Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אולי לא נהג חדש אבל עדיין נופל תחת הקטגוריה "נהג צעיר" (עד גיל 24)

מה שנותן לחברות הביטוח את ה"פריווילגיה" לנפח מחירים לפוליסה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בוודאי , נהג חדש מבחינת רוב חברות הביטוח , כבר לא רלוונטי אחרי שנה על הכביש מרגע הוצאת הרשיון.

יהיה שינוי , לא מהותי כל כך אבל יהיה.

מה זאת אומרת? שיש הנחה גם לבעלי רישיון שמחזיקים בו שנה בלבד?

ועוד שאלה על הדרך, נניח יש לי רכב שמבוטח כרגע עד ספטמבר, אני רוכש רכב חדש, אני מקבל זיכוי על הרכב הקודם שכבר לא בבעלותי?

פורסם
מה זאת אומרת? שיש הנחה גם לבעלי רישיון שמחזיקים בו שנה בלבד?

ועוד שאלה על הדרך, נניח יש לי רכב שמבוטח כרגע עד ספטמבר, אני רוכש רכב חדש, אני מקבל זיכוי על הרכב הקודם שכבר לא בבעלותי?

אעיד על קרוב , רכש רכב בהיותו נהג חדש- שבוע לפני יום הולדתו, משמעו - עוד שבוע הוא כבר אינו נהג חדש.

הנ"ל שילם סכום שעמד על כ1100 ש"ח יותר משום היותו פחות משנה מלאה על הכביש, אך שבוע לאחר מכן - יצרו עימו קשר מחברת הביטוח ביום הולדתו - וזיכו אותו על הסכום המדובר.

לגבי השאלה השניה, במידה ומכרת רכב X לפני תום שנת הביטוח שלך עליו, עליך להודיע לחברת הביטוח וזו תשאל אותך האם להמשיך את הביטוח על רכב אחר או לקבל צ'ק זיכוי לביתך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...