Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הרדיו - עליו לא רואים את שם המתקשר וכו'? אפשר לחייג ממנו עם מספרים ו/או מהזכרון לפי שמות? אפשר לענות ולנתק ממנו?

אני שואל כי היום יש לי 6 עם מסך ודיבורית, ואני עושה הכל מהמסך, לא משתמש בכלל לצורך זה במחשב דרך, אשר נמצא רוב הזמן על "כמה ק"מ עד לתדלוק", כדי שאשתי לא תגיד "לא ידעתי" :-)

מחיר מחירון על רכב בן שנתיים זה יפה. היכן רכשת את הג'נטים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגבי הרדיו - עליו לא רואים את שם המתקשר וכו'? אפשר לחייג ממנו עם מספרים ו/או מהזכרון לפי שמות? אפשר לענות ולנתק ממנו?

אני שואל כי היום יש לי 6 עם מסך ודיבורית, ואני עושה הכל מהמסך, לא משתמש בכלל לצורך זה במחשב דרך, אשר נמצא רוב הזמן על "כמה ק"מ עד לתדלוק", כדי שאשתי לא תגיד "לא ידעתי" :-)

מחיר מחירון על רכב בן שנתיים זה יפה. היכן רכשת את הג'נטים?

בטח שאפשר , ניתן גם מהרדיו גם שם אפשר להכניס favorites ) לחצנים לחיוג מהיר) , את הג׳אנטים קניתי באשדוד אצל ״אבי צמיג״ היה שווה את הנסיעה הוא זול יותר ומאד פופולרי (עמוס אצלו תמיד כנראה מסיבות טובות) ד.א : היום גיליתי עוד משהו מאד נחמד , אפשר להוריד לוגואים (סמלילים ) מהאינטרנט של תחנות הרדיו הקבצים צריכים להיות ברזולוציה עד400 200x אתה שם אותם על התקן איחסון ( דיסק און קי או Sd ) מחבר לאוטו ואז טוען בהגדרות של הרדיו , אז אתה רואה אתה הלוגו של התחנה (תמונה מצורפת)

photo.JPG

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

הרכב נראה יפה... חוץ מזה מה עוד אפשר להגיד? זה גולף.

אך אני לא ממש אוהב פולספגנים - אבל זה... כבר טעם אישי :)

פורסם

יופי של סקירה - תתחדש ותהנה, נראית נהדר!

מערכת עצור סע : אני חייב לציין שמאד חששתי שזה יהיה מציק ובטוח אבטל אותה באופן קבוע , ובכן הפתעה ! ממש לא מורגש , ההנעה מיידית ואין שום עיכוב , החשש היחידי שזה יקצר את חיי הסטרטר.

נוסף על כך, הפיצ'ר הזה צריך גם להביא לסוף עידן המדחס הסטנדרטי ומעבר למדחס חשמלי. לעמוד עם הרכב בפקק (או סתם רמזור ארוך), לאחר שהותנע בשעות הצהריים ובכל פעם שהמנוע נכבה גם הקירור מפסיק באופן מוחלט, זה לא פחות ממזוכיזם. לא חושב שישנם הרבה אנשים שיסכימו לנסוע עם המערכת הזו פעילה בתקופה הזו, שמתחילה ממש אוטוטו.

פורסם

תתחדש!!! יפיפיה!!!

רק לא הבנתי אם המערכת מולטימדיה גם מאפשרת שליטה על מכלולים של הרכב? או שמתקבלים על גביה נתונים כללים של הרכב?

SCANSPEAK

פורסם
תתחדש!!! יפיפיה!!!

רק לא הבנתי אם המערכת מולטימדיה גם מאפשרת שליטה על מכלולים של הרכב? או שמתקבלים על גביה נתונים כללים של הרכב?

תודה !

מאפשרת שינוי נעילת דלתות , חלונות , איתותים , ביטול בקרת משיכה , איפוס חיישן לחץ אוויר בצמיגים ,ועוד.

פורסם
יופי של סקירה - תתחדש ותהנה, נראית נהדר!

נוסף על כך, הפיצ'ר הזה צריך גם להביא לסוף עידן המדחס הסטנדרטי ומעבר למדחס חשמלי. לעמוד עם הרכב בפקק (או סתם רמזור ארוך), לאחר שהותנע בשעות הצהריים ובכל פעם שהמנוע נכבה גם הקירור מפסיק באופן מוחלט, זה לא פחות ממזוכיזם. לא חושב שישנם הרבה אנשים שיסכימו לנסוע עם המערכת הזו פעילה בתקופה הזו, שמתחילה ממש אוטוטו.

תודה!

המערכת לא תמיד נכנסת לפעולה , היא מתחשבת גם בטמפ בתוך האוטו , אם חם מדי היא לא תכבה את האוטו מלכתחילה או שתדליק אותו לבד כשהטמפ תעלה בלי קשר להתחלת נסיעה.

פורסם
הזמנתי לא מזמן CX5 (אחרי גולף, פאסאט ויטי) ות'אמת.... אתה גורם לי לקנא!!!

אתה יכול עדיין לבטל את ההזמנה. לבחור בן 26 אולי באמת הגולף יותר מתאימה. המאזדה בכל זאת מתאימה יותר לבעלי משפחות לאור מרווח עדיף ושימושיות תא מטען עדיפה (בגולף תא המטען קצר מדי ויותר עמוק, לדעתי פחות שימושי עקב כך שכן צריך להוציא מגדל של חפצים כדי להגיע לחפץ הנמוך ביותר).

מלבד זאת אל תמהר לקנא, התמחור של הגולף יקר מדי לדעתי, ההפרש בינה ל- cx5 הוא רק 20 אלף ש״ח ובהפרש נמוך כזה בהחלט אין סיבה לקנא, הגולף רכב מצויין והטוב ביותר בקטגוריית הרכבים המשפחתיים ועדיף בחלק גדול מהפרמטרים גם על המאזדה ולו בגלל הבדלי המבנה של רכבי סדאן/האצ׳בק לעומת ג׳יפונים, אבל למאזדה יתרונות משלה שחלקן ציינתי למעלה וכן כמובן תנוחת נהיגה גבוהה שהיא גם הסיבה שרכשת את הסקודה יטי וכעת הזמנת את המאזדה, המאזדה גם נראית טוב ומרשים בהרבה לדעתי מהגולף וגם המאזדה עדיין מאובזרת יותר כבר בגירסת הבסיס אפילו יותר מהגולף 1.4, שלא מגיעה אפילו עם חישוקי סגסוגת ועם הנעה ללא מפתח.

חישוקי סגסוגת לא מקוריים לא הייתי רוכש, חכה שרוכש הרכב פותח השרשור יסע במהירויות מעל 110 קמ״ש, הרעידות בהגה יגיעו, אני מבטיח לך מניסיון אישי. חישוקים מקוריים מתומחרים לדעתי סביב ה- 5 k ואז הפרשי המחיר מצטמצמים עוד יותר.

למרות שטרייד אין במחיר מחירון הוא הטבה טובה מאד כשלעצמה.

לא שבשורה התחתונה אני קובע איזו רכישה עדיפה, זה הרבה עניין של העדפה וטעם אישי ובתור בעליה של מאזדה cx5, אם הייתי צריך לרכוש עכשיו רכב אכן הייתה לי התלבטות בין שני רכבים אלה וגם בינם לרכבים נוספים חדשים שהחלו ויחלו להימכר בישראל בקרוב.

ולרוכש הרכב, תתחדש!

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

חישוקי סגסוגת לא מקוריים לא הייתי רוכש, חכה שרוכש הרכב פותח השרשור יסע במהירויות מעל 110 קמ״ש, הרעידות בהגה יגיעו, אני מבטיח לך מניסיון אישי. חישוקים מקוריים מתומחרים לדעתי סביב ה- 5 k ואז הפרשי המחיר מצטמצמים עוד יותר.

זאת תשובה לא מקצועית, בד"כ חישוקים מקורים הם מאיכות סבירה עד טובה, בשוק האפטר מרקט ניתן ליפול על חישוקים זולים

מאיכות עלובה, אבל ניתן במחיר סביר גם למצוא כאלה באיכות טובה עד מעולה !

פורסם
הג׳נטים מאוד מזכירים את אלה של 160 דור קודם, מוצלחים לטעמי.

לי הם דווקא מזכירים את אלה של ה-140 כ"ס בדור V.

מצ"ב תמונת תזכורת לאלה של ה-160.

DSC00137s.jpg

• תוכן חדש...