Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופניתי ע"י מנהל שרות אזורי בלובינסקי למוסך הנ"ל.

המוסך אינו מופיע ברשימת המוסכים באתר החברה. מנסיון, לא כל המורשים מופיעים.

האם מישהו טיפל/נתקל/שמע על המוסך הזה?

הרכב המדובר הוא C-5 ולכן המקצועיות חשובה מאוד.

פורסם

אומנם לא הכי קשור אבל אזהרה חמורה לי אליך ולבעלי פיז'ו - סיטרואן :

לעולם אבל לעולם אל תתקרב למוסך המורשה שלהם בראש"לצ !!!

עדיף לזרוק גפרור בוער למיכל דלק !!! מוסך שפשוט הרס מנועים , טרטר אנשים עד יאוש ,

ובעל המקום חזק פוליטית באיגוד המוסכים -כך שאין מה להתלונן אחרי הטעות.

נ.ב - גם אליהם מפנים מהיבואן

***אני מקוה שהמנהלים לא ימחקו - כי זה יכול להציל חברים מהטעות ***

פורסם

אל תתקרב לשם!!!

נכנסתי לשם שהיתה לי בעיה עם הקסארה בנעילה מרכזית, לא הצליחו לפתור אותה. אבל ברמ"ר כן.

ושוב ניגשתי לשם שהיתה בעיה במשאבת סולר, הפתרון שלהם: נחליף פלאגים (400 ש"ח) , נחליף פומפה(200 ש"ח) נחליף פילטר סולר(לא יקר.) , ננקה מיכל דלק(400 ש"ח). ואז נראה אם זה לא פתר את הבעיה נמשיך הלאה.

פורסם
לעולם אבל לעולם אל תתקרב למוסך המורשה שלהם בראש"לצ !!!

עדיף לזרוק גפרור בוער למיכל דלק !!! מוסך שפשוט הרס מנועים , טרטר אנשים עד יאוש ,

ובעל המקום חזק פוליטית באיגוד המוסכים -כך שאין מה להתלונן אחרי הטעות.

אם אתה מתכוון למוסך שרתון, אז כבר נכוויתי מהם עם רכבי הקודם. פשוט נוראיים. לקח להם למעלה מחצי שנה לאבחן משאבת בלם מרכזית תקולה ופחית משוחררת.

לגבי מסמיה, אני עדיין באחריות ומחר רק בדיקה ראשונית לגבי מס' דברים.

אני לא יכול לקחת יום חופש בשביל המוסך.

אגב, מה זה רמ"ר?

• תוכן חדש...