Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגריל דוקא הזכיר לי את זה:

show_big_0953370001263829620.jpg

למי שלא הבין, שיחפש את הספר ויתמקד על הלויתן....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-YNET כתבו שתגיע גם גרסה אוטומטית, מה שאומר שנזכה סוף סוף ליורשת לגטס הראשונה שהיתה קטנה שאכלה דלק כמו רכב של שני סגמנטים מעל! אבל יש לה מראות מתקפלות חשמלית, אז למי איכפת. :lol: רק שהתקדמנו קצת מאז ומאזדה 6 כבר מתקרבת לצריכת דלק של 15 ק"ם לליטר, אז זה יהיה דומה יותר לצריכה של רכבי ספורט מודרניים. :)

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין למה הם לא מתקנים את השגיאה של ה80 ? :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

האמת, נראה לי שזה טריק שיווקי הזוי שכזה של היבואן. מתמחר בצורה הזויה לחלוטין, כדי ליצור איזושהו שיח על העניין. עוד שבועיים-שלושה הוא יוריד את המחיר ויפרסם את זה כמבצע השקה.

או שאני טועה, אבל אז ממש מעניין אותי לגלות מה היבואן לוקח - גם אני רוצה מזה.

פורסם

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאם הם היו מתמחרים את הרכב במחיר נמוך מהמתחרים ישר היו אומרים שזה אוטו זבל כל כך ולא שווה אפילו את ה-50 אלף.

קחו בחשבון גם שהאוטו מגיע עם איבזור מכובד.

אבל אני גם חושב שאין לאוטו סיכוי גדול בארץ. קשה להילחם בסטיגמה.

פורסם
קשה להילחם בסטיגמה.

מה הקשר לסטיגמה?! מדובר במותג וברכב שטרם הוכיחו את עצמם וכבר מבקשים מחיר של פרמיום.

פורסם
האמת כרכב ב 40K היא הייתה יכולה להיות להיט.

ב-40K גם אני הייתי מנסה אחת. מה יכול להיות? אבל אתה רק חולם שזה יקרה אצלנו. :roll:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בניגוד לבטר פלייס, שבה מהשניה הראשונה שאלתי את עצמי "תגיד זה אמיתי?"

פה אני חושב (בניגוד לרובכם) שקיים פוטנציאל.

אבל... ימים יגידו.

הפוטנציאל היחידי שקיים נמצא בדגמי העתיד של המותג. גרייט וול היא בסך הכל יצרנית גדולה, אך כזו המתמקדת במדינות מתפתחות בלבד ללא כל ניסיון עדיין לייצר מכונית בסטנדרט מערבי. אני מניח שחברת המזרח, בכדי לשמור על הזכיון, עושה השקה רכה למותג עד שיגיעו דגמים חדשים יותר ותחרותיים יותר. גם לובינסקי עושה צעד דומה, אך רכבי MG כיום ברמה גבוהה יותר מגרייט וול.

פורסם
האמת, נראה לי שזה טריק שיווקי הזוי שכזה של היבואן. מתמחר בצורה הזויה לחלוטין, כדי ליצור איזושהו שיח על העניין. עוד שבועיים-שלושה הוא יוריד את המחיר ויפרסם את זה כמבצע השקה.

זהו כבר מחיר השקה :roll:

המחיר הרגיל יקר יותר:|

משכנתא זה קל

פורסם

גרייט וול :-(

אני רואה את הטנדרים של חברת שמירה בישוב שלי בלי סוף, כל היום נוסעים, פעם היה להם איסוזו, לא הפסיקו לעבוד, מאז שהביאו גרייט וול, אני רואה כל שבוע אחת על גרר.

מנוע סיני כנראה, צריכה 1\8, תקנו כבר רכב אמריקאי עם מנוע V6.

מחיר 80K?

במחיר הזה אפשר להביא פולו, שלא רואה אותה מכל פרמטר.

או לחסוך ואז פאביה או איביזה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ אחרי שלושה חודשים.

עכשיו מוכרים את הרכב ב"מבצע".

76,000 שקלים ויש לך רכב סיני.

http://www.icar.co.il/חדשות_רכב/מבצעי_רכב_-_קיץ_2013/

אני חייב לשמוע את אנשי המכירות של גרייט וול משכנעים מישהו לקנות את הרכב הזה במקום פיאסטה או i20 באותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א מנסים לשכנע? זה סיני! את כל החלקים המקוריים אפשר להשיג באוטודיפו!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וזה עדיין יותר יקר מאייגו או איביזה (לפי מה שכתוב בטבלה).

וכהערת אגב: מחיר הGT86 ירד מתחת ל200K :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...