Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואני כבר חודשים מחפש גולף TDI ידני במצב טוב ולא מצליח למצוא, החלטתי לייצר לי אחת כזאת.

אני כרגע בשלבים לקנות אחת עם גיר טיפטרוניק 130 כ"ס ולהפוך אותה לידני.

אשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא.

1. איזה גיר מתאים? האם גיר של 110 כ"ס מתאים?

2. מה עוד אצטרך להחליף חוץ מגיר?

 

תודה מראש.

שחר.

פורסם

למה שלא תחפש לך סקודה אוקטביה TDI ידנית?

 

קיימות גם איביזות TDI מעטות משנת 2003-2004 ידניות 6 הילוכים 130 כ"ס (רכב מהיר מאוד!).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני לא מומחה אבל יודע דבר או שניים אל כאלה פרוייקטים.(של הונדות). לא משתלם בעליל! במיוחד ברכב כזה כמו גולף דיזל. רשימת חלקים חלקית, קלאץ׳, גיר,סטרטר, מחשב מנוע, סעפת אולי וגם ציריות. ועוד דוושת ומשאבות למינהם. עדיף לקנות גולף ידנית מלכתחילה ״שחוטה״ ולהשקיע עליה בחלקים ושחזור מערכת הדלק, השימון והקירור. ככה תבטיח לעצמך אוטו במצב טוב יותר מכל מה שתמצא במחיר גבוהה יותר. אפילו אם זה לעשות חידוש מנוע או מנוע עליון. ואתה יודע לפחות שיש לך שקט נפשי מה עשית באוטו.

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הבעיה היא שגם אנשים בעלי מוניות לשעבר עם ים תקלות וק"מ גבוה רוצים מחיר מופקע.

סקודה אני לא אוהב, ואגב איביזה TDI ממש קשה למצוא, קשה עד בלתי אפשרי.

 

 

השאלה הכי חשובה פה היא האם גיר ידני של גולף TDI 110 כ"ס יתאים ויחזיק.

פורסם

רוצים מחיר גבוה? אז אולי לחפש אוטו אחר? אולי a4 דיזל? יש כמה ידניות. או פאסאט דיזל ידני? בורה? או שאתה נעל דווקא על הגולף? ואל תשכח אם תיקח אחת ידנית ״יקרה״ לא בטוח ששווה לך להכנס לכאב ראש הזה וזה כאב ראש רצחני..

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני אוהב רכב עם מרכב הצ'בק לא סדאן.

וכל אלו עם המחיר הגבוה מלאות ליקויים ואנשים אינם מוכנים להתפשר במחיר.

עוד היבט נוסף הוא שאם אני מסב אחת לגיר ידני אני בוחר את המנוע על ה - 130 כ"ס.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב דיזל שמור עם ק"מ נמוך נמכר ביוקר כי זה מצרך דיי נדיר, אין מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אישית לא חושב שתמצא אחת אוטומטית במחיר מספיק נמוך + הסבה לידני שתשתווה לאחת ידנית שעברה שיפוץ ויישור קו רציני באותו המחיר. רק לשם סקרנות תתחיל לחמש חלקים כמו גיר(אני מאמין שזה אוטו גיר של ה110) אולי קלאץ חזק יותר, מחשב מנוע של דיזל ידני, קלאץ, סטארטר, משאבת קלאץ שזה בא גם עם הפדלים תושבות צינורות ומיריות ובטוח ששכחתי עוד כמה פיצפקעס.. תתחיל לברר ותחזור לפה.. אני מעריך את החלקים לבד ב10,000 שח בלי עבודה. תחשוב לבד מה אתה יכול ב10,000 שח על רכב שהוא כבר ידני. ולא משנה מה יהיה מצבו! אני מקווה שהבהרתי את נקודתי. למרות שנגד הרצון אין שום כח! או שתקנה גולף v6 או v5. או gti? או איביזה טורבו לאון טורבו. אתה מתעקש על דיזל?

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

גולף V5 V6 GTI יצרכו דלק הרבה יותר ואני מדגיש הרבה, מגולף דיזל, שהאמת שאני חושב שגולף טורבו דיזל ידני תתן תמורה טובה וביצועים נאים לכסף.

גם אם אמצא אחת במצב בטטה וארכוש במחיר נמוך מהמחירון יהיה לי בסיס טוב להתחלה, שווה את המאמץ, ויש הנאה מהפרוייקט.

פורסם

זה חתיכת פרוייקט יקר מאוד, וצריך רשימת חלקים דיי ארוכה.

בזמנו הייתי אצל אסף (אם אני זוכר נכון) שעשה הסבה של בורה v5 מאוטומט לידני, הבנאדם בעל מוסך, הכול עליו ולמיטב זכרוני החלקים עברו בקלילות את ה10k, תוסיף על המחיר הזה עוד עבודה והגעת לסכום מאוד גבוהה, שכבר מאפשר לך לחפש שנתון מתקדם יותר.

 

קח בחשבון שיש המון דברים שצריכים להתאים, זה לא סתם ככה לפרק גיר, להוסיף דוושה ויאללה ביי, זה צמות, מחשב מנוע, לוח שעונים, חיישנים למיניהם, קלאצ׳, ועוד...

פורסם

אני אוהב פרוייקטים.

ואף אחד עדיין לא ענה לי על השאלה הכי חשובה שהיא האם גיר ידני של פאסאט / גולף TDI 110 כ"ס יתאים לרכב עם מנוע בעל 130 כ"ס.

×
×
  • תוכן חדש...