Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהוט מובייל כבר כחצי שנה, שום תלונה.

אפילו כשהייתי בחו"ל ושלחתי הודעות לארץ, לא התווסף לי שום תשלום מעבר ל89 ש"ח בחודש.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מנפגעי גולן (עברתי שם את אחד מסיוטי שירות הלקוחות הגדולים שהיו לי בחיי).

עברתי לפני כחודש ל-012 במסלול של ה-44 שקלים, ומאז החיים דבש (או לפחות החלק הסלולארי שלהם).

הניוד עבר חלק (שלא כמו בגולן), אין ניתוקים (שלא כמו בגולן), אין אובדן קליטה (הבנתם את הקטע כבר...)

פורסם

אם תוכלו לציין איזה מכשיר בדיוק יש לכם ובאיזה רשת, זה יכול לתת אינדיקציה לאולו שסובלים מבעיות ניתוק (כי כמו שחלקכם יודע, לא כל הטלפונים תומכים בשני התדרים של הספקיות הנפוצות שעובדות על 2100\850 [למעט אורנג'] ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - הבעיות של הבנים שלי בגולן היו עם Nexus S, בלי בעית תדרים, מה גם שלפחות ב-voice גולן נתמכים גם על ידי רשת ה-GSM1800 של סלקום שפועלת בכל פינה ובכל טלפון dual bamd GSM ומעלה, כלומר, למעשה, כל טלפון GSM (אפילו בתלי תמיכה ב-3G)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איציק - הבעיות של הבנים שלי בגולן היו עם Nexus S, בלי בעית תדרים, מה גם שלפחות ב-voice גולן נתמכים גם על ידי רשת ה-GSM1800 של סלקום שפועלת בכל פינה ובכל טלפון dual bamd GSM ומעלה, כלומר, למעשה, כל טלפון GSM (אפילו בתלי תמיכה ב-3G)

גם לנקסוס S יש דגמים שלא נתמכים על 2 התדרים של פלאפון, ידוע לך דגם מדוייק ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איני זוכר את המספר המדוייק, אולם מדובר בדגם שהובא מקנדה, בדוק שתומך ב-2100/850. בני, שבחר בו, לא יפספס דבר כזה.

ד"א - אני משתמש בנוקיה 5800 (לשיחות בלבד) ברשת הוט, ולמרות העדר תמיכה ב-3G850 אין שום בעית כיסוי, למרות שאין גיבוי מרשת GSM.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איני זוכר את המספר המדוייק, אולם מדובר בדגם שהובא מקנדה, בדוק שתומך ב-2100/850. בני, שבחר בו, לא יפספס דבר כזה.

ד"א - אני משתמש בנוקיה 5800 (לשיחות בלבד) ברשת הוט, ולמרות העדר תמיכה ב-3G850 אין שום בעית כיסוי, למרות שאין גיבוי מרשת GSM.

שים לב, גם בקנדה יש 2 דגמים. הנה מלל מויקי:

In Canada, the Nexus S became available at most carriers in April 2011 in two versions, one for Telus, Bell, and Rogers with 3G frequencies of 850/1900/2100 MHz, and the other for Wind/Mobilicity/Vidéotron, using 3G frequencies 900/1700/2100.

אשמח אם תבדוק איזה דגם מדוייק יש לו (הדגם המתאים הוא I9020A בלבד, הוא היחידי שתומך גם ב 850MHZ).

אגב, לאף אחד אין ניסיון עם המכשירים של Huawei ? (ה U8150 תומך בכל התדרים)

תודה :)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש מישהו מאזור ב"ש (או מישהו שמבלה שם הרבה) שמחובר לגולן/הוט מובייל (או אולי 012) ויכול להעיד על איכות השיחה/הודעות/גלישה אצלו?

פורסם
שים לב, גם בקנדה יש 2 דגמים. הנה מלל מויקי:

In Canada, the Nexus S became available at most carriers in April 2011 in two versions, one for Telus, Bell, and Rogers with 3G frequencies of 850/1900/2100 MHz, and the other for Wind/Mobilicity/Vidéotron, using 3G frequencies 900/1700/2100.

אשמח אם תבדוק איזה דגם מדוייק יש לו (הדגם המתאים הוא I9020A בלבד, הוא היחידי שתומך גם ב 850MHZ).

אגב, לאף אחד אין ניסיון עם המכשירים של Huawei ? (ה U8150 תומך בכל התדרים)

תודה :)

איציק

וידאתי, אכן מדובר ב-I9020A.

אין לי נסיון עם חואויי. היה לי מכשיר אחד מתוצרת ZTE (דגם Blade הראשון שרכשתי בפרוטות בספרד) שהיה כשלון מוחלט, אבל ככל הנראה מדובר בלימון שנפגם בשלב כלשהו לפני שנמכר לי. הוחלף כעבור חצי שנת סבל ב-SE LWW WT19.

פורסם
גם אני מנפגעי גולן (עברתי שם את אחד מסיוטי שירות הלקוחות הגדולים שהיו לי בחיי).

עברתי לפני כחודש ל-012 במסלול של ה-44 שקלים, ומאז החיים דבש (או לפחות החלק הסלולארי שלהם).

הניוד עבר חלק (שלא כמו בגולן), אין ניתוקים (שלא כמו בגולן), אין אובדן קליטה (הבנתם את הקטע כבר...)

+1 .

גם לאחי הגדול היו ניתוקים וחוסר קליטה וגם לו המלצתי לעבור ל 012. שנינו עם אייפון 4S.

• תוכן חדש...