

פורסם

לפעמים חבל על העצבים, תאונות חניה כל חצי שניה קורה בארץ.

כל אוטו שמעלים לכביש, צפוי לקבל שריטות ומכות.

כואב לו בלב, שיקנה יד 2.

לכו לפחח שאתה רוצה, ולפחח שהוא רוצה, תעשו ממוצע בין המחירים, אם זה עובר את המחיר של ההשתתפות עצמית, אז תערבו ביטוח. עדיף כמה שפחות לערב ביטוח, נשמע שאתה צעיר, חבל שבשנה הבאה יקרעו אותך במחיר.

אל תיהיה פראייר, אז מה אם זה אודי.

מקרים כאלה פחח שאני רוצה, זה אצל הערבים, ככה זה חצי מחיר ואז הממוצע נמוך:wink:.

אל תתרגש מזה, אם הוא עצבני, תגיד לו שיגיד תודה שלא ברחת. (ראיתי כאלה שעיקמו מכוניות ברמה שבאמת עושה כאב לב ובורחים.)

אם אתה גרוע ברוורסים וכל יומים עושה תאונה, תתקין חיישנים ושלום על ישראל.

לפעמים זה לא שאתה גרוע, לרוב זה קורה שממהרים, אז נוהגים בצורה פזיזה, וחיישנים יכולים לעזור.

פורסם

יש חיישנים, העניין שנכנסתי בו בצד של האוטו הוא חנה עם חצי רכב על אדום לבן בירידה לחניון והרכב שחור, לכן לא ראיתי ונסעתי אחורה ונכנסתי בו, נתתי לאבא שלי לדבר איתו נראה לי שהוא הבין שהוא לא תפס פראייר, מקווה שזה טיפול קליל וזול כי בתכלס זאת שריטה ממש קטנה על הרכב, תסתכל בתמונה הבאה :

בנוסף יש לי שאלה, הדפיקה ברכב שלי היא מינורית אבל מעצבנת, אני יכול לתקן אותה לבד בעזרת מכחול, רציתי לשאול היכן אני מוצא את קוד הצבע של הרכב כדי שאוכל לבקש מפחח שיכין לי פחית צבע?

IMG_3759.jpg

פורסם
יש חיישנים, העניין שנכנסתי בו בצד של האוטו הוא חנה עם חצי רכב על אדום לבן בירידה לחניון והרכב שחור, לכן לא ראיתי ונסעתי אחורה ונכנסתי בו, נתתי לאבא שלי לדבר איתו נראה לי שהוא הבין שהוא לא תפס פראייר, מקווה שזה טיפול קליל וזול כי בתכלס זאת שריטה ממש קטנה על הרכב, תסתכל בתמונה הבאה :

בנוסף יש לי שאלה, הדפיקה ברכב שלי היא מינורית אבל מעצבנת, אני יכול לתקן אותה לבד בעזרת מכחול, רציתי לשאול היכן אני מוצא את קוד הצבע של הרכב כדי שאוכל לבקש מפחח שיכין לי פחית צבע?

איך אני אומר, עדיף שיהיה נזק של 20K ברכב שלו.

העיקר לא היה שם בנאדם. (ועוד עם האנשים של היום, אתה יודע כמה פעמים בלילה נתתי בלימת חירום בגלל מפגרים שרצים באמצע הכביש ולבושים כהה, וזה עוד כביש של 70 ואני על מותרת.)

• תוכן חדש...